Jaunmoku pils aicina doties pārgājienā pa apkārtnes meža takām kopā ar mežkopības ekspertu

Jaunmoku pils aicina doties pārgājienā pa apkārtnes meža takām kopā ar mežkopības ekspertu

Jaunmoku pils Ģimeņu dienā aicina ikvienu piedalīties aizraujošā rudens pārgājienā, kas notiks 29. septembrī no plkst. 11.00 – 14.30 pa Jaunmoku pils tuvumā esošā meža takām. Pārgājiena laikā būs iespēja izzināt meža procesus kopā ar meža kopšanas ekspertu Juri Katreviču, bet noslēgumā baudīt pankūkas Jaunmoku pils dārza terasē.  

29. septembrī no plkst. 10.30 pulcēšanās sāksies pie Jaunmoku pils, lai plkst.11.00 dotos kopējā pārgājienā. Tā garums plānots 6 km un tas būs pa spēkam arī pašiem mazākajiem, bet takas nav izbraucamas ar bērnu ratiņiem.

Pārgājiena laikā meža kopšanas eksperts Juris Katrevičs dalīsies savās zināšanās par mežā notiekošajiem procesiem, pamanītajiem augiem un dzīvniekiem. Savukārt Jaunmoku pils muzejizglītojošā darba speciāliste Ieviņa Vītiņa būs sagatavojusi dažādus interesantus uzdevumus, kurus varēs veikt visa pārgājiena laikā. Kopīgi vērosiet dabu, izzināsiet mežu, kā arī baudīsiet rudenīgo laiku mežmalā. Pārgājiens noslēgsies Jaunmoku pils pagalmā, kur būs iespēja veidot dabas mandalas no dabas materiāliem un baudīt krāsainas pankūkas dārza terases kafejnīcā.

Dalības maksa pārgājienā ir 10 EUR pieaugušajiem un 5 EUR bērniem. Uzrādot Latvijas Goda ģimenes apliecību “3+ Ģimenes karte”, biļetēm piemērojas 20 % atlaide. Dalības maksā ir iekļauta arī pankūka ar meža ogu ievārījumu un tēja, kuru varēs baudīt pārgājiena noslēgumā Jaunmoku pils dārza terasē.

Biļetes ir pieejamas pasakumi.jaunmokupils.lv vai rezervācija iespējama arī zvanot pa telefonu 26187442, vai rakstot uz info@jaunmokupils.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Baudi rudeni dabas takās Bauskas novadā! Bauskas TIC
Atklāj senāko zemgaļu, augstāko iekšzemes, iespaidīgākās karsta kritenes Latvijā, mītisko Dievdārziņu un salu, kur Mūsai un Mēmelei satekot, | Skatīt vairāk
Īpašais rudens/ziemas piedāvājums Nurmuižas pils
Baudiet romantisku atpūtu muižā ar Smēdes SPA apmeklējumu, prosecco, vakariņām un gardām brokastīm nākamajā rītā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 29.09.2024 Muzikāli dzejisks vakars Mazmežotnē  Bauskas TIC
Mazmežotnes muiža aicina izbaudīt nesteidzīgu atpūtu! Koncertprogrammā skanēs skaistākās Ulda Stabulnieka dziesmas ar Māras Zālītes dzeju. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.0205822sec.