TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ukrainas lielākais tūrisma operators «Join UP!» uzsāk darbību Latvijā

No 2022.gada 14. aprīļa Latvijā darbojas tūrisma operators “Join UP!”. Jau šobrīd iespējams veikt rezervācijas ceļojumiem uz Turciju, bet no aprīļa beigām ceļotājiem būs pieejami arī tādi galamērķi kā Melnkalne, Albānija un Grieķijas salas – Zakintos, Krēta un Korfu. Ukrainas tūrisma tirgus līderis gadā apkalpo aptuveni miljonu ceļotāju un “Join Up Baltic” biroja atvēršana Rīgā ir viens no starptautiskās paplašināšanās soļiem.

Plaša profila tūrisma operatora portfelī ir vairāk nekā 50 galamērķi – gan ceļotājiem jau labi zināmi kūrorti Turcijā, Ēģiptē un Grieķijā, gan arī galamērķi, kas Baltijas tirgū ir jaunums. 2022./2023.gada ziemas sezonā tūrisma operators plāno paplašināt lidojumu ģeogrāfiju, iekļaujot tajā arī Šrilanku un Zanzibāru. Kompānija norāda, ka tas pozitīvi ietekmēs arī Baltijas tūrisma tirgus kopējo attīstību. Tūrisma operators darbosies arī Igaunijas un Lietuvas tirgos.

“Esmu gandarīts, ka varu pārstāvēt ne tikai pirmo Ukrainas tūrisma operatoru mūsu tirgū, bet arī vienu no nozares līderiem ar lielu kompetenci un pieredzi. Lai spertu šo soli, ir veikti apjomīgi sagatavošanās darbi, apvienojot pieredzi, spēcīgu produktu un mūsu izpratni par vietējo tirgu. Tajā pašā laikā jūtu milzīgu atbildību, jo mēs visi zinām, ko šobrīd pārdzīvo Ukraina. Uzņēmuma darbības uzsākšana Baltijā ir iespēja saglabāt darbavietas ukraiņiem un atbalstīt valsts ekonomiku, jo Ukraina šobrīd cīnās par mūsu visu nākotni,” uzsver “Join Up Baltic” vadītājs Gedimins Keris (Gediminas Kerys).

Vasaras lidojumu programma vienlaikus tiek uzsākta gan Rīgā, gan Tallinā, gan Viļņā. Pirmajā sezonā ar saukli “Baltija, pievienojies!” uzņēmuma piedāvājumā ir vairāki galamērķi – Turcija, Melnkalne, Albānija un Grieķijas salas - Zakintos, Krēta un Korfu. Garantēto viesnīcu īpatsvars virknē galamērķu sasniedz 80%, kas nozīmē tūlītēju apstiprinājumu arī aktīvās sezonas laikā.

Lidojumi no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas uz Turciju tiks veikti ar Ukrainas aviokompānijas “SkyUp Airlines” lidmašīnām ar Turcijas aviokompānijas “Tailwind” sertifikātu. Aviokompānijas flotes vidējais vecums ir 14,5 gadi. Tā ir viena no jaunākajām flotēm Baltijas čartera tirgū.

Tūrisma operatora līdzdibinātājs Ukrainā Jurijs Alba norāda: “Mēs esam ļoti priecīgi pārstāvēt Ukrainu Latvijā. Ceram, ka tirgus ir gatavs jaunam spēlētājam un mūs pieņems. Esam pārliecināti, ka dažādie galamērķi un atpūtas formāti ienesīs svaigu vēsmu Baltijas tirgū un mūsu pieredze tūrisma produktu radīšanā un attīstībā, kā arī jaunā avio flote veicinās nozares kopējo attīstību. Mēs ticam, ka ceļojumu sniegtie iespaidi un pozitīvās emocijas ir daudz vērtīgākas par lietām, tāpēc mūsu misija ir iesaistīt ceļojumos pēc iespējas vairāk cilvēku.”

Tūrisma operators Join UP! dibināts 2010. gadā un 10 gadu laikā kļuvis par vienu no lielākajiem spēlētājiem Ukrainas tūrisma tirgū. Uzņēmuma partneru tīklā Ukrainā ir vairāk nekā 7 000 ceļojumu aģentu un aptuveni 130 aģentūras. Uzņēmuma galvenais birojs atrodas Kijivā. Reģionālie biroji - Harkivā, Odesā, Dnipro un Ļvivā. Starptautiskās pārstāvniecības un partneru tīkli ir arī Moldovā un Kazahstānā. 2022. gadā atvērti biroji Rīgā, Tallinā un Viļņā. Tūrisma operators plāno atvērt arī viesnīcu tīklu Ukrainā un ārvalstīs.

Tūrisma operatora stratēģiskais partneris ir aviokompānija “SkyUp Airlines”, kas 2022. gada maijā svinēs 4 gadus. Avio pārvadātāja flotē ir 15 Boeing-737 lidmašīnas, kas paredzētas vidējiem attālumiem. Tā ir viena no jaunākajām flotēm Baltijas čartera tirgū. 2021. gadā aviokompānija sasniedza vairāk nekā 2,5 miljonus pasažieru un ierindojās starp dinamiskākajām aviokompānijām Eiropā maršrutu tīkla pieauguma ziņā (The Anker Report dati). Tūrisma operators, aviokompānija un viesnīcas ir daļa no “UP Family” grupas ekosistēmas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 23.03.2024 SARUNAS “Krauze pret Krauzi” Jaunmoku pilī Tukuma TIC
23. martā pulksten 19.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru. | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 VIKTORS LAPČENOKS | Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
23.martā pulksten 17:00 esi gaidīts Šlokenbekas muižas krodziņā, kur brīnišķīgu koncertu sniegs latviešu estrādes leģendārais dziedātājs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71729088sec.