Travelnews.lv iesaka: Latvijas simtgades svinību lielais kalendārs

Visu gadu daudzinājām – nu tā ir atnākusi – Latvijas Valsts Republikas proklamēšanas 100. gadadiena. Šis simtgades laiks bijis piesātināts ar skaistiem notikumiem un svinībām. Ieskaties, kā svētku svinēs Latvijas pilsētās un noteikti piedalies svinības arī Tu!

Alūksne

Šogad Latvijas valstij aprit simtā gadadiena. Alūksnes novadā šos svētkus svinēsim plaši, un arī novada centrā, Alūksnē, 18. novembrī būs vairāki simtgadei veltīti pasākumi, tādēļ aicinām ikvienu novada iedzīvotāju piedalīties svētku aktivitātēs un visiem kopā svinēt mūsu valsts dzimšanas dienu. Latvijas simtgades svētku svinības 18. novembrī Alūksnē sāksies jau pulksten 13.00 ar ekumēnisku dievkalpojumu Alūksnes evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Pulksten 14.30 Alūksnes Kultūras centrā ikvienu aicinām uz valsts jubilejas pasākumu "Es esmu Latvija", ko ar muzikālo sniegumu kuplinās leģendārais ansamblis "Menuets". Šajā pasākumā Alūksnes novada pašvaldības augstākais apbalvojums "Sudraba zīle" nonāks pie piecām īpašām personām, kuru devums Alūksnes novadā pamanīts un novērtēts. Plašāka informācija pieejama šeit.

Bauska

Latvijas valsts proklamēšanas 100. gadadienā, 2018. gada 18. novembrī, Bauskā un novadā gaidāmas dažādas Latvijas valsts svētku norises. Jau rīta agrumā, plkst. 08.11 notiks Latvijas rīta ieskandināšana, kad Mežotnes pilskalnā tiks sagaidīts saullēkts un svinīgi pacelts Latvijas valsts karogs, apliecinot tautas kopību un piederību Latvijas tautai. Latvijas rīta ieskandināšanā piedalīsies Rundāles sieviešu koris "Runda" un Bauskas novada folkloras kopa "Laukam pāri". Pulksten 10.00 Bauskas Svētā Gara baznīcā tiks pieminēti Latvijas vēstures līkloči svinīgā Dievkalpojumā "Svētbrīdis Latvijai", piedaloties vokālajam ansamblim "Adoramus". Plašāka informācija atrodama šeit.

Cēsis

Latvijas karoga šūpulis Cēsis gaidāmajos Valsts svētkos cēsniekiem un pilsētas viesiem piedāvās tradicionāli bagātīgu pasākumu programmu vairāk nekā nedēļas garumā no Lāčplēša dienas līdz pat 19. novembrim. Šajā laikā norisinās arī akcija "Cimdotā Latvija", kurā piedalās Cēsis. Lai labāk izprastu latviešu rakstaino cimdu nozīmi latviešu tautas kultūrā, aicinām ikvienu piedalīties akcijā "Cimdotā Latvija", apmeklējot cimdu adīšanas meistarklases Cēsīs, kurās ne tikai uzzināsiet par cimdu rašanās vēsturi, to nozīmi, pielietojumu un rakstiem, bet arī varēsiet iemēģināt roku savu dūraiņu adīšanā. Aicinām kopt šo tradīciju un vilkt rakstainos dūraiņus apmeklējot brīvdabas pasākumus. Sestdien, 17. novembrī, no plkst.12.15 koncertzālē "Cēsis" notiks pirmā no divām "Latviešu kino dienām". Ar filmu repertuāru iepazīsties augstāk apskatāmajā programmā. Sestdien, 17. novembrī, plkst.17.00 notiks Latvijas Republikas proklamēšanas 100.gadadienas svētku sarīkojums "Lepni zem Latvijas karoga!" Vaives Tautas namā. Tās ietvaros "Labo darbu krātuvīte" kustības nominantu apbalvošana un svētku koncerts. Plašāka informācija atrodama šeit.

