Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP 7

Jūlijs strauji tuvojas izskaņai, un, lai arī laikapstākļi brīžiem nebūt nav tik vasarīgi, kā gribētos, ir gana daudz pasākumu, lai būtu interesanti un jauki.

Siguldā Opermūzikas svētki

No 28. līdz 30. jūlijam gleznainais Siguldas pils komplekss kļūs par greznu ietvaru izcilam mūzikas notikumam – XXIX Starptautiskajiem Siguldas Opermūzikas svētkiem, kuros būs iespēja dzirdēt gan Latvijas, gan pasaules izcilākos operdziedātājus. Svētku unikalitāte slēpjas tajā, ka katru gadu, salīdzinoši īsā laika posmā 2–3 nedēļu laikā, tiek iestudēts operas uzvedums, īpaši pielāgots gleznainajām un vēstures elpu ieskautajām Siguldas pilsdrupām. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jaunjelgava svin pilsētas svētkus

No 28. līdz 30. jūlijam Jaunjelgavā dzīros gan vietējie, gan senās pilsētiņas Fridrihštates, kā viņu mīļi dēvē vietējie iedzīvotāji, viesi. Ja reiz saucam tās par dzīrēm, tad svinēsim trīs dienu garumā.  Plašāka informācija atrodama šeit.

Daugavpilī divi jaudīgi festivāli

Daugavpilī jūlija pēdējā sestdienā norisināsies divi krāšņi festivāli, kas precīzi raksturo Latgales lielāko pilsētu, kur draudzīgi sadzīvo tradicionālais un mūsdienīgais. 2023. gada 29. jūlijā, dienas pirmajā pusē Daugavpils Vienības laukumā notiks Latgales viesmīlības, kultūras un tradīciju festivāls “Gostūs Latgolā”, savukārt pēcpusdienā Lielā Stropu ezera promenādē norisināsies sporta un jaunatnes festivāls “Artišoks”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Auce aicina uz pilsētas svētkiem

Auces pilsētas svētki jau klāt – ar krāšņu un bagātīgu pasākumu programmu un svētku moto “Neparasto meklēt prieks” – tie norisināsies 2023. gada 28. un 29. jūlijā. Lai ieraudzītu, sadzirdētu, sajustu un izgaršotu, jūlija pēdējā nedēļas nogale jārezervē tieši Auces pilsētas apmeklējumam. Plašāka informācija atrodama šeit.

Balvos vasaras mūzikas festivāls

2023. gada 29.jūlijā Balvu pilsētas estrādē no plkst.20:00 – 03:00 izskanēs vasaras mūzikas festivāls, kura vadītājs būs Rolands Keišs. Festivālā klausītājus priecēs Ineta Rudzīte, Kaspars Markševics, grupas “Dakota” un “Mākoņstūmēji”. Mūzikas festivāla kulminācijā uzstāsies Intars Busulis un Abonementa orķestris. Plašāka informācija atrodama šeit.

Āraišu dzirnavās – Maizes diena

Godinot senās maizes cepšanas tradīcijas, cepējus un jaunās ražas rudzu maizi, 30. jūlijā 20. reizi notiks tradicionālās Maizes dienas Āraišu vējdzirnavās. Visi interesenti laipni aicināti baudīt svētkus ar bagātīgu programmu no plkst. 12.00. Plašāka informācija atrodama šeit.

Liepājā “BB Summer Jam”

Savas desmitgades kulminācijā - 29. jūlijā, sākot ar pulksten 12, “BB wakepark” aicina uz sporta un mūzikas festivālu “BB Summer Jam”. Festivāls sāksies ar azartiskām veikborda sacensībām, turpināsies ar galvu reibinošiem paraugdemonstrējumiem, bet vakara izskaņā noslēgsies ar plašu brīvdabas koncertu programmu. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.83913898sec.