Latvijai GandPrix un vēl 29 medaļas izpildītāju čempionātā WorldStars, ASV

Holivudā, ASV rīkotajā WorldStars izpildītāju čempionātā četrpadsmitgadīgais vijolnieks Ankits Tripathi ieguvis GranPrix balvu instrumentālistu grupā. Savukārt finālā dažādās nominācijās un vecuma grupās Latvijas talanti izcīnīja 29 medaļas – 11 zelta, tikpat sudraba, kā arī 7 bronzas.

71 valsts pārstāvji COVID-19 radītās situācijas dēļ šogad WorldStars piedalījās tiešsaistē, nevis klātienē. Šī vērienīgā talantīgo dažādu jomu izpildītāju čempionāta norise bija iespējama, izmantojot sociālos tīklus un to piedāvātās tehniskās iespējas.

"Latvijas dalībnieki no sirds pateicas līdzjutējiem par atbalstu un iedvesmu šajās WorldStars tiešraidēs. Jebkuram izpildītājam ir liels gods tikt līdz šī pasaules mēroga čempionāta finālam un tajā izcili pārstāvēt Latviju! Pārsteidzošākā ir jaunā vijolnieka Akita Tripathi uzvara GrandPrix instrumentālistu grupā junioriem!" atzīst producente Gaļina Poltraka. Viņa arī īpaši pateicas čempionāta jaunāko dalībnieku vecākiem un pedagogiem, kuri ne tikai sagatavoja jaunos talantus, bet arī palīdzēja ar tehnisko nodrošinājumu dalībai tiešsaistē.

No katras valsts GrandPrix finālā tika iekļauti tikai trīs dalībnieki – no Latvijas junioru grupās uzstājās vijolnieks Ankits Tripathi un duets "Sunshine", kurā dzied vokālā pedagoga Romana Testeļeca audzēkņi Vladislava Koževņikova, Iļja Testeļecs no Jūrmalas. Savukārt vecākajā instrumentālistu grupā Latviju GrandPrix pārstāvēja vēl viens Latvijas dalībnieks – ģitārists Pēteris Paulicāns.

Nākamgad Disnejlendā, ASV WorldStars dalībniekiem paredzētas ne tikai uzstāšanās un cīņas par uzvarām, bet arī meistarklases ar Holivudas zvaigznēm, tikšanās ar producentiem, labākajiem ASV šovbiznesa speciālistiem u.c. aktivitātes. No Latvijas tiesības piedalīties WorldStars 25. jubilejas pasākumā no Latvijas ieguvuši jau visi šī gada finālisti un medaļu saņēmēji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.02266192sec.