Marta Mackeviča: «Bruch Garden» – zaļumu un garšu oāze pilsētas džungļos

Marta Mackeviča Travelnews.lv uzdevumā: Mārupes restorāns «Bruch Garden», kas izvietots starp mūsdienīgām augstceltnēm, piedāvā ne tikai iespēju atvilkt elpu zaļā dārzā šī jēdziena vistiešākajā nozīmē, bet arī gardas maltītes dažādām gaumēm. Šajā ''dārzā'' vērts iegriezties gan sātīgu pusdienu cienītājiem, gan romantisku vakariņu gadījumā, jo vakara apgaismojumā restorānā ir pavisam cita atmosfēra.

40 bildes

Garda maltīte un patīkama atmosfēra
Travelnews redakcija viesojās restorānā vakarā, baudot nesteidzīgas un gardas vakariņas. Lai cik kritisks arī nebūtu skatījums, viss, kas tika celts galdā, kā arī atmosfēra, bija “uz ūsiņu”, tāpēc šajā vietā noteikti iegriezīsimies vēl.


Izcilākā Tom Yum zupa
Grūti pateikt, vai pie vainas bija lielais izsalkums, restorāna šefpavāra prasmes vai abi kopā, bet “Bruch Garden” nobaudījām labāko Tom Yum zupu ar garnelēm, kāda ir ēsta. Sātīga, pietiekami pikanta, taču nebūt ne asa un pats galvenais – ļoti bagātīgi papildināta ar garnelēm. Šis noteikti nebūs tas gadījums, kad nāksies dzenāt vienu garneli pa šķīvi. Arī kvinojas salāti ar kalmāriem bija gatavoti pēc līdzīga principa un varētu teikt, ka maltītē bija kalmāri ar kvinoju, nevis kvinoja ar kalmāriem.

Sātīgi burgeri un grila ēdieni
Lai gan jau pēc pirmās maltītes kārtas radās patīkama sāta sajūta, tas nepalīdzēja turēties pretī kārdinājumam nobaudīt grilētu liellopa Ribeye steiku ar dārzeņiem un “Brunch Garden” liellopa burgeru. Brioša maizes grila liellopa burgers ar bekonu, sīpolu džemu, Čedaras sieru, kartupeļiem frī un kimči Coleslow salātiem. Šajā salikumā noteikti vērts izcelt tieši gaļu, kas bija labi izcepta un vienlaikus ļoti sulīga.

Lai pietiek vietas un spēka desertam
Pēc pamatēdiena prātīgāk būtu bijis noslēgt vakariņas, taču, kā visiem zināms, maltīte bez deserta nav pilnīga, tāpēc centāmies atrast pašu mazāko iespējamo saldo ēdienu. Braunijs ar karameles krēmu un lazdu riekstiem kopā ar latte perfekti noslēdza vakariņas. Starp citu, vērts atzīmēt, ka «Bruch Garden» piedāvā ļoti garšīgu kafiju, tāpēc vērts iegriezties arī tiem, kas nevēlas maltīti, bet nelielu kafijas pauzi, varbūt kopā ar kaut ko saldu.

Zaļie džungļi augstceltņu ielenkumā
Restorānu viennozīmīgi ieteicams apmeklēt arī tā atmosfēras dēļ – galdiņus ieskauj dažādi krūmi, nelieli kociņi, puķes, nedaudz tālāk gozējas spēcīgs un latvisks ozols – tieši tāds, kādu atceramies no 5 latu banknotes. Savukārt visu šo zaļumu kopumā ieskauj betona džungļi, radot neparastu kopainu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36302996sec.