Uzzini, kuras ir 10 populārākās ceļojumu tēmas Igaunijā

Sērfojot pa sociālajiem tīkliem, nereti redzams, ka cilvēki uzdod vienus un tos pašus jautājumus: "Iesakiet labāko ceļojuma maršrutu ģimenei ar maziem bērniem" vai arī "ko Jūs ieteiktu apskatīt Tartu apkārtnē?" Šādi un līdzīgi jautājumi arvien biežāk uzpeld, it īpaši tuvojoties vasaras ceļojumu sezonai.

Ceļojums laikā

Esat nolēmuši izzināt Igauniju caur vēstures labirintiem? Sākot ar Tallinas Rātsnamu, Dominikāņu klosteri, Tartu Doma baznīcu, iepazīstot Vastelīnas Bīskapu pili vai Hāpsalu pili – šie visi un ne tikai, objekti pieejami šajā vēstures ceļvedī!

Ceļvedis pa dabas objektiem

Nacionālie parki un fantastiskie dabas rezervāti, kas tā vien aicina iepazīties ar dabu, kultūru un vēstures liecībām. Lūk daži no tiem – Keilas ūdenskritums, Sēretirps, Pakri bāka vai Pangas stāvkrasts – šajā ceļvedī atradīsiet daudz skaistu dabas objektu, kurus ir vērts apmeklēt.

Pastaigas pa Hāpsalu

Pastaiga pa Hāpsalu Promenādi sākas no Lēnes apriņķa muzeja un noslēdzas pie Rannarootsi muzeja. Vairāk nekā stundu ilgās ekskursijas laikā gūsiet pārskatu par Promenādes vēsturi un Hāpsalu galvenajiem apskates objektiem - Kūrzāli, Saules pulksteni un Čaikovska soliņu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Brīvdienas Igaunijā kopā ar bērniem

Ģimenes brīvdienu ceļojumā ir ietvertas vietas, ko iesaka apmeklēt ceļotājiem ar bērniem. Ievērtējiet izlasi šeit!

Bērnu Dienvidu zeme

Šis maršruts apvieno vairākas skaistas vietas Igaunijas dienvidrietumos: Ceļu muzeju, Poķu zemi, Raganu valstību un Satiksmes pilsētiņu. Dienvidigaunijā varat baudīt jaukus piedzīvojumus un aizraujošas aktivitātes vairāku dienu garumā! Plašāka informācija šeit.

Atgriešanās PSRS - ceļvedis

Nemaz ne tik sen, kopš Igaunijā beidzās Padomju Savienības okupācijas režīms. Dodieties šīs nesenās vēstures pieredzes ceļojumā, kas jums ļaus ieskatīties tā laikmeta vēsturiskajos, politiskajos un ideoloģiiskajos paradoksos. Šie ir tikai daži objekti no daudzajiem - Visru viesnīca un KGB muzejs, Hījumā Militārais muzejs vai Igaunijas Dzelzceļa muzejs. Plašāka informācja šeit.

Atpakaļ Sāremā

Sasēdiniet ģimeni automašīnā, un brauciet uz Sāremā! Sāremā piedāvā daudz jaukas un interesantas aktivitātes ģimenēm ar bērniem.

Muhu salā no saujas varat pabarot strausus, apskatīt aizraujošos ķengurus vai vienīgās zebras Igaunijā. Vai varbūt Jūs uzrunā Sāremā piedzīvojumu takas, GoodKaarma ziepju darbnīca, Anglas vējdzirnavu parks un loku šautuve Kuresāres bīskapa cietokšņa pagalmā. Plašāka informācija šeit.

No Tallinas uz Tartu pa Kervemā mežiem

Šī divu dienu ekskursija piedāvā iespēju iepazīt un baudīt skaistas ainavas ceļā no Tallinas uz Tartu, apmeklējot Jegalas ūdenskritumu, Aegvīdu-Kervemā dabas rezervātu, Endlas dabas rezervātu, Elistvere zooloģisko dārzu un Ledus laikmeta centru. Plašāka informācija atrodama šeit.

Izbaudiet slaveno Sīpolu ceļu

Izbrauciens, kas ilgst līdz astoņām stundām, ietver Sīpolu ceļa triju kultūru muzeju (Lībiešu muzejs, Kolkjas vecticībnieku muzejs) un Alatskivi pils apmeklējumu, pastaigas pa Peipusa ezeram apkārt esošajām ieliņām, Kallastes smilšakmens atseguma un kapsētas apmeklējumu. Plašāka informācija šeit.

Ceļojums ar bērniem pa Rietumigauniju

Šajā ceļojumu grupā jūs atradīsiet Roostas piedzīvojumu parku, Ilonas rotaļu istabu, Hāpsalu ūdens atrakciju parku, Kepu bāku vai Ziemassvētku vecīša Korstna saimniecību kā arī daudzas citas interesantas vietas. Plašāka informācija šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84420085sec.