Salaspilī no 9. - 14. decembrm notiks dažādi pasākumi

2016. gada 9. – 14. decembris Salaspils kultūrā. Sniegs pirmdienā mums parādījis garu mēli un prom ir. Vēl šur tur kā pazaudēti kabatas lakatiņi mētājas vecas kupenas, bet no smukuma ne vēsts. Saka, meklē nu smukumu pats!

Salaspilī notiks fotoizstādes „Bērns – grāmata – bibliotēka” atklāšana, baznīcā izskanēs slavenā Kamila Sensāna „Ziemassvētku oratorija”, dzersim kafiju kopā ar aktieri Aldi Siliņu, bet rokdarbnieces adīs skaistas šalles.

 „Ir daudz foršāk lasīt, ja nav jāmeklē kaut kādas varoņu rakstura īpašības, jāmeklē citāti un citas lietas, kas samaitā visu lasīšanu,” noteikti šī lasītāja sajūtām varētu piekrist ne viens vien skolnieks. Kāds ir ceļš no bērna pie grāmatas, un no grāmatas uz bibliotēku, aicinām ieskatīties Salaspils novada bibliotēkas fotoizstādē „Bērns – grāmata – bibliotēka”, uz kuras atklāšanu piektdien, 9. decembrī plkst. 17.00 ielūgts  ikviens.

Sestdien, 10. decembrī plkst. 14.00 – Kamila Sensāna „Ziemassvētku oratorija” Salaspils Romas katoļu baznīcā. Koncerta programmā izcilā franču komponista Kamila Sensānsa romantiskā “Ziemassvētku oratorija” - līdz pat šim laikam tas ir viens no vispopulārākajiem Ziemassvētku laika skaņdarbiem, kas tiek atskaņots koncertzālēs un baznīcās visā pasaulē. Salaspilī tas skanēs koru "Lōja" un "Lāčplēsis", un solistu Sniedzes Prauliņas, Annas Rudzītes, Leldes Jurciņas, Jāņa Ungura, Kriša Pozemkovska izpildījumā. Ērģeļu partiju koncertā atskaņos Jānis Pelše. Pasākumu atbalsta Salaspils novada pašvaldība.

Teātra personību kultūrvēsturiskajā ciklā „Rīta kafija” ciemosies Dailes teātra aktieris Aldis Siliņš, kurš tieši Ziemassvētkos svinēs savu dzimšanas dienu.  Kāds ir Aldis lomās teātrī, kino un dzīvē, Ziemassvētku gaidīšanas gaisotnē pie kafijas tases iepazīs skatītājs, ja atnāks uz kultūras namu „Rīgava” sestdien, 11. decembrī plkst. 11.00.

Bet tās pašas dienas vakarā, 3. Adventē plkst. 18.00 kultūras nama „Rīgava” amatiermākslas dziedošie kolektīvi un solisti izdziedās „Ziemas vakara dziesmas”, aicinot ieklausīties, kā tuvojas Ziemassvētku laiks.

Trešdien, 14. decembrī plkst. 14.00 kultūras namā „Rīgava” čaklās rokdarbnieces  gaidīs ciemos kandavnieci Kristīni Rozentāli, kas pastāstīs, parādīs un pamācīs, kas jauns adīšanas modē un dziju piedāvājumā.

Lai baltas grāmatas un balts eņģelis, un balta kafija pie baltas svecītes, un balta šallīte – lai viss skaists un balts!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 24.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Tukuma novadā Tukuma TIC
Eiropas Muzeju nakts ietvaros arī Tukuma pusē aicinām baudīt izstādes, muzikālus priekšnesumus, kā arī arī gūt jaunus atklājumus, darbojoties | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Daugavkrasti
,


Dome Hotel
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.21478105sec.