Jaunatklātā «Hampton by Hilton» viesnīca Rīgā pārsniedz iecerēto rezervāciju skaitu jau pirmajās divās nedēļās kopš atvēršanas

Viesnīcas Hampton by Hilton Riga Airport, kas viesus sāka uzņemt šā mēneša sākumā, oficiālā atklāšanas ceremonija aizvadīta 21. aprīlī.

Viesnīca, kuras viesiem pieejami 189 numuriņi, atrodas blakus Rīgas lidostai, un pirmie viesi tajā uzņemti jau 11. aprīlī, agri no rīta. Kā atzīmēja viesnīcas ģenerāldirektore, ir vērojams pamatīgs rezervāciju pieaugums, lai gan viesnīca savu darbību ir uzsākusi pavisam nesen.

“Viesiem ir patiešām liels prieks, ka beidzot blakus Rīgas lidostai atrodas zīmolota viesnīca, un šī sajūsma atspoguļojas arī klientu atsauksmēs. Pats galvenais – dažās dienās kopš atvēršanas Hampton by Hilton Riga Airport noslogojums jau ir sasniedzis 50%, un šis rādītājs ar katru dienu turpina pieaugt,” stāsta Hampton by Hilton Riga Airport ģenerāldirektore Terēze Vecvanaga.

Oficiālo atklāšanas ceremoniju apmeklējuši vairāki goda viesi – ASV vēstniecības Latvijā politikas un ekonomikas jautājumu padomniece Klēra Cimmermane, Hilton attīstības direktore Polijā un Austrumeiropā Malgorzata Moreka, kā arī Apex Alliance Hotel Management pārstāvji – valdes priekšsēdētājs Arūnas Beleška un reģionālās korporatīvās pārdošanas vadītāja Nida Gudauskiene, un citi. Lentes pārgriešanas gods tika piešķirts Hilton zīmola vadības vecākajai direktorei Ziglindei Viligai.

“Šī jaunā viesnīca ir apliecinājums Amerikas Savienoto Valstu un Latvijas komerciālo saišu stiprināšanās procesam, un, ASV uzņēmumiem, zīmoliem un franšīzēm ienākot Latvijā, tiek radītas jaunas darbavietas un palielināts valstī esošo investīciju daudzums,” sacīja Klēra Cimmermane.

“Esmu pārliecināta, ka šī viesnīca būs veiksmīga, jo Hampton by Hilton ir visātrāk augošais zīmols ne tikai Eiropā, bet tieši šajā reģionā. Šī ir 122. Hampton by Hilton viesnīca, kas atvērta Eiropā. Esmu redzējusi viesu, kas šeit jau paguvuši apmesties, atsauksmes, un man bija prieks redzēt, ka visi ir tik apmierināti ar viesnīcas kvalitāti un to, kā viņi šeit ir uzņemti,” sacīja Hilton attīstības direktore Polijā un Austrumeiropā Malgorzata Moreka.

Pasākumā piedalījās arī Mārupes novada domes priekšsēdētāja vietnieks Valdis Kārkliņš: “Priecājamies par katru uzņēmēju, kurš ir nolēmis savu biznesu atvērt Mārupē, un priecājamies, ka šī Hampton by Hilton viesnīca būs pirmā, ko viesi redzēs, ierodoties Latvijā,” viņš sacīja.

Kā informē viesnīcas attīstītāja – “1 Asset Management” – fondu pārvaldnieks Laurinas Antropikas, kopējo investīciju summa Rīgas projektos ir pārsniegusi 14 miljonus eiro. “Pašlaik esam pārliecināti, ka mūsu lēmums turpināt pandēmijas laikā uzsākto viesnīcas projektu Rīgā ir attaisnojies, neskatoties uz pesimistiskajām īstermiņa prognozēm tūrisma nozarē. Ceļošanas un tūrisma nozare atkopjas, lidojumu skaits palielinās, un lidostas jau ir atguvušas 50-70% no 2019. gada pirmspandēmijas noslogojuma līmeņa. Jau tagad mēs redzam pozitīvus skaitļus vietās, kur atrodas lidostu viesnīcas, un šie skaitļi pārspēj lielāko daļu pilsētu centru viesnīcu – tas ir labs mūsu stratēģijas koncepcijas pierādījums,” viņš stāsta. “Ņemot vērā Rail Baltica projekta sniegtās papildu iespējas un plānotās jaunās dzelzceļa stacijas atvēršanu Rīgas lidostā 2026. gadā, šī vieta kļūs par pirmo ātrgaitas dzelzceļa un gaisa satiksmes mezglu Baltijā,” stāsta Laurinas Antropikas.

Šī ir pirmā Hampton by Hilton zīmola viesnīca Baltijā. Papildus gaišajiem un ērtajiem numuriņiem viesnīcā ir pieejama arī atpūtas telpa ar ierobežotu ēdienkarti visas diennakts garumā, diennakts bārs un fitnesa centrs, kā arī biznesa centrs, kas nozīmē, ka ceļotāju rīcībā ir visdažādākās atpūtas iespējas, savukārt viesi, kuri ieradušies lietišķiem mērķiem, var veltīt laiku darbam bez stresa. Tāpat ir pieejama autostāvvieta, kas paredzēta 90 transportlīdzekļiem, tostarp 6 elektromobiļu uzlādes vietas, kas izmanto EV uzlādes risinājumu.

