Rīgā norisināsies «Latvijas augļu un ogu vīna skate 2019»

2019. gada 27. novembrī plkst. 17:30 viesnīčā "Pullman Riga Old Town" (Jēkaba ielā 24, Rīga) jau piekto gadu notiks vadošo Latvijas vīndaru ražojumu degustācija "Latvijas augļu un ogu vīna skate 2019".

Pasākumā būs iespēja tikties ar divpadsmit vīndariem un nodegustēt vairāk nekā 100 augļu, vīnogu un citu ogu vīnu un sidru šķirnes. Skates laikā gaidāmas arī vairākas aktivitātes, tostarp ikviens būs aicināts nobalsot par labāko vīnu!

"Latvijas augļu un ogu vīna skatē 2019" piedāvātie augļu, vīnogu  un ogu vīni un sidri tapuši no Latvijā audzētiem augļiem un ogām, kā arī pagatavoti pēc profesionālām vīna darīšanas metodēm un paaudzēs nodotām zināšanām. Skates ilggadējie dalībnieki regulāri pilnveido savas vīndaru prasmes, ko pierāda arī prakse – vairumam no vīndariem ir atzīstamas godalgas un tituli.

Organizējot šo pasākumu, Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrība vēlas popularizēt kvalitatīva augļu un ogu vīna gatavošanu, salīdzināt tirgū piedāvāto augļu un ogu vīnu kvalitāti, informēt patērētāju par piedāvājumā esošiem vīniem, kā arī izvērtēt vietējā vīnmateriāla potenciālu augstvērtīga produkta iegūšanai.

Šī gada "Latvijas augļu un ogu vīna skatē 2019" piedalīsies 13 sekojošas vīna darītavas un vīndari:

Līgatnes Vīna Darītava (SIA Līgatnes vīna darītava, Ainārs Vanags); Durbes Veltes (SIA Evi&Jo, Evija Kopštāle); Aizputes Vīna Darītava (SIA Aizputes vīna darītava, Mārtiņš Sants); Lubānas vīnotava (SIA Aiviekstes klēts, Oskars Žvagins); Jokas (SIA Jokas Development, Džons Brauns); Zilver vīndarītava (ZS Pīlādži, Jānis Zilvers); Tērvetes vīni (SIA Tērvetes veltes, Sandris Laizāns); Muižas Vīns (IK Cremon 6, Jānis Mikāns); Mazburkas (SIA "Mazburkas", Gunta Niedra); Tēviņu Mājas vīns (SIA Tēviņi, Ivo Immermanis); Naukšēni (SIA "Bauņu sēta", Jānis Baunis); Mednieki (SIA MMA studija, Martin Samm); Jaundzirnavnieki (SIA Jaundzirnavnieki, Gunārs Slavinskis).

"Tas, ka šī skate notiks jau piekto gadu un interese ir tikai pieaugoša, vēlamies to ar lepnumu jau nodēvēt par mūsus tradīciju!  Tradīciju, kura ik gadu paver iespēju jebkuram vīna cienītājam iepazīt profesionālākos Latvijas augļu un ogu vīna meistarus, kā arī nobaudīt jaunākos vīndara veikumus un atklājumus. Sadarbībā ar šīm vīna darītavām esam radījuši arī Latvijā neredzētu projektu – mājas lapu (www.latvijasvinature.lv), kura kalpo kā pārskatāms ceļvedis ikvienam interesentam, kurš vēlas doties tūrē pa Latvijas vīna darītavām. Gaidot skati, aicinu to noteikti apmeklēt." (Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrības valdes loceklis Ričards Ivanovs)

"Latvijas augļu un ogu vīnu skate 2018" notiek Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrības īstenotā ELFLA projekta "Latvijas vīna tūrisma attīstība" ietvaros.

Ieejas kartes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs vai internetā. Ieejas karšu skaits ir ierobežots. Ieeja no 18 gadiem. 

Pasākumu organizē Latvijas vīnkopju un vīndaru biedrība.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7599659sec.