LATVIJA | Aizkraukle

Aizkraukles novads aicina slēpot un baudīt ziemu

Šī ziema pārsteidz ar savu mainīgo dabu – mirkļiem jūtamas pavasarīgas vēsmas, brīžiem pūš brāzmains, rudenīgs vējš, taču galu galā ziema nezaudē arī savu patieso būtību, pēdējo dienu laikā mūs visus pārsteidzot ne tikai ar spēcīgu puteni un salu, bet arī ar pamatīgu sniega kārtu un saulainu laiku, aicinot doties svaigā gaisā baudīt ziemas priekus. Aizkraukles novada ziemas aktīvās atpūtas kompleksi ne mirkli neatslābst un turpina uzņemt apmeklētājus!

Atpūtas komplekss “Mežezers”

Atpūtas kompleksā ikvienam ir iespējams izvēlēties nobraucienus no 8 dažāda veida trasēm - arī snovborda! Mazākie ziemas prieku baudītāji var izklaidēties kameršļūkšanas, jeb tūbinga trasē. Šīs sezonas jaunums ir sniega parks ar pipelife elementiem un diviem kikeriem, kas īpaši domāts dažādu triku veikšanai. Atpūtas kompleksa apmeklētājiem pieejama arī inventāra noma, tāpat arī darbojas kafejnīca. Ja ir vēlme nodoties slēpošanas un snovošanas priekiem vairāku dienu garumā, tiek piedāvātas gan atpūtas mājiņas, gan ērti numuriņi nakšņošanai.

Informāciju par kompleksa darbību vislabāk skatīt mājas lapā www.mezezers.lv. Atrašanās vieta: “Mežezers”, Aiviekstes pagasts, Aizkraukles novads.

Sporta un aktīvās atpūtas komplekss “Mailes”

Kompleksā “Mailes” ir sagatavotas vairākas distanču slēpošanas trases dažādās distancēs. Slēpojot var baudīt blakus čalojošo Vesetas upi, mežus, pauguraino apkārtni. Pieejamas trases gan klasikai, gan slīdsolim. Pieejama slēpju noma, kā arī tiek piedāvātas naktsmītnes ilgāku ziemas prieku baudīšanai.

Vairāk informācijas par kompleksa darbību, zvanot +371 28626845. Atrašanās vieta: “Mailes”, Vietalvas pagasts, Aizkraukles novads.

Sporta bāze “Jankas – Jaujas”

“Jankās - Jaujās” sagatavotas distanču slēpošanas trases vairāk kā 5 km garumā. Otrdienās, trešdienās un ceturtdienās trases ir izgaismotas (gaismu ieslēdz un izslēdz pats slēpotājs, instruktāža pieejama sporta bāzē). Trašu izmantošana ikvienam interesantam ir bez maksas.

Vairāk informācijas par bāzes darbību, zvanot +371 26171250. Atrašanās vieta: Slēpošanas, biatlona sporta bāze “Jankas – Jaujas”, Aiviekstes pagasts, Aizkraukles novads.

Slēpošanas bāze “Cigoriņš”

Bāzē “Cigoriņš” ir iespēja baudīt nobraucienus no kalna, kameršļūkšanu, jeb tūbingu, kā arī iespējams baudīt meža valstību, iebrienot tajā ar slēpēm. Iespējama inventāra noma.

Vairāk informācijas par bāzes darbību, zvanot +371 29203537. Atrašanās vieta: Slēpošanas bāze “Cigoriņš”, Aiviekstes pagasts, Aizkraukles novads, Aiviekstes pagasts, Aizkraukles novads.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72104597sec.