Hampton by Hilton Riga Airport adrese ir Priežkalni A, Mārupes novads, Rīga LV-2167. Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet vietni https://www.hilton.com/en/hotels/rixrahx-hampton-riga-airport/. Lai uzzinātu vairāk par Hampton by Hilton, dodieties uz newsroom.hilton.com.

Fakti

Viesnīcas būvniecība tika uzsākta 2020. gada decembrī, un to veica viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā – UPB. Hampton by Hilton Riga Airport apkalpo lietuviešu operators Apex Alliance Hotel Management, kas šobrīd pārvalda 11 viesnīcas ar dažādiem zīmoliem četrās valstīs. Viesnīcas attīstībā investēti vairāk nekā 14 miljoni eiro, kurus ieguldījusi Lietuvas Bankas pārraudzītā Lietuvas aktīvu pārvaldīšanas kompānija “I Asset Managment” un “Bigbank Latvija”.

Par Hampton by Hilton

Kā publikācijas “Entrepreneur” 1. vietas ieguvēji starp izmitināšanas franšīzēm, Hampton by Hilton, tostarp Hampton Inn by Hilton un Hampton Inn & Suites by Hilton, apkalpo uz kvalitāti vērstus un vērtību izprotošus ceļotājus 7765 īpašumos 33 valsīs un teritorijās visā pasaulē. Zīmols turpina noturēt savas līderpozīcijas segmentā, saviem viesiem nodrošinot augstas kvalitātes un pārdomāti iekārtotas naktsmītnes un ērtības, piemēram, mūsdienīgus un plašus numuriņus, bezmaksas Wi-Fi un bezmaksas karstās brokastis. Hampton by Hilton ir zīmols, kas apņemas nodrošināt īpaši draudzīgu un autentisku servisu, ko nodrošina 100% Hampton Guarantee. Izbaudiet patīkamu uzturēšanos Hampton by Hilton viesnīcā, veicot rezervāciju vietnē hampton.com, vai izmantojot nozarē vadošo Hilton Honors lietotni. Hilton Honors biedriem, kuri rezervācijas veic tieši Hilton kanālos, ir iespējams saņemt tūlītējas priekšrocības. Uzziniet vairāk par Hampton by Hilton vietnē newsroom.hilton.com/hampton un sekojiet zīmolam Facebook, Instagram un Twitter platformās.

Par Hilton

Hilton (NYSE: HLT) ir pasaulē vadošais viesmīlības uzņēmums ar 18 pasaules klases zīmolu portfeli, kas ietver vairāk nekā 6800 īpašumu un vairāk nekā 1 miljonu numuriņu 122 valstīs un teritorijās. Lai īstenotu savu dibināšanas vīziju piepildīt pasauli ar viesmīlības gaismu un siltumu, Hilton savā vairāk nekā 100 gadu ilgajā vēsturē ir uzņēmuši vairāk nekā 3 miljardus viesu, ieguvuši pirmo vietu 2021. gada Pasaules labāko darba vietu sarakstā un ir atzīti kā pasaules līderis Dow Jones ilgtspējas indeksos piecus gadus pēc kārtas. 2021. gadā papildus vairāk nekā vienas viesnīcas atvēršanai dienā Hilton ieviesa vairākus nozarē vadošos tehnoloģiju uzlabojumus, lai uzlabotu viesu pieredzi, tostarp Digital Key Share, automatizētu bezmaksas numuru atjaunināšanu un iespēju rezervēt savienojamus numuriņus. Izmantojot godalgoto viesu lojalitātes programmu Hilton Honors, gandrīz 128 miljoni biedru, kuri rezervācijas veic tieši Hilton kanālos, var nopelnīt punktus par uzturēšanos viesnīcā un gūt pieredzi, ko par naudu iegūt nav iespējams. Izmantojot bezmaksas Hilton Honors lietotni, viesi var rezervēt savu uzturēšanos, izvēlēties savu numuriņu, reģistrēties viesnīcā, atslēgt durvis ar digitālo atslēgu un no viesnīcas izrakstīties, izmantojot viedtālruni. Apmeklējiet vietni newsroom.hilton.com, lai iegūtu plašāku informāciju, un sekojiet Hilton Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram un YouTube platformās.

Par Apex Alliance Hotel Management

Apex Alliance Hotel Management ir neatkarīgs lietuviešu operators, kas koncentrējas uz ilgstošu partnerattiecību izveidi un attīstīšanu ar institucionālajiem investoriem, īpašumu īpašniekiem vai privātā kapitāla fondiem, vienlaikus sniedzot pārvaldības pakalpojumus savām esošajām vai topošajām viesnīcām. Uzņēmums pārvalda 11 viesnīcas Rumānijā, Lietuvā, Polijā un Latvijā, kuru

kopējā ietilpība ir vairāk nekā 2100 numuriņu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.62356591sec.