«Mogotel» piedāvā romantisku nedēļas nogali Tallinā

Reklāmas raksts.

Ceļojums uz Tallinu divatā ir lieliska dāvana dzimšanas dienā vai citā nozīmīgā datumā. Igaunijas galvaspilsēta ir ideāls galamērķis, kas piedāvā ērtu atpūtu, rosīgu naktsdzīvi un bagātu kultūras programmu. 2023. gadā Tallina pasludināta par Eiropas Zaļo galvaspilsētu.

Ceļojuma plānošana ne vienmēr ir vieglākais uzdevums.

Ja vēlaties pavadīt laiku kopā ar savu partneri un nedomāt ne par ko citu, kā tikai viens par otru, piedāvājam sagatavotus romantiskus piedzīvojumus diviem, kuros par visu jau ir padomāts: nakšņošana viesnīcā ar brokastīm, romantiskas vakariņas restorānā un iespēja iepazīt Tallinu bez robežām ar «Tallinn Card»!

Piedāvājam četras idejas romantiskai nedēļas nogalei Tallinā visām gaumēm:

Tiem, kas novērtē greznību, mākslu, ekskluzīvu atpūtu un kulinārijas šedevrus
Pieczvaigžņu viesnīca «Rixwell Collection Savoy Boutique Hotel» Tallinas vecpilsētas sirdī un vakariņas «Savoy» restorānā.

20230324-Tallina-03


Leģendārais «Savoy Boutique Hotel» atrodas vienā no Tallinas vecākajām, pilnībā atjaunotajām Art Deco stila ēkām, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā.

Viesnīcas augšstāvā atrodas neliela mākslas galerija, un katrā numurā ir audekls un zīmuļu komplekts, lai viesi varētu personīgi iemūžināt vecpilsētas skatu pa logiem!

Vakariņas tiek pasniegtas viesnīcas izsmalcinātajā Eiropas virtuves restorānā Savoy, kur tādu pamatēdienu kā pasta ar lasi, steika burgers vai izsmalcināts zandarts, izvēle iepriecinās viesus.
www.rixwell.com/ru/gostinici/savoy-boutique-hotel-tallinn

Mierīgas un izsmalcinātas atpūtas, labas kafijas un nesteidzīgu pastaigu cienītājiem
Mājīgā četrzvaigžņu viesnīca «Rija Fonnental Design Hotel» un vakariņas restorānā «Gourmet Coffee Kadriorg».

20230324-Tallina-01

Neliela, bet ļoti mājīga dizaina viesnīca vienā no Tallinas klusākajiem un zaļākajiem rajoniem. Klasicisma un modernisma stila vēsturiskie parki un pieminekļi ieskauti senatnes plīvurā. Leģendārā Kadriorgas pils un parks, kas atrodas vien dažu minūšu gājiena attālumā, ir lieliska vieta klusām, romantiskām pastaigām, pēc kurām varēsiet nobaudīt trīs kārtu vakariņas restorānā «Gourmet Coffee Kadriorg».

Romantisko vakariņu pamatā ir izsmalcināta vietējo saimniecību produktu izvēle oriģinālā izpildījumā: Zandarts no Peipusa ezera, pīles fileja ar meža sēnēm un cepts ziedkāposti ar trifeļu sieru no saimniecības Kolotsi.

Nākamais rīts jūs sagaidīs ar apbrīnojamu kafijas aromātu, jo «Gourmet Coffee Kadriorg» par kafiju zina visu. Rezultāti un meistarība ir novērtēti ar daudziem starptautiskiem apbalvojumiem par kafijas pagatavošanu, kafijas pupiņu kvalitāti un to perfektu grauzdēšanu, kas tiek veikta uz vietas.

www.rijahotels.com/en/hotels/rija-fonnental-design-hotel

Autentisku vietu un oriģinālas, mūsdienīgas pieejas cienītājiem
«Rija Old Town Hotel» un vakariņas ukraiņu restorānā «Kachka»

20230324-Tallina-02

Viesnīca iebūvēta tieši 14. gadsimta pilsētas mūrī iepretim slavenajam Resnās Margaritas tornim. Mūsdienās viesnīca ir drosmīgs viduslaiku arhitektūras, mūsdienīga komforta un moderna Baltijas dizaina apvienojums.

Vakariņas tiks pasniegtas ukraiņu fusion virtuves restorānā Kachka, kur varēsiet nogaršot boršču ar pīli, pīles konfitu ar Stir Fry dārzeņiem un horilku, kā arī TONKA krēmu ar bezē un ogām.
www.rijahotels.com/ru/gostinicy/rija-old-town-hotel

Vecpilsētas rosīgās dzīves cienītājiem
«Rixwell Viru Square Hotel» un kafejnīca beķereja «Rukis»

20230324-Tallina-04

Viesnīca atrodas Viru laukumā, vienā no pilsētas galvenajiem laukumiem, Tallinas svarīgāko ielu krustojumā. Dažu minūšu gājiena attālumā no viesnīcas atrodas pilsētas galvenās apskates vietas – Svētā Olafa baznīca un Tompea pils. Netālu esošajos lielākajos tirdzniecības centros ir prieks iegādāties dāvanas un suvenīrus ģimenei un draugiem. Mūsdienīgā, ērtā viesnīca tika atvērta pēc renovācijas 2021. gadā. Starp 82 numuriem atsevišķos numuros ir ierīkota sauna un džakuzi. Kas var būt labāks, kā apvienot romantiku, vēsturisku ekskursiju un privātu SPA?

Viesnīcā esošā kafejnīca beķereja «Rukis» jūs apburs ar aromātiskas kafijas šarmu un profesionālu konditoru meistardarbiem.
www.rixwell.com/ru/gostinici/rixwell-viru-square

«Tallinn Card» – ceļvedis un noderīgs ceļabiedrs
Pat ja jūsu ceļojums uz Igaunijas galvaspilsētu ir īss, Tallinn Card palīdzēs to padarīt neaizmirstamu un patīkamu.
Tallinn Card nodrošina bezmaksas braucienus sabiedriskajā transportā, bezmaksas ieejas biļetes vairāk nekā 50 muzejos un apskates objektos, kā arī atlaides restorānos un veikalos.

Patīkams bonuss ir gatavi ceļveži pa Tallinas slavenākajām vietām jebkurai gaumei un ceļojuma ilgumam. Šo karti var iegādāties jebkurā no norādītajām viesnīcām.

Ceļojiet kopā ar savējiem, izmantojot kodu SAVEJIE no «Mogotel»
Ja joprojām vēlaties plānot savu ceļojumu pats, bet esat iemīlējis kādu no viesnīcām, izmantojiet Mogotel Hotel Group akcijas kodu – SAVEJIE.

Šis akcijas kods sniedz jums 20% atlaidi istabu rezervācijai «Rixwell», «Rija» un «Rixwell Collection» viesnīcās Igaunijā, ja veicat rezervāciju oficiālajās tīmekļa vietnēs www.rixwell.com un www.rijahotels.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74301791sec.