19. septembrī tiks atklāta Olimpiskā centra Rēzekne arēna

Noslēgumam tuvojas Olimpiskā centra Rēzekne (OCR) daudzfunkcionālās arēnas būvdarbi, līdz ar to paralēli notiek gatavošanās vērienīgam atklāšanas pasākumam, kas norisināsies 19. septembrī.


Uz svinīgajām uzrunām iedzīvotāji aicināti pulcēties plkst. 11.00 pie olimpiskā centra arēnas galvenās ieejas. Pēc oficiālās atklāšanas pasākums turpināsies ledus hallē, kur norisināsies simbolisks hokeja mačs, būs vērojami daiļslidotāju un mūziķu priekšnesumi. Par pasākuma koordināciju un klātesošo izklaidēšanu rūpēsies atpazīstamais pasākumu vadītājs Māris Grigalis.


Paralēli atklāšanas pasākumiem visas dienas garumā OCR stāvlaukumā norisināsies Ghetto Football un Ghetto Basket turnīri, uz kuriem reģistrācija sāksies plkst. 11.30. Turnīru organizatori parūpēsies par izklaidējošām aktivitātēm un konkursiem ne tikai sacensību dalībniekiem, bet arī skatītājiem. Vairāk informācijas par Ghetto Games pasākumiem var meklēt http://www.ghetto.lv/.


OCR atklāšanas pasākuma ietvaros apmeklētājus sagaida ne tikai priekšnesumi ledus hallē, bet arī dažādi citi pārsteigumi un pasākumi. Sākot no plkst. 13.00, būs iespējams apmeklēt REAXING Telju Freemotion vingrošanas meistarklases aerobikas zālē lieliskā fizioterapeita un fiziskās sagatavotības trenera Rolanda Admidiņa vadībā. Meistarklases pieejamas katram, neatkarīgi no dzimuma, vecuma un fiziskās sagatavotības. Līdzi nepieciešams ņemt sporta tērpu un maiņas apavus. Tāpat sākot no plkst. 14.00 būs iespējams doties ekskursijās pa jaunizbūvēto sporta ēku grupās pa 15 cilvēkiem. Papildus būs iespējams baudīt bezmaksas slidošanu gan sestdien plkst. 14.00, 15.30 vai 17.00, gan svētdien plkst. 10.00 vai 11.30. Apmeklētāju ērtībai būs pieejami slidošanas trenažieri “lācīši”, kā arī slidas. Izmēru var pieteikt reģistrējoties.


Meistarklasēm, ekskursijām un slidošanai jāpiesakās iepriekš pa telefonu 26 666 464, lai novērstu drūzmēšanos. Pasākuma laikā būs iespēja ar īpašu atlaidi iegādāties OCR pakalpojumu abonementus.


Pasākuma organizatori iedzīvotājus un pilsētas viesus aicina būt atbildīgiem un ievērot ar COVID-19 saistītos ierobežojumus, nedrūzmējoties un ievērojot distanci.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 21.03.2024 Tikšanās ar rakstnieci Noru Ikstenu Tukumā Tukuma TIC
21.martā plkst.16.00 tikšanās ar rakstnieci, grāmatu “Mātes piens”, “Jōna” u.c. interesantu un vērtīgu grāmatu autori Noru Ikstenu. | Skatīt vairāk
Latvija
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40518498sec.