«Best Hotel» direktors Daniels Ter-Sarkisovs: Mums ir ļoti liels aizvainojums

Latvijas futbola komandas “Noah Jūrmala” vadība tā arī nav sazinājusies ar Rīgas viesnīcu “Best Hotel”, kuras pakalpojumus izmantoja jau kopš 2021. gada marta, bet rēķini nav apmaksāti par pakalpojumiem, kas sniegti maija un jūnijā, Travelnews.lv apstiprināja viesnīcas “Best Hotel” direktors Daniels Ter-Sarkisovs.

Futbola komandas pārstāvji pirmās rezervācijas viesnīcā veikuši jau 2021. gada martā, daži spēlētāji dzīvojuši jau kopš agra pavasara, bet lielākā daļa komandas tur iemitinājusies maija pirmajos datumos. Viesnīca “Noah Jūrmala” pārstāvjiem sniegusi daudz pakalpojumus: izmitināšana, drēbju mazgāšana, ēdināšana, un pat transporta pakalpojumi, lai spēlētāji un treneris tiktu uz spēlēm.

Ņemot vērā, ka tūrisma nozarei šis ir grūts laiks, tūristu nav jau teju pusotru gadu, viesnīca slēgusi līgumus ar juridiskām personām par izmitināšanu. Arī ar “Noah Jūrmala” noslēgts standarta līgums, kas paredz norēķināšanos par pakalpojumiem segt ar pēcapmaksu, pavēstīja Daniels Ter-Sarkisovs.

Ja par martu un aprīli problēmas ar norēķiniem nav bijušas, tad par maiju un jūniju futbola klubs tā arī nav norēķinājies. Viesnīcas direktors norāda, ka kopējā summa, kuru klubs ir parādā viesnīcai, sastāda apmēram 10 000 eiro. Daļu no šīs summas sastāda arī komandas lietotais alkohols… Kluba prezidents Aleksandrs Jakubovskis visādi mēģinājis novilcināt maksājumu, līdz 28. jūnijā viesnīcā dzīvojošie futbolisti un treneri aizbraukuši nezināmā virzienā, un rēķins tā arī palicis nesamaksāts.

Daniels Ter-Sarkisovs Travelnews.lv norādīja, ka ir ļoti bēdīgi gan no finansialā aspekta, gan arī ļoti liels aizvainojums – viesnīcas personāls ir rūpējies par futbolistiem, jutis komandai līdzi, un saņēmis šādu attieksmi, it īpaši brīdī, kad tūrisma nozarei izdzīvot ir ļoti grūti.

“Best Hotel” direktors atklāja, ka pēcapmaksas norēķini šobrīd nav nekas neparasts, ņemot vērā situāciju, un viesnīca nav bijusi gatava, ka Latvijas augstākajā līgā spēlējošs futbola klubs varētu izrīkoties tik neglīti.

Lai brīdinātu kolēģus par rēķinu nemaksātājiem, “Best Hotel” vadība uzrakstījusi vēstuli gan Latvijas Futbola federācijai, gan arī Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijai, kuras biedri ir jau kopš šā gadu tūkstoša sākuma.

Vēstule tiešām bijusi vairāk kā brīdinājums kolēģiem, lai arī viņi “neuzrautos” uz nemaksātājiem. Galu galā komandai taču kaut kur ir jādzīvo – uz ielas spēlētāji nevar palikt, pauda direktors.

Pagaidām viesnīcas vadība vēl domā, vai vērsties tiesībsargājošajās institūcijās, ņemot vērā, ka tie ir atkal papildus izdevumi – valsts nodeva, juristu pakalpojumi, bet pārliecība, ka naudu izdosies atgūt, ir gaužām maza.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50026298sec.