Daugavpils

Novembrī, kad pieminam Latvijas valsts aizstāvjus un gatavojamies Latvijas 100. dzimšanas dienai, Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centrs cietoksnī rīkos vairākus tematiskos pasākumus. 16. novembrī, plkst. 13.00, visi interesenti tiek aicināti uz Daugavpils cietokšņa dārzu pie atjaunotā pieminekļa Latvijas brīvības cīņās kritušajiem Zemgales divīzijas 10. Aizputes kājnieku pulka un bijušā 1 Latvijas strēlnieku bataljona karavīriem, kur notiks svinīgs pasākums, kurā godinās karavīrus, kas cīnījās un atdeva savu dzīvību par Latvijas valsts neatkarību. Šo pieminekli 1924. gada 14. novembrī svinīgā pasākumā atklāja Kara ministra biedrs ģenerālis Kārlis Ezeriņš. Pieminekļa sānu plaknēs bija uzstādītas divas granīta plāksnes ar tekstiem: "Atbrīvošanas cīņās 1918 - 1920 kritušiem 10. Aizputes Kājnieku Pulka un bijušā 1. Latvijas Strēlnieku bataljona karavīriem" un pulka devīze: "Tava tauta nezudīs, kad tu iesi mirt par tautu". Padomju laikā pieminekli nopostīja. Pēc 1944. gada tas sākotnēji kalpoja par Staļina krūšutēla postamentu. 20.gs. 50. gados  uz tā novietoja Ļeņina krūšutēlu, kas vēlāk tika pārvietots uz citu vietu. Visus šos gadus cietokšņa dārzā bija redzams vien iznīcinātā pieminekļa fragments. 2017. gada 14. novembrī notika atjaunotā pieminekļa svinīga atklāšana. Plašāka informācija pieejama šeit.

Dobele

2018. gada 18. novembra svētku rīts Dobelē sāksies ar simtgades ieskandināšanu – saullēkta sagaidīšanu ar Latvijas valsts himnu. Skaistajā notikumā, kas norisināsies plkst. 8.30 Dobeles vēsturiskajā Tirgus laukumā, uzstāsies pūtēju orķestris "Dobele", un ikviens apmeklētājs būs aicināts pievienoties kopīgajā Latvijas simtgades šalles rituālā. Pēc saullēkta plkst. 9.30 pie Dobeles novada domes notiks Latvijas simtgades laukuma prezentācijas stenda atklāšana, bet plkst. 10.00 Dobeles evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks svētku dievkalpojums, savukārt plkst. 12.00 pie Dobeles Atbrīvošanas pieminekļa norisināsies svinīgā ziedu nolikšana, ko bagātinās novada jauniešu dzejas lasījumi un muzikālie priekšnesumi. Plašāka informācija pieejama šeit.

Gulbene

2018. gada 17.novembrī, no plkst. 9:00 līdz 13:00 tirdzniecības centrā "Beta", Brīvības ielā 56, Gulbenē, notiks tradicionālais Zaļais tirdziņš. Šajā tirdziņā varēs iegādāties dažādus produktus no vietējiem un citu novadu mājražotājiem – gaļas izstrādājumus, zivis, alu, medu, ķiplokus, arī piparkūkas, dzērvenes un konditorejas izstrādājumus. Savukārt pie amatniekiem varēs iegādāties dažādus adījumus – cimdus, zeķes, šalles. Tuvojoties Ziemassvētkiem būs plašs adventes vainagu piedāvājums, arī sveces, keramikas izstrādājumi, gleznas, austi lupatu paklāji un daudz citu lietu, kas var būt lieliskas svētku dāvanas. Plašāka informācija pieejama šeit.

