Par dziedātāju kļuvusī stjuarte Agamma izdod jaunu singlu un klipu (Video)

Pandēmijas dēļ bez darba palikusī stjuarte Agamma pērn nolēma pilnībā pievērsties mūzikai un ar skatuves vārdu Agamma izdeva radiosinglu “Alcatraz”, kas sekoja Krievijas dziesmu topos iekļuvušajam debijas hitam “Adrenalin”. Tagad Agamma laiž klajā savu jaunāko, trešo singlu “Viraži” jeb “Virāžas”, kam tapis arī videoklips.

Jaunā dziesma ierakstīta krievu valodā, veltīta personīgajā pieredzē balstītām mīlestības peripetijām un ir dāvana dziedātājai pašai sev dzimšanas dienā, kas ir tieši 11. maijā. Vienlaikus tā ir dāvana visiem, kam dzīvē gadījušās līdzīgas mīlestības likstas, kā arī tiem, kurus izmisumā dzen krietni ieilgušais pandēmijas laiks.

“Ar jaunās dziesmas un klipa palīdzību es vēlos vienot cilvēkus un likt saprast, ka viņi nav vieni savās grūtībās,” saka dziedātāja. “Tagad nav viegli visiem. Dziesma “Virāžas” ir sava veida aicinājums atbalstīt citam citu. Nevajag nolaist rokas, vajag iet dzīvē uz priekšu! Un katram no mums ir kāds sirdij tuvs cilvēks, ar kuru izveicam pastāvīgu dialogu un esam sadevušies rokās, lai arī dažreiz tikai domās.”

Dziesmas līdzautors ir Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos, strādājošais producents Ivans Zmitrovičs, kurš sadarbojas ar vairākiem zināmiem māksliniekiem, tajā skaitā arī ukraiņu dziedātāju Svetlanu Lobodu, kas pārstāvējusi savu valsti arī “Eirovīzijas” dziesmu konkursā. Dziesma “Virāžas” apzināti radīta deviņdesmito gadu stilistikā, kas ir sava veida iegremdēšanās dziedātājas bērnībā – laikā, kas ļauj atcerēties daudzas patīkamas atmiņas.

Jaunā singla video tapis iespaidīgajā Rubelhālī tuksnesī, kas iesniedzas arī Dubaijas emirātā. “Vēlējos aizlidot uz vietu, kur iespējams visu sākt no nulles,” izvēli filmēt klipu tuksnesī komentē dziedātāja. “Tuksnesis ir vieta, kur nekā nav, kas nozīmē, ka tā ir visīstākā vieta, kurā dzimt kaut kam jaunam.” Klipa režisore ir atzinību arī ārvalstīs guvusī Latvijas režisore Jūlija Kova, bet kostīmmāksliniece – Ksenija Krasnodembska, kura strādājusi arī ar latviešu aktieriem Rēziju Kalniņu, Kristīni Nevarausku, Juri Žagaru, Mārtiņu Vilsonu, Andri Keišu un Mārtiņu Kalitu seriālā “Bezvēsts pazudušās”, kā arī bijusi kostīmmāksliniece “Amazon” studijas seriālā “Britannia”. Jaunajā videoklipā redzama arī “TikTok” blogere no radošās apvienības “Latvian Sisters”, kam ir 1,7 miljoni sekotāju.

Agammas radošais ceļš aizsākās ar negaidītiem panākumiem Krievijas dziesmu topos un uzaicinājumu piedalīties Krievijā ļoti populārajā kanāla TNT televīzijas šovā “Borodina pret Buzovu”. Tas pamudināja bez darba palikušo stjuarti turpināt popdziedātājas karjeru un radīt dziesmu “Adrenalin”, kas tika pamanīta arī Latvijas radiostacijās un citos masu medijos. “Esmu sapratusi, ka nevajag turēt savas sajūtas pie sevis,” piebilst Agamma. “Labāk tās realizēt radoši. Iedvesmu var smelties arī brīžos, kad viss ir slikti…”

Jaunais singls “Virāžas” no 11. maija pieejams lielākajos straumēšanas servisos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.859442sec.