Travelnews.lv iesaka: TOP7 pasākumi nedēļas nogalē

Vasara pašā plaukumā, un pasākumu netrūkst! Pilsētas svētki, Māju kafejnīcu dienas,vēsturiski festivāli un vēl virkne pasākumu visā Latvijā!

Balvi svin pilsētas svētkus

Gana plašas svinības šajā nedēļas nogalē Balvos! Pasākumi gan lieliem, gan maziem, un, protams, arī jautrība un varena ballīte ar grupu “Labvēlīgais Tips”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Vēsturisks festivāls Daugavpilī

14. un 15. jūlijā Daugavpils cietoksnī notiek 6. starptautiskais vēsturiskās rekonstrukcijas festivāls “Dinaburg 1812” (programma šeit). Lai gan festivāls ir pazīstams ar savu vēsturisko tēmu – atskatu uz 1812. gada notikumiem, kad franču karaspēks nespēja salauzt maza, bet drosmīga garnizona pretestību – tā programma ieinteresēs gan senatnes mīlētājus, gan jaunu iespaidu meklētājus. Daugavpils cietoksnis būs piepildīts ar mūsdienīgiem ritmiem un melodijām. Iepriekš cietokšņa vaļņi jau ir dzirdējuši metāla un rokmūzikas smagos akordus, bet šogad festivāla “Dinaburg 1812” apmeklētāji varēs iepazīt un izbaudīt hiphopa, indīroka un blūza noskaņas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jūrmalā – saullēkta koncerts

Svētdien, 2023. gada 16. jūlijā, plkst. 4.45 no rīta Dzintaru pludmalē notiks pasaulslavenās ērģelnieces Ivetas Apkalnas koncerts jūras krastā. Lai palīdzētu mūzikas gardēžiem nokļūt uz šo bezmaksas koncertu, plkst. 3.45 no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas Jūrmalas virzienā izbrauks īpaši norīkots vilciens. Ieeja stacijas A tunelī būs atvērta no plkst. 3.15. Dzintaru pludmale ir ērti sasniedzama gan no Majoru, gan Dzintaru stacijas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Lūznavas muiža aicina uz mākslas pikniku

2023. gada 15. jūlijā no plkst. 15.00 līdz 23.00 Rēzeknes novada Lūznavas muižā norisināsies tradicionālais vasaras mākslu un garšu festivāls “Mākslas pikniks 2023”. Festivāla programmā šogad uzstāsies gan Latvijas mākslinieki, gan arī viesi no Lietuvas, Igaunijas, Itālijas un Lielbritānijas, piedāvājot ikvienam atrast sev interesējošu mākslas norisi un piedzīvot mūzikas, dejas, teātra, kino, cirka, tēlotājmākslas un dabas burvības mijiedarbību. Plašāka informācija atrodama šeit.

Liepāja sāk iesildīties festivālam

15. jūlijā Liepājas pludmales bārā Cukurfabrik’ notiks Baltijā grandiozākā pludmales festivāla Summer Sound 2023 iesildīšanas ballīte ar dejām līdz rītam kopā ar DJ Tomu Grēviņu. Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja pasūtīt īpašos Summer Sound kokteiļus, kas tapuši sadarbībā ar Andri Reizenbergu, vienu no pasaules labākajiem bārmeņiem. Plašāka informācija atrodama šeit.

Dobeles novadā – Mājas kafejnīcu dienas

2023. gadā no 15. līdz 16. jūlijam Dobeles novadā notiks Mājas kafejnīcu dienas. Kādēļ gan nepriecēt savas garšu kārpiņas? Plašāka informācija atrodama šeit.

Ventspilī rūks motocikli

No 2023. gada 14. līdz 16. jūlijam Ventspilī norisināsies “Kurland Bike Meet 2023”, kas ir viens no lielākajiem Baltijas valstu motodzīves pasākumiem. Tradicionālā motobraucēju salidojuma laikā, ikviens interesents varēs iepazīt moto pasaules jaunumus, dzīvesstilu un ceļojumu iespējas. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96184397sec.