Jēkabpils

Savu mīļo Latviju gribas turēt siltās rokās cieši, cieši, lai tā nenosalst. Kad, maizi cepot, vecmāte miltus no rokām baltā dvielī slauka, gribas savu mīļo Latviju vecmātes priekšautā skaut, lai tā jūt tikko ceptas rudzu maizes smaržu. Kad kāds vēlas nodarīt Latvijai pāri, latvietis slēpj to savā sirdī, sedz ar visbiezākajām segām, lai neviens vairs to nevarētu mīt dubļainām kājām. Savu Latviju esam mīlējuši un sargājuši simt gadu garumā. Un vēl ilgāk mīlēsim, un vēl ilgāk sargāsim. Sargāsim tad, kad pavasarī piemājas pagalmā pirmās sniegpulkstenītes plauks, kad jūrmalas smiltīs svelmainā vasaras dienā degs kājas, kad rudenīgajā septembrī lapas krāsosies un tad, kad, ziemai sākoties, uzkritīs pirmais sniegs. Savu Latviju sargāsim, mīlēsim vēl simt gadus un ilgāk... Latvijas 100. dzimšanas dienu Jēkabpilī svin gandrīz mēneša garumā, izbaudot dažādus pasākumus. Iestājoties rudenim un, tuvojoties laikam, kad tā vien gribēsies paslēpt rokas siltos cimdos, aicinām ikvienu iesaistīties akcijā "Cimdotā Latvija" un valsts 100. dzimšanas dienai sarūpēt sev pašiem un dāvināt citiem vienu no senākajām Latvijas cilvēku vizītkartēm – rakstainus cimdus, lai 18. novembrī varētu koši un silti svinēt Latvijas svētkus. Plašāka informācija pieejama šeit.

Jūrmala

Latvijas Republikas proklamēšanas 100. gadadienu Jūrmala aicina svinēt, iededzot svecītes Gaismas ceļā, kas vairāk nekā 20 kilometru garumā vīsies cauri visai pilsētai. Latvijas valsts dzimšanas dienā jūrmalnieki jau tradicionāli veido garāko un senāko Gaismas ceļu Latvijā, lai radītu svētku noskaņu visā pilsētā. Cauri visai pilsētai – no Lielupes tilta (sākot no Viestura ielas) līdz pat Ķemeriem – vairāk nekā 20 kilometru garumā gar pilsētas galvenās ielas malu tiks iedegts vairāk nekā 8500 sveču. Gaismas ceļa veidošanā piedalās Jūrmalas pilsētas izglītības iestāžu audzēkņi, jūrmalnieki un pilsētas viesi. 2018. gada 18. novembrī, sākot no plkst. 15.30, ikviens tiek aicināts pievienot savu svecīti Gaismas ceļam. Jau otro gadu 18. novembrī Jūrmalas iedzīvotāji, uzņēmēji un pilsētas viesi aicināti garāko Gaismas ceļu kuplināt ar svecīšu iedegšanu arī Jūrmalas centrālajā gājēju ielā – Jomas ielā. Aptuveni 1,1 kilometru garajā gājēju ielā svecītes tiks iedegtas no plkst. 16.00. Ideja par gājēju sveču ceļa izveidošanu Jomas ielā ir Jūrmalas uzņēmēju – galerijas Korso – iniciatīva, sveicot Latviju svētkos. Plašāka informācija pieejama šeit.

Liepāja

Latvijas 100. dzimšanas diena Liepājā šogad tiks svinēta īpaši. Stāstu par Latviju cauri laikiem izbaudīs plašā koncertprogrammā ar populāru mūziķu dalību, iespaidīgu scenogrāfiju un krāšņu uguņošanu. Latvijas 100. dzimšanas diena Liepājā tiks sagaidīta īpaši krāšņi, ar ļoti rūpīgi veidotu programmu, kuras veidošanā piedalījās arī liepājnieki, balsojot par savām mīļākajām Liepājas komponistu dziesmām, lai tās jau dzirdētu 18. novembrī pulksten 17.00 pie koncertzāles "Lielais dzintars". Koncerta stāstu veidos tautas dziesmas un populāru, tautā mīlētu Liepājas autoru dažādos laikos radītās dziesmas. Kā pasākuma atsevišķa daļa būs krāšņa svētku uguņošana, kurai mūziku veidojis Latvijā zināmais komponists Jānis Lūsēns. Svētku apmeklētājus noteikti pārsteigs iespaidīgā scenogrāfija. Tā būs veidota trīs līmeņos, kuros īpaši scenogrāfiski elementi savienosies ar skatuvi un koncertzāles "Lielais dzintars" terasi, veidojot trīs stihijas – ūdeni, zemi un debesis. Īpaši veidotas video projekcijas izcels koncertzāli un liks tai iemirdzēties pavisam citās noskaņās. Plašāka informācija pieejama šeit.

