Rēzekne pošas sniega dienas svinībām

2023. gada 5. februārī no plkst. 12.00 līdz 15.00 visi, kas vēlas kustīgi, radoši un pozitīvi pavadīt brīvdienu svaigā gaisā, aicināti uz tradicionālo Sniega dienu Krasta ielas promenādē. Iedvesmosim viens otru būt aktīviem, izbaudīsim prieku un radīsim patīkamas atmiņas kopā!

Programmā iekļautas dažādas sportiskas aktivitātes, vizināšanās ar sniega kamanām, zupas vārīšana, bet plkst. 13.00 paredzēta Zumbas meistarklase.

Sniega diena ir draudzīgs un ģimenisks pasākums, tāpēc īpaši gaidīti būs bērni, jaunieši, ģimenes kopā ar bērniem bez vecuma ierobežojuma, apvienojoties grupās (vismaz 2 cilvēki) vai piedaloties individuāli. Dalībai pasākumā iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama. Dalībniekiem, ierodoties sporta pasākuma vietā, būs jāreģistrējas un jāsaņem dalībnieka kartiņa. Sniega dienas noslēgumā būs iespēja mieloties ar gardu zupu.

Foto/video konkurss “Ziema iedvesmo”

Lai iedvesmotu viens otru veselīgam dzīvesveidam un fiziskām aktivitātēm ziemas periodā, ikviens tiek aicināts piedalīties arī Sniega dienas foto/video konkursā “Ziema iedvesmo”. Kā jūs izkustaties ziemā? Dalieties savā pieredzē un idejās, kādas aizraujošas fiziskās aktivitātes iespējams veikt ziemā!

Bildes un/vai video jāiesūta līdz 5. februārim uz e-pastu rezekne.sportaparvalde@gmail.com, norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu, vecumu un kontakttālruni. Radošākie dalībnieki saņems piemiņas dāvanas, ar konkursa uzvarētājiem Sporta pārvalde sazināsies privāti. Ņemiet vērā, ka iesūtītās bildes/video var tikt publicētas Rēzeknes Sporta pārvaldes sociālo tīklu kontos.

Sniega dienu organizē Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar ARPC “Zeimuļs”, Jauniešu domi un sporta biedrību “Sedna”. Pasākums tiks fotografēts un/vai filmēts.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67657804sec.