LATVIJA | Jelgava

TV3 ētera personības un populāri mūziķi aicina uz krāšņu Jaungada šovu Jelgavā «Nākamā pietura – 2023»

28.decembrī jau tradicionāli Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, norisināsies TV3 Jaungada šovs «Nākamā pietura – 2023». Vakara vadītājs – populārais dziedātājs Intars Busulis.

«Sagaidīt 2023.gadu kopā ar Latvijas labākajiem mūziķiem un iemīļotajām TV3 ekrāna zvaigznēm izklausās vilinoši. Populāras dziesmas, dejas un viegls pieskāriens TV3 25.dzimšanas dienai. Varētu būt ideāls vakars, kurā nekas nevarētu noiet greizi, ja vien nebūtu Intara Busuļa, kurš uzņēmies visus nogādāt 2023.gadā, taču aizmirsis informēt, ka bez biļetēm viņš nevienu uz 2023.gadu neved. Kas notiks ar tām TV3 zvaigznēm, kurām nav biļešu? Vai viņas paliks pērnajā gadā? Uz šiem jautājumiem atbildes varēs gūt šovā, jo Intars Busulis piedāvās spēli, kurā būs iespēja tikt pie biļetēm, taču cilvēkus ar vājākiem nerviem jau iepriekš jābrīdina – biļešu uz 2023.gadu visiem nepietiks…» pasākumu ieskicē scenārija autors Artūrs Dīcis, piebilstot: «Mūs visus gaida muzikāli jautrs un dzirkstoši azartiskas spriedzes pilns vakars kopā ar populāriem mūziķiem, TV3 ētera zvaigznēm un autobusa šoferi Intaru Busuli, kurš apņēmies uz 2023.gadu nogādāt visus, kuriem ir biļetes!»

TV3 Jaungada šovā varēs sastapt ētera personības un seriālu aktierus: Kristīni Garklāvu, Mārtiņu Spuri, Māri Grigali, Agnesi Drunku, Arni Krauzi, Ediju Bošu, Oskaru Leperu, Anitu Altmani, Dāvidu, Maiju Rozīti-Krištopāni, Ivo Jurkānu, Rūtu Dvinsku, Kasparu Dvinski, Artūru Dīci, Elīnu Bojarkinua, Ediju Zalaku, Armandu Simsonu, Ligitu Miezi, Kristu Zvirgzdiņu u.c.

Par muzikālajiem priekšnesumiem rūpēsies populāri mūziķi un grupas: «Bermudu Divstūris», «DaGamba», Igo, Olga Rajecka, «Sudden Lights», «Credo», «Līvi», «Pērkons», «Dziļi Violets», Ivo Fomins, Ozols, Katrīna Dimanta, Dārta Stepanova un citi mākslinieki, kuri jautrā un izklaidējošā kompānijā aicina kopīgi nosvinēt veco gadu un kopā sagaidīt TV3  25. jubilejas gadu.

Biļetes uz šovu var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45495391sec.