Latvieši darba dienās dod priekšroku tradicionāliem ēdieniem, bet brīvdienās – burgeriem un picām

Latvieši darba dienās dod priekšroku tradicionāliem ēdieniem, bet brīvdienās – burgeriem un picām

Kā liecina tehnoloģiju uzņēmuma “Wolt” apkopotie dati, latvieši darba dienās lielākoties iecienījuši uz mājām vai biroju pasūtīt tradicionālu ēdienu, un viens no iecienītākajiem restorāniem šādu ēdienu izvēlē ir “LIDO”. Savukārt nedēļas izskaņā un brīvdienās priekšroka tiek dota tādām maltītēm kā burgeri un picas.

No pirmdienas līdz piektdienai dominē klasiskas izvēles, apliecinot latviešu mīlestību pret kartupeļiem. Attiecīgi šajās dienās visbiežāk tiek pasūtīti cepti kartupeļi vai biezenis, kas tiek papildināti ar vistas gaļu, tādējādi ierindojot šos ēdienus populārāko sarakstā, kas parasti tiek pasūtīti no "LIDO". Turklāt redzams, ka pilnīga maltīte neizpaliek arī bez kāda deserta, no kuriem topa augšgalā ierindojas kafijas krēms ar vaniļas mērci. Otro vietu ieņem bērnības garša - auzu pārslu deserts ar ķīseli, kam seko čurros, maizes zupa un biezpiena pīrāgs ar rozīnēm.

“Atšķirībā no ierastās ainas, kad nedēļas nogalēs biežāk novērojami pasūtījumi no dažādiem restorāniem un kafejnīcām, kas servē burgerus, picas, suši un citu tautu virtuves, “LIDO” saglabā pārliecinošu pieprasījumu visas nedēļas garumā, īpaši darba dienu pusdienlaikā. Tas nozīmē, ka latvieši ikdienā vairāk dod priekšroku sātīgām, tradicionālām maltītēm - gan klasiskajam “LIDO” sortimentam, gan mūsdienu garšas tendencēm atbilstošam klāstam, kurā vienlaikus saglabātas latviskās nianses,” norāda Mantas Lomsarģis, "Wolt" vadītājs Baltijā.

Jāatzīmē, ka tie, kuri iecienījuši “LIDO” ēdienkarti, sevi neierobežo tika ar vienu ēdienu, bet visbiežāk vienā pasūtījumu reizē iegādājas vairāk nekā četrus dažādus ēdienus.

“Mūsdienu dzīves temps, spēja būt elastīgiem ikdienā nosaka klientu vēlmi vienkāršot praktiskus un sadzīviskus jautājumus, tādējādi gatava ēdiena iegāde atvieglo šo dzīves jomu - rezultātā tas ir izdevīgi gan finansiāli, gan ietaupa laiku. Ēdiena piegādes serviss jau vairākus gadus ir normāla ikdienas sastāvdaļa, nevis īpaša ekstra, un to  jāpiedāvā jebkuram konkurētspējīgam ēdinātājam. Augstu novērtējam sadarbību ar “Wolt”, kas nodrošina vēl lielāku “LIDO” ēdiena pieejamību klientiem un mums tik būtisko augstākās kvalitātes pakalpojumu. Redzam arvien lielāku izaugsmi šajā segmentā arī uz priekšu,” norāda “LIDO” valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 26.05.2024 Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Mazsalaca Youth band un draugu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26. maijā plkst. 16.00 Mazsalacas Kultūras centrā aicinām uz orķestra Mazsalaca Youth band un draugu koncertu! Solisti: Paula Saija, Matīss Žilinskis un | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024 Tukuma TIC
Festivāls "Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024" būs 23.maijā pulksten 12:00 Irlavas kultūras namā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72763705sec.