Kāpēc Latvijas tūristi izvēlās «viss iekļauts» viesnīcas?

Atvaļinājumā negribas skaitīt naudu, ikviens vēlās izklaidēties, ēst garšīgus ēdienus - citiem vārdiem sakot, sevi neierobežot. Daudzi atpūtnieki, kas atgriežas no atvaļinājuma pilni pozitīvām emocijām un siltām atmiņām, pārbaudot kredītkartes atlikumu, mēdz būt pārsteigti, ka ir iztērēts vairāk, nekā bija plānots. Varbūt pat limits ir stipri pārsniegts. Lai izvairītos no šī nepatīkamā momenta un neplānotiem izdevumiem, "viss iekļauts" tipa viesnīcas ir labākā izvēle. Ceļazīmes cenā jau ir iekļautas ne tikai lidojuma un izmitināšanas izmaksas, bet arī ēdieni, dzērieni un izklaide. “Viss iekļauts” viesnīcās ir ne tikai peldbaseini, bet arī ūdens atrakciju parki bērniem, dienas un vakara animācija, tenisa korti, jogas un deju nodarbības un dažādas citas izklaides pieaugušajiem un bērniem. Un visas šīs aktivitātes jau ir iekļautas ceļazīmes cenā.

Jautājām starptautiskajam tūroparatoram Coral Travel, kurš šogad sāka darboties Latvijā un vedīs atpūtniekus uz saulaino Turcijas Vidusjūras piekrasti, kāpēc Latvijas ceļotāji parasti izvēlas “viss iekļauts”.

Jūs jau iepriekš zināt, cik jums izmaksās jūsu atvaļinājums

Nav nepieciešams desmit reizes dienā vērt vaļā seifu, kur glabājās nauda, katru reizi, kad dodaties uz viesnīcas restorānu vai uzkodu bāru, vai dzerat kokteiļus pludmalē, domāt par gala rēķinu viesnīcā. "Atpūtnieki var ļauties atpūtai un neuztraukties par papildu izmaksām," saka Svjatoslavs Ladigins, Coral Travel Latvia vadītājs.

Bērnu klubs - izklaide bērniem un atpūta vecākiem

Bērni aktīvi un atvērti jauniem izaicinājumiem, un nevēlas visu dienu gulēt saulē vai spēlēties pie jūras – viņiem ātri paliek garlaicīgi. Īsts vecāku glābiņš – “viss iekļauts” ģimenes viesnīcas ar populāriem bērnu klubiem. Nē vienmuļai un garlaicīgai bērnu atpūtai. Daži bērnu klubi ir tik lieli, ka pat nedēļas laikā jūsu bērns knapi varēs izmēģināt visas piedāvātās aktivitātes: bērnu iecienītākos ūdens parkus ar amerikāņu kalniņiem, peldbaseinus, alpīnisma sienas, dažādas sporta spēles, izglītojošas aktivitātes. “Bērnus izklaidē animatori, un viņus uzrauga profesionāļi, tāpēc bērni ne tikai labi pavada laiku, bet arī ir drošībā. Tajā laikā vecāki var vienkārši atpūsties vai pat atstāt bērnu ar auklīti,” stāsta sarunu biedrs.

Ceļotājiem ar mazuļiem ceļojumā nav „jāņem līdzi visa māja”. Ērtai atpūtai ar bērnu viesnīcā atradīsiet visu nepieciešamo - sākot no ēdienu smalcinātājiem, bērnu ratiņiem un beidzot ar bērnu ēdienkartēm restorānos.

Ēdiena daudzveidība

Izvēloties restorānu, ģimenes starpā bieži rodas domstarpības par to, kādu virtuvi izvēlēties. Bērniem patīk vieni ēdieni, vecāki velās nogaršot citus. “Viss iekļauts” viesnīcas risina arī šo problēmu. Nav jāuztraucas par to, ka bērni neēd to vai citu ēdienu, jo ēdienu daudzveidība ir tik liela, ka katrs atradīt sev ēdienu maltītei. "Tādā veidā jūs varat atklāt jaunas garšas un nobaudīt dažādus ēdienus vai vienkārši ēst tikai to, kas jums labāk garšo," saka tūroperatora pārstāvis.

Jūs izvairīsieties no strīdiem par brīvā laika pavadīšanas iespējām

Droši vien visiem ir pazīstama situācija, kad daži vienkārši vēlas gulēt saulītē, malkot kokteiļus un atpūsties, bet citiem vajag pastāvīgi kaut ko darīt. Nav nepieciešams izvēlēties starp vienu vai otru. Jūs varat apvienot aktīvo un pasīvo atpūtu, neizejot no viesnīcas teritorijas. Viesnīcas piedāvā arī ekskursijas tiem, kas vēlas iepazīt valsti. “Katrs ģimenes loceklis viesnīcā atradīs sev tīkamas aktivitātes. Un, ja vēlaties aktīvi pavadīt savu atvaļinājumu, iesakām apmeklēt tuvāko pilsētu, doties ekskursijās, doties pārgājienos kalnos vai nirt,” stāsta Ladigina kungs.

Jūs atklāsiet kaut ko jaunu

Uz vietas varat izmēģināt dažādas izklaides un sporta iespējas, kā arī atklāt priekš sevis jaunus vaļaspriekus. Ja nekad neesat izmēģinājuši virves vilkšanu, arābu dejas, ūdenspolo, atvaļinājuma laikā jūs varat apvienot mierīgu atpūtu un aktivitātes. Pat visaktīvākie ģimenes locekļi atradīs, ko darīt. "Daudzi atpūtnieki dodas uz Vidusjūras piekrasti un izmēģina tādas aktivitātes, uz kurām Latvijā viņiem varētu nebūt laika, piemēram, ūdenspolo. Brīvdienas būs garantēti neaizmirstamas," saka sarunu biedrs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Uzņēmumi


Coral Travel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17667794sec.