Krāslava

Krāslavas kultūras namā notiks svētku svinīgais pasākums un "Krāslavas Gada cilvēks 2018" balvas pasniegšana. Plašāka informācija atrodama šeit.

Limbaži

Limbažos aicina kopīgi rast Latvijas Republikas proklamēšanas 100. gadadienas svētku izjūtu svētku sarīkojumos gan pilsētā, gan pagastos. Svinēsim kopā un vēlēsim Saules mūžu Latvijai! Plašāka informācija atrodama šeit.

Ludza

2018. gada 18. novembrī plkst. 13:00 Ludzas Tautas namā sāksies Latvijas simtgadei veltīts svētku koncerts "Mēs esam daļiņa no Latvijas". Koncerta laikā notiks arī konkursa "Gada cilvēks" laureātu sumināšana un titula "Ludzas novada Goda pilsonis" ieguvēja godināšana. Plašāka informācija atrodama šeit.

Madona

Valsts svētku dienas rītu Latvijas iedzīvotāji un viesi tiek aicināti sagaidīt Latvijas augstākajā virsotnē Gaiziņkalnā. Arī madonieši ir gaidīti dalībnieki un viesi Latvijas rīta ieskandināšanas pasākumā! Svinēsim Latvijas dzimšanas dienu rakstainos cimdos! Gaiziņkalnā plkst. 08:00 notiks Latvijas rīta ieskandināšana. Aicinājums visiem kopīgi iesākt Latvijas valsts dzimšanas dienu Gaiziņkalnā un vēlēt Latvijai saules mūžu. Plašāka informācija pieejama šeit.

Rēzekne

Latvijas simtgades svinības Rēzeknē 2018. gada 18. novembrī sāksies ar dievkalpojumu, turpināsies ar sportiskām un muzikālām aktivitātēm un noslēgsies ar dzimšanas dienas ballīti un svētku koncertu. 16. novembrī plkst. 15.00 Latgales Kultūrvēstures muzejā (Atbrīvošanas alejā 102) atklāsim Latgales mākslinieku darbu "Rudens 2018" izstādi, kurā šogad dažādu veidu mākslas darbos atklājas Latgales mākslinieku sirdspuksti Latvijai, brīvi interpretējot tēmu "Es Latvijā", kura sabiedrībā virmo jau vismaz divus pēdējos gadus, meklējot atbildi sevī. Izstādē šogad ar darbiem pieteikušies ap 70 autoru no Latgales un tuvējās apkārtnes ar Latgali sirdī. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīga

Atzīmējot Latvijas Republikas proklamēšanas 100. gadadienu, Rīgā paredzēta plaša svētku programma – svinīgi pasākumi pie Brīvības pieminekļa, tostarp muzikāls notikums "18.11.",   svinīgā Nacionālo bruņoto spēku parāde, koncerts "Daugav’ abas malas", kopīga Latvijas valsts himnas dziedāšana un gaismas uzvedums "Saules mūžs" 11. novembra krastmalā, kā arī svētku koncerti un izstādes kultūras centros, koncertzālēs un dievnamos pilsētas centrā un apkaimēs. 18. novembrī svētku pasākumi galvaspilsētā sāksies ar Latvijas rīta ieskandināšanu Brīvības laukumā un Dzegužkalnā, kam sekos ekumeniskais dievkalpojums Rīgas Domā. Pēc tā iedzīvotāji gaidīti pie Brīvības pieminekļa, kur varēs vērot goda sardzi "Brīvības sardzē". Pusdienlaikā no plkst. 12.45 pie pieminekļa būs ziedu nolikšanas ceremonija, bet plkst. 18.45 sāksies svinīgs muzikāls notikums "18.11." – multimediāls stāsts par brīvību, kurā galvenais "stāstnieks" ir Brīvības piemineklis. Plkst. 20.00 valsts dzimšanas dienā visus uzrunās Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Plašāka informācija pieejama šeit.

