Lielvārdē pirms Lieldienām atklās beķereju

Bricēni ir zemnieku saimniecība Lielvārdes novada Lēdmanes pagastā. Saimniecībā galvenā nodarbošanās maizes un saldumu cepšana. 2009. gadā Valdim un Ārijai Purvinskiem radās iespēja pievērsties kopš bērnības zināmai, bet tobrīd neizmēģinātai nodarbei - maizes cepšanai. Tā radās "Bricēnu" mājās cepta maize un saldumi.

Pirms Covid-19 krīzes Bricēni sāka būvēt lielu āra terasi, kur malkas krāsnī cept maizi un picas! Piedāvāja ģimenēm pirts un baļļas nomu, kā arī iespēju braukt piknikā. Organizēja ekskursijas un meistarklases, kā arī  nodrošināja dažādas aktivitātes gan jaunlaulātajiem, gan viņu kāzu viesiem.

Šobrīd nelielajā mājražošanas uzņēmumā darbojas visa ģimene, viens otru papildinot ar savām prasmēm un zināšanām.

Lai cik saspringta un grūta ir šī brīža situācija, apņēmīgie uzņēmēji pieņem izaicinājumu un 2020. gada 8. aprīlī, Skolas ielā 10, Lielvārdē, atvērs Bricēni beķereju. Beķereja ir ilgi lolots sapnis, lai Bricēni saražotā produkcija būtu pieejamāka Lielvārdes novads iedzīvotājiem.

Beķereja būs vieta, kur novada iedzīvotāji un ciemiņi varēs iegādāties un nobaudīt dažādus, mājās darinātus konditorejas izstrādājumus, īstu lauku maizi, veikt pasūtījumus, gan kūkas gan kliņģerus, kā arī uz vietas tiks ceptas picas "Kā, piemēram, pica uztaisi pats". Būs iespējams arī nobaudīt kafiju un apēst ko gardu turpat beķerejā.

Respektējot pašizolācijas apstākļus, Bricēni, iepriekš vienojoties, nodrošinās arī pasūtījumu piegādi Lielvārdes novadā un tuvākajā tā apkaimē, kā arī produktus varēs saņemt beķerejā, Skolas ielā 10, Lielvārdē.

Novadnieki varēs pasūtīt gan svaigi ceptu maizi, gan picas, gan  kūkas, gan  saldos un sāļos kliņģerus, dažādus saldos un sāļos groziņus, kā arī, protams, pīrādziņus!

Bricēni maizi un konditoreju joprojām var iegādāties Brāļu tirgos, tiek nodrošināta arī iepriekš pasūtīto produktu piegāde.  No ceturtdienas līdz svētdienai Bricēnu saimniekus var satikt arī Āgenskalna tirgū.

"Viss mūsu dzīvesveids ir saistīts ar to, lai attīstos paši, attīstītu mūsu ieceres, pilnveidotos un uzkrāto pieredzi spētu nodot tālāk." – tā Bricēnu saimnieki.

Vairāk par Bricēniem te: https://www.facebook.com/bricenimaize/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48285604sec.