Ķīpsalā notiks lielākā Baltijā kāzu izstāde

Jau pavisam drīz, 2024. gada 27.janvārī, Ķīpsalas izstāžu centrā, norisināsies Baltijā lielākā kāzu izstāde RIGA WEDDING EXPO 2024.

Kāzu pakalpojumu sniedzēji

Izstādē piedalīsies ap 130 kāzu pakalpojumu sniedzēju un nozares pārstāvju, pulcējot plaša spektra kāzu pakalpojumu sniedzējus un nodrošinot apmeklētājiem unikālu iespēju vienuviet sastapt kāzu jomas profesionāļus un atrast labākos pakalpojumu sniedzējus savai kāzu dienai.

Savus piedāvājumus izstādē prezentēs: kāzu fotogrāfi un video operatori; kāzu svinību vietas – viesu nami, viesnīcas; kāzu kleitas – dizaineri un kāzu saloni; kāzu dekorētāji; kāzu tortes, kūkas un kūciņas; laulību gredzeni un kāzu rotas; kāzu priekšnesumu un burvju triku meistari; kāzu ēdinātāji un alkohols kāzu galdam; kāzu ielūgumu un citu papīrlietu veidotāji; kāzu auto nomas pakalpojumi, kā arī vēl citi kāzu pakalpojumu sniedzēji.

Kāzu modes šovs

Modes šovā tiks demonstrētas kāzu kleitas, vakarkleitas, vīriešu uzvalki, kā arī bērnu svētku tērpi.
Kāzu modes šovs izstādes apmeklētājus priecēs divas reizes dienā, plkst. 12:00 un 14:30. Tā laikā tiks prezentēti vairāk kā 150 tērpi, sniedzot visiem klātesošajiem iespēju iepazīties ar jaunākajām kāzu kleitu modes tendencēm un aktualitātēm kāzu tērpu pasaulē.

Šovā tiks demonstrētas dizaineru zīmolu kleitas - Katya Katya London, BAE by Katya Shehurina, Amelii (Ieva Ruka), Wild Love Wedding Dresses (Valentīna Vrubļevska), Linulāde (Evita Smanuhina), Kleitas un kleitas (Liene Rozentāle).

Savas labākās kāzu kleitas demonstrēs kāzu saloni Bride to Be, Klerr.eu, To The Moon and Back, kā arī apģērbu veikals KOKOS, kas iepriecinās līgavaiņus ar kāzu uzvalku kolekciju.

Mazo kāzu viesu apģērbu prezentēs bērnu apģērbu zīmoli Jelly Baby un KROENO.

Kāzu plānošanas semināri

Visas dienas garumā norisināsies dažādu tēmu kāzu semināri, kuros no kāzu nozares profesionāļiem varēs uzzināt jaunākās kāzu tendences un gūt vērtīgus padomus kāzu plānošanā.

Vērtīgus padomus par to, ar ko sākt kāzu plānošanu sniegs kāzu rīkotāja ar vairāk kā desmit gadu pieredzi savā profesijā - Inga Bērziņa (BANNTÉ EVENTS), ieteikumus ideālā kāzu fotogrāfa izvēlei būs iespēja uzklausīt no profesionālā kāzu fotogrāfa Eināra Freimaņa, par to, kā radīt labu noskaņojumu kāzās, pastāstīs atraktīvais pasākumu vadītājs Arvis Zēmanis, zināšanās par to, kā izvēlēties kāzām atbilstošu noformējumu, dalīsies dekoratore Dagnija Rajecka (LOVE LETTERS), aktualitātes kāzu papīrlietu dizainā būs iespēja izzināt kopā ar grafisko dizaineri/maketētāju Annu Kandi, visu par īsto kleitu kāzu dienai pastāstīs kleitu dizainere un salona AMELII. MEET YOUR DRESS īpašniece Ieva Ruka, savukārt vadlīnijas ideālam līgavaiņa izskatam kāzās ieskicēs uzņēmuma KOKOS direktore Natālija Vorobjova.

Izmanto iespēju vienuviet satikt dažādus kāzu industrijas pārstāvjus un izvēlēties nepieciešamo savai kāzu dienai!
PĒRC biļetes uz kāzu izstādi RIGA WEDDING EXPO šeit: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/131935
Plašāku informāciju par RIGA WEDDING EXPO skati izstādes mājas lapā www.rigaweddingexpo.lv
Baltijas valstīs lielāko kāzu izstādi RIGA WEDDING EXPO rīko kāzu medijs PRECOS. Modes šova veiksmīgu un profesionālu norisi nodrošina pasākuma režisors Felikss Lipskis un modeļu menedžere Olga Grabļevska, skatuves dekorācijas - dekoratore Marija Ovčaruka un Art Event.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62900686sec.