Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP10

Maija pirmā nedēļas nogale ir interesantiem notikumiem bagāta. Daudzviet Latvijā plaši svinēs Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienu, bet tas vēl nav viss! Iepazīsties ar interesantāko pasākumu TOP10.

Daugavpilī sāk pukstēt Motoru sirds

Daugavpils cietoksnī, kas ir populārākais tūrisma objekts Latvijas otrajā lielākajā pilsētā, pavisam drīz, 5. maijā, durvis vērs Tehnikas un industriālā dizaina centrs “Inženieru arsenāls” – plašākā retro tehnikas ekspozīcija visā Latgalē. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīgu sagaida plaša svētku programma

Svinot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti apmeklēt daudzveidīgus kultūras pasākumus pilsētas parkos, skvēros un kultūras centros, kā arī apskatīt īpašu šim gadam veltīto pilsētvides noformējumu ar vēstījumu “Arī Tu esi no svara”. Plašāka informācija atrodama šeit.

4. maijā Sīļukalna Kultūras namā svin Baltā galdauta svētkus

4. maijā plkst. 10.00 Preiļu novadā Sīļukalna Kultūras namā Baltā galdauta svētki. Piedalās Kultūras nama sieviešu vokālais ansamblis “Aicinājums” un senioru vokālais ansamblis “Atbalss”. Plašāka informācija atrodama šeit.

4. maija svinības Rēzeknē

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas diena Rēzeknē tradicionāli tiks atzīmēta sportiski, krāšņi un patriotiski. Būs gan svinīgais brīdis pie pieminekļa “Vienoti Latvijai”, ikgadējais tautas Velobrauciens un Veiklas braukšanas sacensības, svētku kino seanss, gan šī gada jaunums – patriotisks Brīvības brauciens automašīnām un motocikliem. Aicinām pilsētas iedzīvotājus un viesus iesaistīties svētkiem veltītajos pasākumos, kā arī visas dienas garumā sev vēlamā laikā nolikt ziedus pie pieminekļa “Vienoti Latvijai”! Plašāka informācija atrodama šeit.

Valmierā jaunieši aicina uz 4. maija svinībām

4. maijā plkst. 16.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies svētku koncerts “Jaunieši Valmierai”. Tajā tiks izdejotas un izdziedātas gan senākas, gan populārās mūzikas kompozīcijas, sapludinot tradīcijas ar mūsdienu elpu. Galvenie mākslinieki - jaunieši. Plašāka informācija atrodama šeit.

Tvaiks vai velo?

Jau sesto gadu riteņbraukšanas cienītāji un velosportisti aicināti piedalīties velosacensībās “Bānīša kauss 2023 - Apsteidz tvaiku!” un sacensties ar Gulbenes-Alūksnes bānīti. Sacensības norisināsies 6.maijā un šogad starts tām tiks dots Alūksnē, bet finišs un uzvarētāju apbalvošana būs Gulbenē. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ventspilī atklāj vasaras tūrisma un velo sezonu

2023. gada 6.maijā plkst. 11:00 Piedzīvojumu parkā jau tradicionāli ar krāšņu velobraucienu tiks atklāta Ventspils vasaras tūrisma un velo sezona. Latvijā šīs gads tiek aizvadīts Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku zīmē, tāpēc velobraucienam izvēlēts atbilstošs moto “Velodancis”, tāpēc aicinām brauciena dalībniekus padomāt par sava velosipēda un apģērba vizuālo noformējumu, izrotāt velosipēdus un izvēlēties apģērbu ar  tautiskiem elementiem (baltus kreklus, tematiskas cepures vai vainagus, svārkus sievietēm, un pavadīt braucienu ar skaļām dziesmām). Kā jau ierasts, interesantākā noformējuma īpašnieki, saņems pārsteiguma balvas! Plašāka informācija atrodama šeit.

Krāslava aicina uz pavasara gadatirgu.

4. maijā Grāfu Plāteru ielā Krāslavā notiks pavasara gadatirgus. Starts jau plkst. 8 no rīta. Plašāka informācija atrodama šeit.

Foto orientēšanās Ludzas novadā

Ciblas kultūras nams 4. maijā plkst. 13:00 aicina uz foto orientēšanās pasākumu “Pastaiga pa Ciblu”, bet vietējā deju kopa “EversS” 6. maijā plkst. 11:00 rīko talku pie vecā tilta Ilžas krastā. Tā ir lieliska iespēja apvienot atpūtu ar vērtīgu ieguldījumu nozīmīgu vietu sakopšanā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Daugavpilī atklāj auto sezonu

2023. gadā 6. maijā no plkst. 16.00 līdz plkst. 21.00 Daugavpils cietoksnī Inženieru arsenāla pagalmā (Imperatora ielā 8) Tehnikas un industriālā dizaina centra “Inženieru arsenāls” atklāšanas svētku ietvaros komanda "Rolling Team" aicina uz vasaras auto sezonas atklāšanas pasākumu "Auto fest 2023". Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19509602sec.