Latvijas tūrisma firma «De Luxe Magic Travel» sniedz komentāru par ceļotājas pieprasījumu

Latvijas tūrisma firmas «De Luxe Magic Travel» sniedz komentāru par ceļotājas pieprasījumu

Vēlamies jau sākotnēji vērst uzmanību uz KLIENTES nepatiesi un apmelojoši atspoguļoto informāciju :
Sakarā ar globālo COVID – 19 pandēmiju , ceļojums uz Bali tika atcelts un 23.07.2022. pēc abpusējas vienošanās iemaksātais avanss/ depozīts novirzīts ceļojumam uz Dubaju , sekojošiem datumiem : 15.03.2022 – 23.03.2022 (e-pastu sarakste)

1.) Sabiedrība arī labākās gribas mudināta jau sākotnēji nekādi nevarēja ne solīt , ne arī nodrošināt tiešo lidojumu uz Dubaju kā apgalvo KLIENTE, jo AIR BALTIC neveica lidojumus piedāvātajos ceļojuma datumos.

2.) 06.03.22 «De Luxe Magic Travel» saņēma no KLIENTES e-pastu ar attiekumu doties ceļojumā , lai gan tika rakstiski tika informēta par aviobiļešu izpirkšanu no SIA «De Luxe Magic Travel» puses , saskaņā ar avansa / depozīta iemaksu Individuālā ceļojuma pakalpojumu nodrošināšanai. Vēlētos piebilst, ka Sabiedrība par viesnīcu jau bija samaksājusi no saviem līdzekļiem, par ko KLIENTE arī tika informēta e-pasta komunikācijā. Kā atteikuma iemesls šoreiz tika minēts jau cits- samazināts nakšu skaits Dubajā 18.03.-23.03.2022 (e-pastu sarakste), kas pilnībā neatbilst patiesībai (15.03.-23.03.2022) un nakts lidojumi. Vēlamies piebilst, ka visas aviokompānijas lidojumiem uz Dubaju nodrošina pārsvarā tikai nakts lidojumus abos virzienos un sabiedrība nekādi nevar ietekmēt lidojumu grafiku, par ko arī KLIENTE tika informēta e-pastu sarakstē.

Labas gribas vadīta SIA «De Luxe Magic Travel» vienmēr cenšas nodrošināt ceļojumus saviem klientiem ar ''pievienoto vērtību'', ko arī bija nodrošinājusi šajā gadījumā - tika panākta vienošanās ar viesnīcu par brokastu nodrošināšanu ielidošanas dienā (agrs rīts), bez papildus piemaksām.

3.) Nekorekta un nepamatota ir KLIENTES informācija par nesaprotamu ceļojuma piemaksu, sadārdzinājumu no «De Luxe Magic Travel» puses, lai gan e- pasta sarakstē detalizēti tika norādīts valūtas kurss ceļojuma pasūtīšanas brīdī uz Dubaju un gala rēķina nosūtīšanas dienā, kur starpība sastādīja 463 EUR.

Vēlamies piebilst, ka Sabiedrībai nav jāuzņemas zaudējumi valūtas kursa svārstību dēļ, lai gan arī šinī gadījumā «De Luxe Magic Travel», labas gribas vadīta piedāvāja summu segt uz pusēm.

 Norēķini ar partneriem Arābu Emirātos notiek tikai ASV dolāros.

5.4. Ceļojuma Organizatoram ir tiesības paaugstināt cenu šādos gadījumos:
5.4.1. Mainoties lidostu nodokļiem;
5.4.2. Mainoties transporta cenām, ko Ceļojuma Organizators nespēj kontrolēt un ko nebija iespējams paredzēt;
5.4.3. Valūtas kursa izmaiņu gadījumā.

Atsaucoties uz visu augstāk minēto, SIA «De Luxe Magic Travel», saskaņā ar kompleksā pakalpojuma nodrošināšanu, pēc individuālās izstrādes metodes normatīvajiem aktiem veica sekojošas darbības:

1.Iemaksāto avansu , kas šobrīd jau divreiz pārsniedz iemaksāto summu izmantoja aviobiļešu izpirkšanai AEROFLOT , ETIHAD.
2. Viesnīcu apmaksāja no Sabiedrības līdzekļiem.

Saskaņā ar KLIENTES nepamatotu ceļojuma atcelšanu , bez pamatota iemesla, mazāk kā 2 nedēļas pirms izlidošanas 6.03.2023 SIA «De Luxe Magic Travel» ir radušies zaudējumi.

SIA «De Luxe Magic Travel» šobrīd gatavo iesniegumu Tiesību sargājošās iestādēs par zaudējumu atlīdzību, kas radušies KLIENTES bezdarbības rezultātā, par ko KLIENTE arī tika informēta e-pasta sarakstē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50300312sec.