Salaspils

Latvijas valsts proklamēšanas simtgades svētku kulminācijas mēnesis - novembris  ir klāt. Ikviens tiek aicināts veltīt laiku pārdomām un atmiņām par tādu vērtību kā brīvība, griba, drosme, izaugsme, varonība vietu un nozīmi mūsdienu cilvēka dzīvē. Latvijas Republikas proklamēšanas svētku priekšvakarā, 16.novembrī, k/n "Rīgava" Lielajā zālē notiks titula "Goda salaspilietis" pasniegšanas ceremonija un svētku koncerts. Plašāka informācija pieejama šeit.

Saulkrasti

2018. gada 18.novembrī svinēsim Latvijas valsts simtgadi. Sagaidīsim to godam un cienīgi, lepni un priecīgi, piedaloties ikvienam, kurš Latviju sauc par mājām un jūtas tai piederīgs neatkarīgi no vecuma, nodarbošanās, izglītības, dzimtās valodas. Saulkrastos šajā dienā notiks vairākas svētku norises. LR Proklamēšanas 100. gadadienas svētku programma Saulkrastos: Plkst. 12.00 Saulkrastu sporta centrā LR Proklamēšanas 100. gadadienas sarīkojums. Saulkrastu novada Atzinības rakstu pasniegšana un U. Prauliņa un JK "Anima" "SAKNES/JŪRD" pirmatskaņojums. Plašāka informācija pieejama šeit.

Sigulda

Novembris Latvijā un Siguldā ik gadu tiek sagaidīts patriotiskā Valsts svētku noskaņā. Šo gadu īpašu padara Latvijas valsts pasludināšanas simtās gada dienas tuvošanās. Siguldas kā mūsdienu pilsētas vēsture ir cieši saistīta ar Latvijas dibināšanu – tās pilsētvide un tūrisma galamērķa tēls būtiski attīstījās 19. gs. 20. gados, sekojoši - 1928. gadā Sigulda ieguva pilsētas statusu. Pirmajā neatkarības posmā aizsākās Siguldas attīstība - tika uzcelta jaunā romantisma stilā būvētā Siguldas stacija, kas nereti tiek dēvēta par vienu no tā laika skaistākajām dzelzceļa stacijām Latvijā. Siguldas stacijas ēka mūsdienās ir ieguvusi jaunu elpu pēc restaurācijas un papildus tās pamatfunkcijām šajā ēkā atrodas arī Siguldas Tūrisma informācijas centrs, tai blakus esošajā laukumā uzstādīts Laimas pulkstenis. Plašāka informācija pieejama šeit.

Talsi

2018. gada 18.novembrī plkst.13.00 Talsu sporta hallē aicina uz Talsu novada svinīgo pasākumu "Mūsu sirdīs Latvija skan". Pasākuma laikā tiks godināti Talsu novada darītāji – novadnieki, kas ar darbu un sasniegumiem ir devuši nozīmīgu ieguldījumu novada attīstībā un popularizēšanā. Novadnieku apbalvošana mīsies ar dažādiem priekšnesumiem, kurus sniegs Talsu novada kori ("Amenda", "Atbalss", "Uz augšu", "Akords", "Talsis", "Lauciene", "Vaiva", "Balgale", "Dīva", Sabiles kultūras nama sieviešu koris) un deju kolektīvi ("Draudzība", "Virpulis", "Teika", "Talsu kurši", "Delveri", "Krepliņi", "Spriganis", "Austris", "Latiņš", "Dzalksti"), pūtēju orķestris "Talsi", Rīgas Tehniskās universitātes jauktais koris "Vivere", jaunie un talantīgie dziedātāji – Grēta Grantiņa, Amanda Maržecka, Niks Freimanis un Megija Strautmane, taču koncerta īpašais viesis būs Miks Dukurs. Visu muzikālo priekšnesumu citās skaņās ietērps koncerta muzikālā grupa Dāvja Bindemaņa vadībā, un koncertstāstu vārdos izstāstīs aktieris Artis Robežnieks. Plašāka informācija pieejama šeit.

