Ostravas arēna nav no gumijas – no kā jāuzmanās hokeja līdzjutējiem, braucot uz Pasaules čempionātu

Ostravas arēna nav no gumijas – no kā jāuzmanās hokeja līdzjutējiem, braucot uz Pasaules čempionātu

Jau maija otrajā nedēļā Čehijā sāksies pasaules čempionāts hokejā, kura ietvaros Latvijas hokeja valstsvienība aizvadīs vismaz septiņas spēles Ostravā, “Ostravar” arēnā. Lai gan laika līdz turnīra sākumam ir gana maz, fanu interese palielinās tieši pēdējā brīdī.

“Ostravar” arēna oficiāli var ietilpināt nepilnus 10 tūkstošus skatītāju. Taču jāņem vērā, ka daļu no sēdvietām aizņems organizētāji, sponsori, Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) pārstāvji, spēlētāji, kā arī “Škodas” mašīnas. Līdz ar to reālās skatītāju vietas nepārsniegs 7000, “Travelnews.lv uzzināja jau rudenī, viesojoties Ostravā.

“Šobrīd vislielākā interese ir par braucieniem uz pasaules čempionāta pirmajām divām spēlēm, kur Latvijas valstsvienība tiksies ar Polijas un Francijas izlasēm,” vēsta tūrisma operatora “Travel Art LV” pārstāve Inese Krūmiņa. Viņa prognozē, ka līdzjutēju skaits, kuri dosies uz pirmajām spēlēm, varētu pat pārsniegt biļešu skaitu.

“Arēna nav no gumijas. Zinu, ka daudzi atstājuši biļešu iegādi uz pēdējo mirkli, cerībā kaut ko nopirkt “no rokas”,” pauž Inese Krūmiņa, brīdinot, ka biļešu tiešām var būt mazāk, nekā hokeja līdzjutēju pie arēnas.

Viņa arī atgādina, ka tieši Čehijā iepriekšējos čempionātos, piemēram 2004. gadā un 2015. gadā, Latvijas hokeja līdzjutēji saskārās ar problēmām, iegādājoties “no rokas” viltotas biļetes.

“Tiešām iesaku biļetes iegādāties laicīgi. Ja vēlaties sēdēt kopā ar Latvijas izlases faniem, nevis atsevišķi, droši vēršaties pie mums – palīdzēsim sarūpēt tādas sēdvietas, lai nav jāsēž starp pretiniekiem,” sola “Travel Art LV” pārstāve.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
-100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti Estravel Latvia
Līdz 31.05. - rezervējiet atpūtu 2024/2025 gada Ziemas sezonai AAE par lielisku cenu // Ietaupiet 100 € par rezervāciju | Skatīt vairāk
no 726 EUR
WOW cena! 𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈̄𝐕𝐔 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐒! Latvia Tours
🔥 ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS individuālam ceļojumam 𝐧𝐨 𝟐𝟏/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒, ar 7 nakšu atpūtu All Inclusive kūrortā CLUB MED KANI. | Skatīt vairāk
no 2331 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
Māmiņai, sieviņai miļajai... Estravel Latvia
Lutinošais SPA piedāvājums - atpūta Siguldā // Pārsteidziet, ieprieciniet - uzdāviniet atpūtu // Dienas SPA | Skatīt vairāk
no 115 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59557986sec.