TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Latvijā ienāk starptautisks tūrisma operators [1]

Starptautiskais tūroperators Coral Travel jau ir sācis pārdošanu un šovasar aicina Latvijas atpūtniekus pavadīt savu atvaļinājumu Turcijas populārākajos kūrortos – Alānijā, Antālijā, Belekā, Kemerā, Sidē. Pirmais lidojums no Rīgas jau 19. jūnijā.   

Lidojumi notiks divas reizes nedēļā ar TURKISH AIRLINES, vienu no lielākajām aviokompānijām pasaulē ar kvalitatīvu apkalpošanu un garšīgu ēdināšanu lidojuma laikā.

Āgra izlidošana no Rīgas un vakara izlidošana no Antālijas pagarina atpūtas laiku. Coral Travel Latvia lidojumi ir īpaši ne tikai pateicoties ērtākiem sēdekļiem ar lielāku vietu kājām, kas ir svarīgi gara auguma Baltijas iedzīvotājiem, bet arī ar iekļauto ēdināšanu lidojuma laikā un lielākām bagāžas normām (30 kg nododāma bagāžai)

Coral Travel Latvia piedāva ne tikai ekonomiskās klases lidojumus, bet arī biznesa klases lidojumus.

COVID-19 Pauzes pakalpojums ir piedāvāts bezmaksas, pasūtot ceļojumu. Tas nozīme, ka ja tūristam ir pozitīvs testa rezultāts, viņš var pārlikt sava ceļojuma datumus.

Viena no Coral Travel priekšrocībām – pieņemošie biroji kūrortos un pieredzējuši darbinieki, kas ļoti labi pārzina valsti un tūrisma sektoru.

Grupai arī pieder viesnīcu ķēde ar dažām augsta līmeņa 5* viesnīcām. Profesionālie kompānijas gidi un citi darbinieki ir gatavi pieņemt viesus.

Coral Travel Latvia sadarbojas ar Latvijas tūrisma aģentūrām, kurās klienti varēs noformēt savus ceļojumus.

Coral Travel viens no līderiem tūrismā, kas sācis strādāt 26 gadus atpakaļ un darbojas astoņās valstīs. Latvija ir devītā valsts, kurā kompānijai tika atvērts savs birojs.

Nesen Coral Travel atvēra pārstāvniecību Lietuvā. Kompānija ir viena no lielākiem tūrisma operatoriem Polijā, ka arī ir sava filiāle Vācijā.

Coral Travel ir daļa no OTI Holdinga kompāniju grupas, kurā 28 gadu laikā iesaistīti vairāk, ka 7000 profesionāļi pasaulē. 28 miljoni tūristu izmantoja Coral Travel pakalpojumus. OTI Holdingam pieder OTIUM viesnīcu ķēde Turcijā, Ēģiptē un Tunisijā. 5* viesnīcas Seven Seas Hotels un augsta līmeņa 5* viesnīca Xanadu Resort Turcijā.

Ka arī OTI Holdingam pieder aviokompānija Royal Flight, kas izpilda lidojumus uz populārākiem galamērķiem. Aviokompānijas flotē ir 26 Boeing lidmašīnas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 magelāns 05/13/2021 10:12 kā parasti- vietējo iznīcina un tad tukšo vietu ieņem ārzemju megakompānija, bet vietējie par to ir sajūsmā

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Coral Travel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52476501sec.