Dobeles novada tūrisma piedāvājums kļuvis daudzveidīgāks un ceļotāju izvēles iespējām bagātāks

Dobeles novada tūrisma piedāvājums kļuvis daudzveidīgāks un ceļotāju izvēles iespējām bagātāks

Ar vairākiem jaunumiem iezīmējas 2024. gada tūrisma sezona Dobeles novadā, piedāvājot arvien plašāku un saistošāku tūrisma pakalpojumu klāstu, tādēļ aicinām Dobeles novadu izvēlēties par savu ceļojuma galamērķi šim gadam un atklāt sev jaunu ceļojuma pieredzi!

Restorāns "Zoltners" ieguvis starptautisku atzinību un iekļauts prestižajā ceļvedī "Michelin Guide", kas ir vienīgais šāda līmeņa restorāns visā Zemgales reģionā! Te ir izcila vide, kurā aizmirst pilsētas rūpes un steigu. Restorāns Zoltners piedāvā iespēju baudīt izsmalcinātu maltīti no svaigiem sezonas produktiem un nakšņošanu atpūtai klusā, mierīgā Zemgales ainavā.

Mājīgā atpūtas vieta "Glamping Tervete" durvis vērusi "Meža saunai", kas lieliski papildina piedāvājumu dabas un netraucētas atpūtas cienītājiem. Saunu var rezervēt gan kopā ar kādu no namiņiem, gan atsevišķi relaksējošai atpūtai bez nakšņošanas. Labiekārtotajā Meža saunā pieejams viss, lai Tu justos patiešām labi atpūties. No saunas paveras izcils skats uz Indrānu ūdenskrātuvi.

"Kristīnes picērijas un beķerejā" prot cept gardas picas un piedāvā tās izcept arī pašiem. Picērijas saimnieki aicina gan lielus, gan mazus uz Tērveti, lai piedalītos aizraujošā picu cepšanas meistarklasē. Picas baudīsiet vēl siltas uz vietas! Meistarklases laikā picērijas saimnieks iepazīstinās ar picērijas darba aizkulisēm un noderīgiem padomiem, lai pica izdotos patiešām garda. Aktivitāte paredzēta bērniem, skolēniem, bet ne mazāk aizraujoša būs arī pieaugušajiem.

Attīstās arī ēdināšanas pakalpojumu piedāvājums. 12.aprīlī tika atklāta gaumīga un omulīga kafejnīca ar īpašu atmosfēru Auces pilsētas centrā -  “Caffe Auce”, kur iespējams ieturēt sātīgu maltīti un nobaudīt kādu dzērienu ne tikai iekštelpās, bet arī āra terasē.

Labas ziņas aktīvās atpūtas cienītājiem, jo Bērzes pusē darbu ir uzsācis jauns uzņēmums “BALTIC OUTDOORS”, kas piedāvā neparastu un aizraujošu aktīvās atpūtas pieredzi, kas apvieno fiziskas aktivitātes un izglītojošas nodarbības svaigā gaisā! Vairāk informācijas balticoutdoors.lv.

“Peintbola parks-Atpūtas vieta Zīles” ir vieta, kur satiekas skaista lauku vide, dabas miers un azartiskas aktivitātes vienuviet. Bez dažādām izklaides aktivitātēm pieaugušo un bērnu pasākumiem gan uz vietas “Zīlēs”, gan arī privātām vajadzībām, kā jaunums tiek piedāvāta arī sporta spēļu / aktivitāšu, bērnu ballīšu organizēšana un vadīšana, lielformātu spēļu noma. Uzņēmumam tapusi arī jauna mājaslapa ar visu aktuālo piedāvājumu https://peintbola-parks-ziles.mozellosite.com/
Sekojiet līdzi aktuālajai informācijai par Dobeles novada tūrisma piedāvājumu mājas lapā www.visitdobele.lv!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dobeles novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46856499sec.