Rīgā norisināsies grandiozs «Burgeru Festivāls»

2019. gada 3. augustā Esplanādē pie Raiņa pieminekļa no plkst. 11:00 līdz 23:00 norisināsies jau trešais Rīgas Burgeru Festivāls!

Turpinot pagājušo gadu aizsākto tradīciju, burgeru kultūras popularizēšanu Latvijā, šoreiz apmeklētājus pārsteigs ar īpašām, interesantām un vēl neredzētām burgeru variācijām, par ko parūpēsies apmēram 25 labākie Rīgas un apkārtnes restorāni un burgernīcas. Lai festivāla baudīšana būtu vēl aizraujošāka, visas dienas garumā notiks dažādas jautras aktivitātes gan lieliem, gan maziem, būs iespēja piedalīties konkursos, kā arī baudīt atspirdzinošus dzērienus un lielisku festivāla atmosfēru vakara koncerta laikā.

Jau pirmajā Rīgas burgeru festivālā, kas notika 2017. gadā Doma laukumā, ieinteresētību un atzinumu pauda lielais apmeklētāju skaits, kas bija vairāk nekā 4000 cilvēku. Pagatavoti vairāk nekā 4500 burgeri un lieliskās emocijas festivāla laikā un pēc tā. Aizgājušajā gadā festivāls uzņēma apgriezienus un norisinājās Esplanādes parkā, kur kopā pulcēja apmēram 12000 cilvēku.  Arī šogad par pasākuma vietu ir izraudzīts Esplanādes parks, lai kopā pulcētu vēl vairāk burgeru mīļotājus vasaras gardākajā festivālā.

Rīgas Burgeru Festivāls 2019 būs vēl interesantākas ar to, ka šogad dalībnieku skaits ir liels, kas nozīmē, ka pasākuma apmeklētājiem būs gaidāms ļoti aizraujošs gastronomiskais piedzīvojums, jo katrs restorāns būs parūpējies par īpaši piemeklētām un unikālām burgeru receptēm, kas spēs izdabāt katra individuālajām vēlmēm. Šogad par garšu emocijām rūpēsies: Easy Beer, ROOF Bar-B-Q & Music, Resto-Rātors, St. Petrus, Burger Studio, Čarlstons, Annas Dārzs, SuVide, Hercogs, Steiku Haoss, Meat Chef, Sushi un Burrito Brothers, BAO+, Sidrabi, Big Bad Bagels, Vegstop, Burgeru Māja Lielais Kristaps, Equus, Hugo Café, Two More Beers, OZO un vēl citi. Arī par dažādu variāciju saldajiem ēdieniem būs padomāts. Siltajā un saulainajā sestdienā par atspirdzinošiem dzērieniem parūpēsies Lielvārdes alus, La Giosa prosecco un Casa Charlize vīni no Itālijas, kokteiļu bārs ar atraktīvajiem bārmeņiem no Omes Briljants un Cuba Cafe.

Festivālā būs iespēja ne tikai izlutināt savas garšas kārpiņas, bet arī aplūkot Minimania.lv fantastiskos Mini Cooper, kā arī citas interesantas aktivitātes. Tiks noteikts arī festivāla labākais burgers, kura vērtēšanā iesaistīsies gan apmeklētāji, gan žūrija. Un protams, lielais burgeru ātrēšanas čempionāts, lai sīvā cīņā noskaidrotu, kurš tad ir ātrākais burgeru ēdājs Rīgā. Vakara gaitā uz Rīgas Burgeru Festivāla skatuves kāps grupa un sagaidāmi vēl citi muzikāli priekšnesumi, kas festivālam nodrošinās īstas vasaras ballītes garu.

Festivāla teritorija būs iekārtota ļoti ērti un pārredzami. Būs ierīkota gan aktivitāšu zona, gan ēšanas zona, kā arī starp galveno “Burgera bulvāri” un “Garšīgo gatvi” atradīsies chill lounge zona, kur atpūsties un gardos burgerus ar dzērieniem varēs baudīt uz mīkstajiem pufiem. Būs pieejama arī interaktīva festivāla teritorijas karte.

Rīgas burgeru festivāla draugi un atbalstītāji: Lielvārdes alus, Santa Maria, Hellman’s, Aviko, Hanzas maiznīca, Pafbet, Casa Charlize, Wolt, Gemoss, Live Riga

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 21.03.2024 Tikšanās ar rakstnieci Noru Ikstenu Tukumā Tukuma TIC
21.martā plkst.16.00 tikšanās ar rakstnieci, grāmatu “Mātes piens”, “Jōna” u.c. interesantu un vērtīgu grāmatu autori Noru Ikstenu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.03.2024 - 20.03.2024 “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” Valmieras TIC
19.martā plkst.12.00 un 14.00 Valmieras Kultūras centrā koncertuzvedums “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” koncertu ciklā “Mūzika Tev”. | Skatīt vairāk
7 EUR
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60716796sec.