Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Septembris uzņēmis apgriezienus un ierāvis lielu daļu cilvēku steigas virpulī. Koku lapas lēnām, bet tomēr - krāsojas rudenīgos toņos, bet degungali sāk mazliet salt dzestrajos rītos, kad saule vēl tikai mostas. Lai šajā aukstajā laikā Tava sirds kļūst nedaudz siltāka un pielīst ar patīkamām emocijām, ko vari gūt gan pasākumos, gan vienkāršā pasataigā! Baudi nedēļas nogali un esi atbildīgs, apmeklējot publiskus pasākumus! Lai patīkamām emocijām pildītas brīvdienas!

Informācija ir sagatavota pēc Latvijas pilsētu un novadu pašvaldību, tūrisma informācijas centru sniegtas informācijas un uzņēmumu sniegtas informācijas. Travelnews.lv nenes atbildību par pasākuma organizāciju un norisi. Pasākumu laiki var tikt mainīti. Lūdzu, sekojiet līdzi informācijai. Ja Jūs plānojat doties uz kādu no pasākumiem, iesakām sazināties ar tūrisma informācijas centru un pārliecināties par pasākumu norises laiku un vietu.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

1. Daugavpilī norisināsies pirmais «Street Food festivāls»

2020. gada 12. septembrī "Rīgas ielas svētku" ietvaros notiks ielu ēdiena festivāls – 1. Street Food festivāls Daugavpilī. No plkst. 12.00 līdz 22.00 pilsētas ciemiņi un iedzīvotāji varēs nobaudīt garšīgu ēdienu, ko pagatavojuši vietējie restorāni un kafejnīcas, jauki pavadīt laiku baudot maltīti svaigā gaisā, klausīties mūziku un satikt sabiedriskās ēdināšanas jomas profesionāļus un entuziastus. Plašāka informācija šeit.

2. Alūksnes novadā norisināsies pasākums «Pļaujas svētki»

2020. gada 12. septembrī Alūksnes novadā, Viktora Ķirpa Ates muzejā, tradicionāli norisināsies gada lielākais pasākums – Pļaujas svētki, kas pulcē seno darbu prasmju demonstrētājus, amatniekus un mājražotājus. Visas dienas garumā dalībniekus un skatītājus priecēs dziedāšana, dancošana un andelēšanās. Plašāka informācija šeit.

3. Salaspilī norisināsies stādu un amatniecības gadatirgus «Vitamīnu diena»

2020. gada 12. septembrī Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī norisināsies stādu un amatniecības gadatirgus "Vitamīnu diena". Gadatirgū ikviens varēs iegādāties gan tradicionālo, gan retāku un eksotiskāku augu stādus. Tāpat tiks piedāvāti dažādi amatnieku darinājumi un mājražotāju gardumi. Kā ierasts, darbosies arī Nacionālā botāniskā dārza stends ar hortenzijām, rododendriem un citiem augiem. Telpaugi tiks tirgoti vecajā siltumnīcā pie bērnu laukuma. Plašāka informācija šeit.

4. Nakts brauciens atgriežas Rīgas naksnīgajās ielās

Jau pavisam drīz, 2020. gada 12. septembrī, galvaspilsētā tiks piedzīvots ikgadējais nakts brauciens, kas četru kilometru garajā Krasta ielas trasē aicinās ikvienu, kurš gatavs baudīt kopīgu sportošanas prieku uz skrituļslidām, skrituļdēļa vai skrejriteņa. Tāpat kā pagājušajā rudenī, pasākuma centrs atradīsies pie T/C Mols. Šeit no pulksten 23:00 tiks atvērta trase un katrs pēc vēlēšanās varēs uzsākt braucienu un izbraukt vienu, vairākus apļus vai ripot līdz pat trases slēgšanai - pulksten 01:00. Drošības apsvērumu dēļ, kopējs starts netiks dots, tāpēc visi, kas vēlas piedalīties Krasta ielas Nakts braucienā, var ierasties un uzsākt braucienu sev ērtā laikā. Plašāka informācija šeit.

5. Ērgļos notiks Latvijas «Tūrisma Salidojums»

Ar labu ziņu visiem aktīvās atpūtas cienītājiem un entuziastiem ir nācis klajā Māris Olte, kurš nezaudējot ticību šajā ierobežojumu laikā, turpināja darbu un nu trešo reizi Ērgļos 2020. gada 12. septembrī notiks Latvijas tūrisma profesionāļu un entuziastu satikšanās ar nosaukumu "Tūrisma Salidojums". Izglītot sabiedrību par dabai draudzīga un aktīva dzīves stila veidošanu, jēgpilnu cilvēka uzvedību dabā un videi draudzīgu paradumu izkopšanu, un atrast sev interesējošos jaunumus, dalīties zināšanās:  tie ir tikai daļa no pasākuma mērķiem. Plašāka informācija šeit.

6. Izstādē «Riga Food 2020» var iepazīt Latvijas ražotāju jaunākos produktus

Burciņmaize, latviešu gelato vafeļu glāzītē, sīpolu standziņas, cidoniju čipsi… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem, ko varēs apskatīt, nodegustēt un iegādāties Baltijas lielākajā pārtikas izstādē "Riga Food 2020", kas jau no 9. līdz 12. septembrim notiks Ķīpsalā. Nāc, izbaudi jaunas garšas un smelies idejas savai ēdienkartei! Plašāka informācija šeit.

7. Jaunmoku pils aicina apmeklēt Dārza svētkus «pārMAINĪTies»

2020. gada 13. septembrī no plkst. 12:00, Jaunmoku pilī valdīs ikgadējo Dārza svētku burvība, tiek aicināti gan lieli, gan mazi piedalīties iedvesmu sarunās, meistardarbnīcās, koncertos, apmeklēt mājražotāju tirdziņu, kā arī svētku noslēguma koncertu, kur uzstāsies Babītes novada jauktais koris "Maska" un diriģents Jānis Ozols. Plašāka informācija šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46526504sec.