Ventspils un Kurzemes reģiona jauniešus aicina piedalīties hakatonā «AI Biznesa starts»

Atklājot un attīstot idejas par uzņēmējdarbības uzsākšanu ar mākslīgā intelekta palīdzību, jaunieši vecumā no 15 līdz 20 gadiem aicināti pieteikties hakatonam “AI Biznesa starts”. Hakatonā paredzama spraiga cīņa par galveno balvu 1000 eiro, ko iegūs komanda, kas visprecīzāk spēs izstrādāt un žūrijai pamatot savu ideju.

”AI Biznesa starts” norisināsies 24 stundu garumā – no 18. līdz 19. janvārim – Ventspils zinātnes centrā “Vizium”. Dalībniekiem 18. janvārī jāierodas plkst. 11.30, lai izveidotu komandas. Pēc komandu izveides un prezentācijas dalībniekiem būs iespēja noklausīties mākslīgā intelekta pētnieka un uzņēmēja Ēvalda Urtāna lekciju par mākslīgo intelektu. Pēc lekcijas noklausīšanās tiks dots starts intensīvam un aizraujošam komandu darbam, kas noslēgsies 19. janvārī plkst. 12.50, prezentējot idejas žūrijai un nosakot hakatona “AI Biznesa starts” uzvarētājkomandu.

Startēt hakatonā “AI Biznesa starts” būs iespējams gan ar komandu, gan individuāli, gan hakatona norises laikā kopā ar citiem individuālajiem dalībniekiem izveidojot komandu. Vienā komandā darbosies līdz 10 jauniešiem. 

Jaunieši varēs startēt gan ar savu, gan hakatona ekspertu piedāvātu ideju un pārliecināties, kā šis mūsdienās tik plaši apspriestais rīks – mākslīgai intelekts – var palīdzēt uzsākt uzņēmējdarbību. Katrai komandai būs pieejams mentoru atbalsts idejas izstrādei, savukārt idejas izstrādes rezultātu, uzklausot komandu prezentācijas, vērtēs žūrija, kuras sastāvā būs IKT un uzņēmējdarbības jomas eksperti.

Dalībniekiem hakatona “AI Biznesa starts” norises laikā tiks nodrošināta ēdināšana, kā arī atpūtas telpa nakšņošanai, ņemot līdzi matraci un guļammaisu.

Pasākuma mērķis ir veicināt jauniešu interesi par uzņēmējdarbību, aicinot izzināt un saskatīt mūsdienu tehnoloģiju, tai skaitā mākslīgā intelekta iespējas. Vairāk informācijas par hakatonu šeit.

Pieteikšanās hakatonam atvērta līdz 12. janvārim.

Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai!

Hakatonu organizē Ventspils valstspilsētas pašvaldība sadarbībā ar nodibinājumu “Ventspils Augsto tehnoloģiju parks” projekta Nr. LV-LOCALDEV-0004 “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Kurzemes plānošanas reģionā” ietvaros. Projektu līdzfinansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija, izmantojot EEZ grantus programmā “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56530881sec.