Aivars Mackevičs: Klusās sestdienas apzagšana. Cik ilgi maldināsim tūristus?

Šodien ir Klusā sestdiena un ļoti daudzi rīdzinieki un pilsētas viesi ir noskaņojušies uz četrām Lieldienu brīvdienām.

Vakar bija Lielā piektdiena un visā galvaspilsētā Rīgas satiksme autostāvvietas bija bez maksas. Daudzi autovadītāji padomāja, ka arī šodien, Klusajā sestdienā, ir tas pats variants.

Diemžēl šorīt katram piektajam automobilim logā ir soda kvīts par autostāvvietu noteikumu pārkāpumu, bet Vecrīgas apkārtnē katram ceturtajam, jo tur ir vairāk sabraukuši pilsētas viesi.

Rīgas dome prot nozagt Lieldienu sajūtu, ietaupot uz vecpilsētas dekorāciju rēķina un pēc tam apzogot pilsētas viesus un autovadītājus sodos. Tā mēs atbalstam Vecrīgas tūrisma atdzimšanu!

Man ir vaicājumi:

1) Kāpēc autovadītājiem jaukt galvu un cilvēkiem bojāt Lieldienu sajūtu, kad no 4 brīvdienam viena diena ir sagatavota par slazdu neuzmanīgiem autovadītājiem. Es ar nezināju, bet drošības pēc uzzvanīju Mobilly un tiku pasargāts no neapzināta pārkāpuma.

2) Cik ilgi maldināsim ārvalstu auto tūristus ar ceļa satiksmes zīmi "sestdienās"? Kāpēc to nevar attēlot ar piktogrammu, kas ir saprotama visās valodās un kultūrās?

3) Kad mēs iemācīsimies cienīt viens otru, bet ne padomju stilā pārmācīt un radīt neērtības?

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78994393sec.