Travelnews.lv redaktore: Kā tas ir – nakšņot konteinerā

Tallina rūpīgi strādā pie tā, lai pilsētā būtu aizvien jauni atklājumi tūristiem. Šoreiz viens no šiem atklājumiem Travelnews.lv bija nakšņošana konteineru viesnīcā “Hektor Containar hotel”.

“Nākamais solis – gulēšana kartona kastē zem tilta?” pazobojās viens no maniem draugiem sociālajos, kad iepostoju bildīti un tekstiņu, ka šādu pieredzi gūšu pirmo reizi dzīvē. Nu, tad, lūk, ja būs nepieciešamība, nakšņošu arī kartona kastē un zem tilta, jo dzīvē ir jāizmēģina viss! Vai gandrīz viss.

Bet nu pie “Hektora” un konteineriem. Nē, tas nav celtniecības konteineris nekurienes vidū, bet gan iedvesmojoša ideja savest kārtībā noliktavu, ievietot tajā konteinerus, kurus padarīt par viesnīcas istabām.

Šādā istabā ir viss – duša, tualete, milzīga gulta, liels televizors, grāmatu plaukts, galdiņš, krēsls un uzmundrinoši vārdi uz sienas. Varētu salīdzināt ar 3* viesnīcas pieredzi, bet tas ir kaut kas stilīgāks.

Galvenais pluss – perfekta skaņu izolācija! Nedzirdēju nevienu kaimiņu, kurš no rīta skaļi cirstu durvis, dodoties uz brokastīm, vai nakts vidū kādu skaļi baurojošu kompāniju, kas pārvelkas mājās no uzdzīves. Nē, nekā tāda – ideāls klusums istabā – tikai es, dators un televizors.

Ilgstoši gan šādā viesnīcā palikt nevēlētos, jo istabiņas ir pārāk mazas, un skats pa logu (ja neaizvelk žalūziju) ir nevis uz saulaino Tallinu, bet manā gadījumā – uz harmonijas istabu un citiem konteineriem.

Pieredze ļoti stilīga, bet, ja ir kāds, kuram ir līdzīga problēma kā man – gaisa kondicionēšanas sistēmas ir ļaunākais ienaidnieks, kas rada kaklasāpes un iesnas, tad ilgstoša palikšana šajā viesnīcā nav risinājums. Jo bez kondicionēšanas sistēmas nekā. Taisnības labad gan jāsaka, ka šoreiz tiku cauri ar vieglu izbīlī, no rīta pamostoties ar aizsmakušu balsi, bet dienas laikā šī blakne pārgāja.

Starp citu, nakšņošana konteinerā nemaz nav tas lētākais prieks. Bet, ja gribas pamēģināt kaut ko jaunu un savādāku, un ieraudzīt Tallinu no cita skatu punkta – šī ir laba iespēja. Turklāt – viss foršais izklaižu rajons tepat, bet pāri ielai arī ierastais “Rimi” veikals. Tiesa gan, šī viesnīca varētu izpelnīties daudz lielāku Latvijas iedzīvotāju atsaucību tad, kad beidzot būs vilcienu satiksme starp Rīgu un Tallinu, jo stacija atrodas pavisam līdzās. Bet, kā jau iepriekš minēju, perfektā skaņu izolācija liedz dzirdēt kaut vismazāko troksnīti.

Vairāk bilžu šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64820409sec.