Tukums

Patriotisku noskaņu caurstrāvotā nedēļas nogale Tukuma novadā ieskanēsies ar dažādiem piemiņas pasākumiem, koncertiem un pavadīs ar izteiktu svētku sajūtu visas nedēļas nogales garumā. Latvijas valsts simtgades svinību kulminācija ar skaistu svētku salūtu no Brīvības laukuma Tukumā, par godu Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai. Šajā nedēļā Tukuma pilsētai nozīmīga diena būs ceturtdiena, 2018. gada 15. novembris, kad pulksten 17.00 tiks atklāts Latvijas pirmā Ārlietu ministra Zigfrīda Annas Meirovica piemineklis Jaunās un Lielās ielas krustojumā, Tukuma vecpilsētā. Pieminekļa vieta šajā laukumā izvēlēta speciāli, jo to Meierovics šķērsojis ik dienu, ejot no mājas Harmonijas ielā, kurā uzturējies savos mācību gados, uz skolu Lielā ielā. Projekts aizsācies jau 2016.gadā ar Tukuma patroneses Māras Zālītes vīziju par šo Tukuma zēnu, kas tik daudz paveicis Latvijas Republikas labā visas pasaules mērogā. Pieminekli atklās Latvijas Republikas prezidents Raimonds Vējonis un ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs. Pasākumu vadīs Artūrs Skrastiņš, bet priešnesumus izpildīs Kristīne Zadovska, Zigfrīds Muktupāvels un komponists Jānis Lūsēns. Pēc svinīgā atklāšanas pasākuma pulksten 20.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā norisināsies Tukuma novada Domes dāvāts koncerts, kuru tiešraidē būs iespējams vērot arī no Z.A.Meirovica laukuma. Plašāka informācija pieejama šeit.

Valmiera

18. novembrī Valmierā norisināsies Latvijas kontūras skrējiens. Latvijas simtgadē Latvijas valsts pasludināšanas dienā 18.novembrī Valmierā tradicionāli izskriesim un izstaigāsim Latvijas kontūru. 2017.gada 18.novembrī Valmierā sportiski aktīvie patrioti Valsts svētkiem veltīja Latvijas kontūras skrējienu. Teju simts sportiski aktīvi valmierieši kopīgi devās izskriet, izstaigāt un veikt nūjošanā mūsu zemes kontūru. Patriotiskā veselīgā dzīvesveida pasākuma trase iekļāva gan Valmieras vecpilsētu, gan jaunos daudzdzīvokļu īres namus, vijās gan pa pilsētas centru, gan gar robežu un izveda gan caur klusiem privātmāju rajoniem, gan garām zināmām sabiedriskām ēkām. Netrūka arī valmieriešu, kas kontūrskrējienā devās citā Valsts svētku brīvdienu laikā. Daļai sportisko svinētāju nu jau par 18.novembra tradīciju (Latvijas kontūrskrējiens norisinājās arī 2016.gadā) kļuvusī aktivitāte noslēdzās ar peldi Gaujā. Plašāka informācija pieejama šeit.

Ventspils

2018. gads ir aizvadīts Latvijas simtgades noskaņās, sasniedzot kulmināciju Latvijas Republikas Proklamēšanas dienā – 18. novembrī. Ventspilī šajā dienā ikviens aicināts apmeklēt dažādus Latvijas simtgadei veltītus pasākumus un vakarā pulcēties Tilta dārzā, lai kopā baudītu svētku koncertu un uguņošanu. No plkst. 10:00 līdz 18:00, Ventspils Livonijas ordeņa pils muzejā. Iespēja bez maksas apmeklēt 16. novembrī jaunatklāto Ventspils muzeja krājuma izstādi "Latvijas 100 gadi Ventspilī". Izstāde veltīta pilsētas vēsturei laika posmā no 1918.–2018. gadam, kontekstā ar notikumiem Latvijā un pasaulē, 100 ekspozīciju vienībās atainojot Ventspils 100 gadus Latvijā. Plašāka informācija pieejama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk
Latvija
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41248894sec.