Jaunums Salaspils novadā: Tapusi jauna naktsmītne Doles salā

Jaunums Salaspils novadā: Tapusi jauna naktsmītne Doles salā

Kopš jūlija Salaspils novadā viesus pie sevis uzņem naktsmītne “ForRest”,  ko iekārtojuši un piedāvā “Baltsēkļu” māju jaunie saimnieki.

Namiņš ir labiekārtots ar visām ērtībām, un ērti tajā uzturēties ir ģimenēm vai draugu kompānijām līdz 4 cilvēku sastāvā.

Papildus tiek piedāvāta arī ļoti klusa un no vienas puses meža ieskauta teritorija gan pastaigām teritorijā,  gan telšu uzstādīšanai, gadījumā, ja namiņā viesotos lielāka kompānija.

“ForRest” saviem viesiem ir iekārtojuši arī terases zonu, tiek piedāvātas arī grilēšanas iespējas, kā arī viesiem, kas viesojas karstajā laikā, ir pieejama privāta pieeja ar koka soliņu un laipu iekārtotai peldvietai Daugavā.

Namiņš ir plašs un lieliski piemērots mierīgai kopā būšanai un Doles salas mierpilnā šarma baudīšanai. Lejaszonā ir iekārtota aprīkota virtuve ar indukcijas plīti, izlietni, ledusskapi, tējas vai kafijas vārīšanas aprīkojumu un traukiem, virs tās otrajā līmenī ir iekārtota guļvietas zona divām personām, uz kuru var nokļūt, uzkāpjot pa kāpnītēm.

 Dzīvojamā zonā ir plītiņa-kamīns, galds ar krēsliem maltīšu baudīšanai, vairāki mīkstie krēsli, liels un izlaižams dīvāns guļvietas iekārtošanai vēl divām personām. Saimnieki nodrošina gan ar gultasveļu, gan ar dvieļiem. Viesi var spēlēt piedāvātās galda spēles, kurināt kamīnkrāsniņu, un bērniem ir atvēlēts arī rotaļu un grāmatiņu plaukts.

Vannasistabā ir duša un tualete, un viesi var izmantot piedāvātos dvieļus.

Wi-fi izmantošana šobrīd vēl nav pieejama.

Namiņš tiek piedāvāts visas sezonas laikā un siltumu tajā jebkurā gadalaikā uztur un regulē apsildāmās grīdas.

“ForRest” viesu namiņš atrodas privātā teritorijā un saimnieki dzīvo turpat blakus, taču viesiem tiek piedāvāta atsevišķi iebraukšana, kā arī teritorija pie viesu nama terases ar atsevišķu izeju viesošanās laikā ir tikai viesu rīcībā.

Laipni aicinām viesus baudīt Doles salu un jaunā viesu namiņa “ForRest” ērtības un omulību!

Kontakti: Saimnieks Gatis, doleforrest@gmail.com , telefons: 29243228

Booking.com: https://www.booking.com/Share-22RaJ2, kur ir apskatāmas arī namiņa piedāvātās cenas, atkarībā no cilvēku skaita un sezonas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.09.2024 - 10.09.2024 Ar klasi uz Pļaviņām! Aizkraukles novada TIC
Skola - tā nav tikai mācīšanās skolas solā. Skola - tās ir neaizmirstamas, kopīgas atmiņas par aizraujošiem piedzīvojumiem! | Skatīt vairāk
Latvija
Bauska Velo Rudens 2024 Bauskas TIC
Sajūtot rudens pirmās vēsmas, Velo Rudens ķeras pie darba un arī šogad piedāvās sportisku pasākumu Bauskā! | Skatīt vairāk
Baltijas vīnogas 2024 Bauskas TIC
Savas izaudzētās ogas izrādīs lielākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vīnogu audzētāji. Visi interesenti laipni aicināti Bauskas pils pagalmā. | Skatīt vairāk
Nurmuižas pils atdzimšana Nurmuižas pils
Nurmuižas pils ir lielākais un senākais muižas komplekss Latvijā, kura teritorijā ir 33 ēkas un septiņi dažādi valsts nozīmes pieminekļi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10922909sec.