Travelnews.lv iesaka: TOP7 idejas nedēļas nogalei

Lai gan vēl turpinās kalendārā vasara, rudenīgais dzestrums jau ienācis mūsu dzīvē. Taču arī tas nav iemesls, lai sēdētu mājās nedēļas nogalē. Travelnews.lv piedāvā 7 idejas, ko darīt jau šo sestdien un svētdien.

Latvijā svin tēva dienu

Tēvu diena šogad tiek svinēta 11. septembrī, un daudzviet Latvijā notiks daudz un dažādu pasākumu. Tēva dienā, 11.septembrī no pl. 11.00 līdz 15.00 ģimeņu vīrieši trīs paaudzēs – dēli, tēvi, vectēvi, kā arī viņu līdzjutējas ir aicināti uz Ģimeņu dienu “Mežs ir spēks” Jaunmoku pils parkā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Mājas kafejnīcu dienas Sēlijas salās

Jau šajā nedēļas nogalē Mājas kafejnīcu dienas Sēlijas salās. Šogad daudzas Sēlijas mājas kafejnīcas priecēs ar savās saimniecībās audzētiem, gatavotiem, brūvētiem un citādi pašu rokām tapušiem produktiem: cigoriņu kafeju, “Sēlijas alu”, bioloģiski nozīmīgās pļavās augušām tējām u.c. Sēlija atklāsies gan no dzimtas vecmāmiņām mantotās gardās sēļu karašu receptēs, gan ienesot Amerikas dienvidu vēsmas Sēlijas vidū ar pluinītās cūkas burgeriem un citām receptēm. Plašāka informācija atrodama šeit.

Dundaga aicina uz Mājas kafejnīcu dienu

10. un 11. septembrī Lībiešu krastā un Dundagas apkārtnē ciemos gaidīs 22 mājas kafejnīcas, kuras ikviens varēs apmeklēt un baudīt ēdienu daudzveidību. Šajās 2 dienās durvis saviem viesiem vērs uzņēmīgie un viesmīlīgie Lībiešu krasta un Dundagas apkārtnes ļaudis. Plašāka informācija atrodama šeit.

Mājas kafejnīcu dienas arī Cēsu pusē

Arī šogad vasarā visā Latvijā norisināsies Mājas kafejnīcu dienas. Cēsu novadā tās notiks septembra trīs nedēļas nogalēs. Straupes un Līgatnes saimnieki ar gardām mājas maltītēm cienās 10. un 11.septembrī. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rundāle aicina uz stādu tirgu

10. septembrī no plkst. 10.00 līdz 17.00 Rundāles pils franču dārzā norisināsies “Rudens stādu tirgus”, kas jau trešo gadu pēc kārtas priecēs dārzu mīļotājus un profesionāļus no visas Latvijas. Plašāka informācija atrodama šeit.

"Siguldas devons” atklāj piekto sezonu

Siguldas novada Kultūras centrs “Siguldas devons” jau piekto sezonu priecēs ar daudzveidīgu kultūras piedāvājumu. Jaunā sezona tiks atklāta no 9.-11. septembrim un programmā sev saistošo varēs atrast ikviens. Plašāka informācija atrodama šeit.

Aizkraukles novadā rudens velobrauciens

Devīto reizi doties ceļā ar velosipēdu un izbaudīt rudens krāšņumu aicina Aizkraukles novada un Kokneses tūrisma informācijas centrs. 10. septembrī apmēram 60 kilometrus garais velobrauciena maršruts vedīs par Kokneses un Pļaviņu apvienību rudens noskaņās tērptajām teritorijām. Brauciens vīsies pa grants ceļiem, vietām arī pa takām, kā arī asfaltētu ceļa segumu. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.643224sec.