Durvis apmeklētājiem ver restorāns Mārupē – «Brunch Garden»

“Vastint Latvia” attīstītajā projektā – biroju kompleksā “Business Garden Rīga” durvis vēris 600m2 plašais restorāns “Brunch Garden”. Restorāna vizītkarte ir tā unikālais, augiem bagātīgais interjers un restorāna piedāvājums, kurā apvienota klasiskā un street food virtuve, veselīgs uzturs un ātra apkalpošana.

“Restorāns “Brunch Garden” atšķiras no klasiskā pusdienu kafejnīcas formāta. Mūsu mērķis ir padarīt pusdienas par personalizētu pieredzi, ļaujot iepauzēt darba dienu patīkamā atmosfērā ikvienam apmeklētājam. Restorāna viesiem piedāvājam daudzveidīgu ēdienu klāstu, pasniedzot to gan no ēdienkartes, gan iepriekš sagatavotos dienas piedāvājumos. Savukārt Chef Special ēdieni, līdzīgi kā klasiskajos restorānos, tiks pagatavoti katram individuāli,” stāsta restorāna attīstītājs un interjera risinājumu autors Oskars Skara.

“Brunch Garden” restorāna izstrādē domāts ne vien par izcilas garšas pieredzi ikvienam apmeklētājam, bet arī par estētiski baudāmas vides radīšanu. Restorāna koncepts balstīts idejā par zaļu dārzu, kurā, pateicoties interjera iekārtojumā izmantotajiem dzīvajiem telpaugiem un pat kokiem, tiek nojauktas robežas starp interjeru un ārtelpu. Restorāns var lepoties arī ar vienu no lielākajām dzīvo augu sienām Latvijā – gandrīz 20 m garumā sienas ir pilnībā nosegtas ar dažādiem augiem,  kopējai zaļās sienas platībai sasniedzot vairāk nekā 45 m2.  Ar laiku, restorāns apmeklētājiem būs pieejams arī brīvdienās, tādēļ ir padomāts arī par bērniem, iekārtojot speciālu zonu, kas paredzēta bērnu attīstošām nodarbēm un radošo darbnīcu norisei. Tāpat jauniešu izklaidei būs pieejama PlayStation spēļu konsole. Restorāns Brunch Garden  ir pieejams arī korporatīvu un privātu pasākumu organizēšanai ciktāl to atļauj spēkā esošie ierobežojumi Covid-19 pandēmijas mazināšanai.

Baudot saulaino vasaru, viesi aicināti ieturēt gardas maltītes restorāna vasaras terasē “Business Garden” iekšpagalmā. Tam līdzās augošie koki, tostarp valsts nozīmes dižkoki, kā arī bagātīgie apstādījumi, radīs īpašu un mājīgu atmosfēru restorāna vasaras terases apmeklētājiem, dodot iespēju izbaudīt dabas tuvumu un lielisku ēdienkarti esot tepat pilsētā.

Restorāns “Brunch Garden” atrodas biroju kompleksa “Business Garden Rīga” pirmajā stāvā, Malduguņu ielā 2. Tas ir viens no diviem “Brunch Garden” restorāniem Rīgā.

Restorāns “Brunch Garden” ir atvērts katru darba dienu no 11:00 - 21:00. Nedēļas nogalēs šobrīd restorāns pieejams privātiem rezervētiem pasākumiem āra terasē. Aktuālajam restorāna darba laikam un ēdienkartei lūdzam sekot līdzi www.brunchgarden.lv un restorāna sociālo tīklu kontos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36698318sec.