TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Investējot vairāk nekā 2 miljonus eiro, atvērts jauns LIDO restorāns «Alfā»

5. septembrī tirdzniecības parkā “Alfa”, jaunā korpusa 3. stāvā, atklāts LIDO restorāns, kura izveidē investēti vairāk nekā 2 miljoni eiro. Šis ir četrpadsmitais LIDO restorāns, kurā līdzās ierastajām vērtībām tiks piedāvāti arī vēl nebijuši jauninājumi.


Paplašinātajā tirdzniecības parkā “Alfa” LIDO ir kļuvis par lielāko nomnieku ēdināšanas zonā. Jaunā restorāna interjeru 1370 kvadrātmetros veidojusi “Kirson Design Group” veidotāja un interjera arhitekte Evija Ķirsone-Slavinska. Klienti varēs ieturēt maltīti patīkamā gaisotnē starp mucās iestrādātiem akvārijiem un vairāk nekā 400 dzīvajiem augiem – dārzeņu stādiem, garšaugiem un telpaugiem, kas pasvītro jaunā restorāna identitāti. Šeit maltīti vienlaikus varēs ieturēt 322 klienti.


“Ar LIDO atvēršanu “Alfā” mēs ikvienam Latvijas iedzīvotājam un viesim vēlamies nodrošināt daudzveidīgu maltīti, nezaudējot LIDO kvalitātes standartus, kas jau vairāk nekā 30 gadus ir dabiska, svaiga un pilnvērtīga pārtika. Savā virtuvē izmantojam tikai dabiskas garšvielas un krāsvielas, nekādus mākslīgus garšas pastiprinātājus. Mēs ejam līdzi laikam, gan veidojot interjeru, gan dažādojot ēdienkarti, taču neaizmirstam arī par iemīļotajiem ēdieniem. Mums vienmēr ir bijusi svarīga arī darba vide un apstākļi, tādēļ priecājamies, ka teju 80 jauniem darbiniekiem varēsim piedāvāt ne vien ēdināšanas nozarē konkurētspējīgu atalgojumu, bet arī darbu mūsdienīgās, funkcionālās un dabas elementiem piepildītās telpās,” stāsta LIDO dibinātājs un Padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons.


Restorānā strādās arī īpaša sadaļa “Pasaules virtuve”, kurā būs gan grila, gan krievu mājas virtuves ēdieni un pirmo reizi LIDO – autentiskas Āzijas mājas virtuves ēdieni. Šo ēdienkarti izstrādājusi Latvijā dzīvojošā taizemiete Doungdao Verdins jeb Fon. Taču arī šeit kā visos LIDO ēdienu klāstā dominēs jau iemīļotās latviskās garšas. Kopumā sortimentā būs teju 300 dažādi produkti.


Latviskā identitāte pasvītrota arī jaunā restorāna darbinieku formastērpos, kurus radījusi pašmāju modes zīmola NOLO izveidotāja Viktorija Joniene.


Jaunā restorāna darba laiks – katru dienu plkst. 10.00–22.00. Tāpat kā citi LIDO restorāni, arī LIDO “Alfā” piedāvā svaigu un pilnvērtīgu ēdienu, kas gatavots no rūpīgi izvēlētām augstākās kvalitātes izejvielām, ar dabiskām garšvielām un bez mākslīgajām krāsvielām un garšas pastiprinātājiem. Tāpat LIDO apņēmies līdz 2025. gadam pilnībā atteikties no sprostos dētām vistu olām. Jau tagad LIDO restorānos iespējams iegādāties ēdienus, kuros izmantotas tikai kūtī dētas vistu olas.


Par “LIDO” grupu

Uzņēmums “LIDO” dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma tīkla izveidē un apkalpošanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju pārskatāmai ēdienu gatavošanai, kā arī izstrādāja “LIDO” raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu. Pašlaik “LIDO” grupā ietilpst četrpadsmit restorāni, viens sezonālais restorāns un trīs veikali Rīgā un tās apkaimē, restorāni Tallinā un Berlīnē, gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava un konditoreja. Rīgā un tās apkārtnē “LIDO” nodrošina arī ēdienu piegādi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Laivošanas sezonas atklāšana! Bauskas TIC
Dodies aizraujošā laivu sezonas atklāšanas braucienā! | Skatīt vairāk
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84185791sec.