Eksperti: Ceļojumu dārdzība nākotnē pieaugs

Šis gads būs pēdējais, kad ceļotāji var ceļot par tik zemām cenām. Prognozes liecina, ka ceļojumu dārdzība noteikti pieaugs, tas manāms būs jau nākamgad, secināts 6. jūlijā notikušajā Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultātes rīkotajā sarunu cikla "Pēcpusdiena ar koferi" pirmajā diskusijā “Mīti un realitāte šī brīža tūrismā”.

Eksperti uzsvēra arī, ka pandēmijas ietekmē ceļotāji vairāk izvēlas sava brauciena plānošanu uzticēt profesionāļiem nevis paļauties uz saviem spēkiem, garantējot sev, ka ceļojums būs drošs, komfortabls un bez starpgadījumiem. Ja iepriekš ceļojot uz Eiropu varējām paļauties uz saviem spēkiem, tad šobrīd plānojot drošu ceļojumu jāņem vērā vairāki nosacījumi, kuriem regulāri seko līdzi tūrisma pakalpojumu sniedzēji.

BalticTravelnews.com direktors Aivars Mackevičs norādīja, ka „uzticot savu ceļojuma plānošanu aģentūrām, tiek nodrošināts daudz drošāks ceļojums, jo izmaiņu gadījumā, kas saistīti ar Covid-19 pandēmiju saistītajiem ierobežojumiem, aģentūras, to partneri informāciju saņem daudz ātrāk.

Eksperti diskutēja arī par vietējo tūrismu, kas pandēmijas laikā strauji attīstās, uzsverot, ka, lai vietējā tūrisma vilni noturētu arī ilgtermiņā, ir jāsaglabā un jāturpina attīstīt tā kvalitāte - ieviešot jaunus, vēl nebijušus pakalpojumus.
Diskusijā piedalījās biedrības “Kurzemes tūrisma asociācija” valdes priekšsēdētājs Artis Gustovskis un BalticTravelnews.com direktors Aivars Mackevičs. Diskusiju moderēja Latvijas Tūrisma aģentu un tūroperatoru asociācijas valdes loceklis un tūrisma firmas "Baltic Vision" vadītājs, Biznesa augstskolas Turība asoc. profesors Ēriks Lingebērziņš.

Sarunu ciklu organizē Turības Starptautiskā tūrisma fakultāte, diskusiju ietvaros tiek aicināti dažādi pieredzējuši nozares uzņēmēji, vadītāji un eksperti, kuri gatavi dalīties savā pieredzē un viedoklī par šī brīža situāciju tūrisma nozarē.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54623604sec.