Smiltenes novada «Trīssaliņas» aptur darbību

“Esam pieņēmuši smagu un sāpīgu lēmumu- apturēt atpūtas kompleksa “Trīssaliņas” darbību,” savā Facebook vietnē vēsta “Trīssaliņas” atpūtas un sporta komplekss.

“Pēdējie gadi ir sākušies ar sadarbības partneru info vēstulēm par pakalpojumu maksas paaugstināšanu un arī šīs gads diemžēl nav bijis izņēmums. Nesamērīgi lielās izmaksas, kas ir visu gadu, nav iespējams nosegt ar 3 mēnešu aktīvo sezonu. Sakarā ar ko nespējam nodrošināt tādu pakalpojuma kvalitātes līmeni, kādu vēlamies Jums sniegt. Savukārt pacelt neatbilstoši augstas cenas mūsu pakalpojumam nevēlamies.

Esam pateicīgi ikvienam, kurš pie mums viesojās! Uz tikšanos kādā citā skaistā vietā!” bēdīgo pieredzi, kas likusi pieņemt tikt smagu lēmumu, apkopo “Trīssaliņas”.

Atpūtas un sporta komplekss “Trīssaliņas” atrodas ainaviski skaistā vietā Smiltenes novada Grundzāles pagastā – Aumeisteru paugurvaļņa apvidū, kur ir daudz lielāku un mazāku kalnu ar redzamību līdz pat apvārsnim, ko vēl plašāk pārskatīt palīdz “Trīssaliņu” skatu tornis.

“Tie atpūtnieki, kuri šajā skaistajā, ar lielu rūpību un mīlestību iekoptajā vietā bijuši, jau zina, ka “Trīssaliņas” ir izvietotas uz trīs salām un apkārt dīķim. Uz saliņām un dīķa krastos atrodas guļbūves namiņi (atpūtas mājas) nakšņošanai, ir arī lielā māja ar zāli kāzu, citu svinību un pasākumu rīkošanai. Atpūtai ir sporta laukumi, skatu tornis, peldvietas, rotaļu laukumi un dabas taka “Meža draugu birztaliņa”, kuras malā izvietotas zvēru koka skulptūras,” raksta izdevums “Ziemeļlatvija”.

Izdevums citē Grundzāles pagasta pārvaldes vadītāju Aldu Zvejnieci, kura norāda, ka “Trīssaliņu” darbības apturēšana ir zaudējums gan pagastam, gan visam Smiltenes novadam. “Šis atpūtas komplekss ir ainaviski skaista, sakopta vieta, kas veicināja mūsu novada atpazīstamību. Tas ir arī mūsu pagasta lepnums. Kad pie mums brauca ciemiņi un vaicāja, kur doties, ko apskatīt, vienmēr teicām – uz “Trīssaliņām”. Ir bijuši vairāki gadījumi, kad satieku cilvēkus no citām Latvijas vietām, saku, ka esmu no Grundzāles, un viņi pretī – “ā, “Trīssaliņas”, mēs tur esam bijuši, atpūtušies”. Tas, ka tur apturēta darbība, ir zaudējums arī uzņēmējdarbības ziņā. “Trīssaliņu” saimnieki strādāja ļoti rūpīgi, kā priekš sevis. Kompleksā viss ir pamatīgs, kārtīgs, rūpīgs un gaumīgs,” izdevums citē Aldu Zvejnieci.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92632794sec.