Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Simtgades svinības, restorānu nedēļa, starptautiska izstāde, došanās tuvāk dabai – jā,pavasaris ir klāt! Šajā nedēļas nogalē gana daudz notikumu, lai tā būtu interesanta un neaizmirstama!

Krāslava svin simtgadi!

Krāslava tiek uzskatīta par vienu no senākajām apdzīvotajām teritorijām Latvijā, tās pirmsākumi meklējami trešajā gadu tūkstotī pirms Kristus. Taču pilsētas tiesības Krāslava ieguva 1923. gadā 16. aprīlī, līdz ar to šis 2023. gads iezīmē pilsētas simtgadi. Ar svinību pasākumu plānu var iepazīties šeit.

Ķīpsalā “Outdoor Riga 2023”

Kā pievilināt lapsu, piekunkstēt alni un piebaurot staltbriedi? To visu varēs uzzināt un arī redzēt aizraujošā un atraktīvā stāstā par meža dzīvnieku pievilināšu izstādē “Outdoor Riga 2023”, kas jau šonedēļ – no 14. līdz 16. aprīlim – notiks Ķīpsalā.  Interesanti būs visiem! Plašāka informācija atrodama šeit.

Dienvidkurzemē rībēs “Rīvas pumpurs 2023”

Rezervē 2023. gada 15. aprīli, kad atklāsim aktīvo tūrisma sezonu Dienvidkurzemē, tūrisma svētkos “RĪVAS PUMPURS 2023”.Šo svētku mērķis ir popularizēt Dienvidkurzemi kā izcilu tūrisma galamērķi, rosināt iedzīvotājus uz aktīvu, veselīgu un dabai tuvu dzīvesveidu, vienlaikus vairojot aktīvistu zināšanas par novada dabas bagātībām. Plašāka informācija atrodama šeit.

Izgaršo pavasari Valmierā

Līdz 16.aprīlim - Valmieras Restorānu nedēļas laikā - valmieriešus un pilsētas viesus ar izmeklētu, vitamīniem bagātu pavasara garšu ēdienkarti priecēs septiņi Valmieras restorāni un kafejnīcas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Kultūras baudītājiem ceļš ved uz Cēsīm

15. un 16. aprīlī, Koncertzālē “Cēsis” norisināsies ikgadējais festivāls “Pētera Vaska mūzikas aprīlis”, pulcējot izcilus viesus no Igaunijas, Somijas, Norvēģijas un Dānijas.  Vaska koncertā alta vijolei un stīgu orķestrim dzirdēsim Bergenas Filharmoniskā orķestra solisti Ilzi Kļavu un Tallinas kamerorķestri diriģenta Juha Kangass vadībā,  bet mūzikas un dejas sinerģiju piedzīvosim Trio Vitruvi un Dānijas Karaliskās operas baleta solistu sniegumā. Abās festivāla dienās gaidāmas arī sarunas Pēteri Vasku. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ja gribi izballēties, dodies uz Valmieru

15. aprīlī plkst. 20.00 aicinām uz Pavasara balli Valmieras pagasta kultūras namā (Vanagu iela 4, Valmieras pagasts). Par lustīgu noskaņojumu ballē rūpēsies grupa “Lauku muzikanti”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Renesanses laikmeta cienītājiem

15.aprīlī plkst. 17:00 Bauskas pilī Senā mūzikas ansamblis LUDUS un dziedātāja Dārta Paldiņa aicina uz koncertu “O dolce vita mia” (Ak, mana mīļā dzīve). Tiks atskaņoti renesanses laikmeta zināmu un anonīmu autoru skaņdarbi. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49085593sec.