Travelnews.lv piedāvā: TOP7 nedēļas nogales pasākumi

Klāt augusta pirmā nedēļas nogale. Tā vien šķiet, ka laiks ir pat jau rudenīgs, tomēr tas nav iemesls, lai sēdētu mājās, jo šajā nedēļas nogalē ir gana daudz interesantu un aizraujošu pasākumu.

Ventspilī svin pilsētas svētkus un veido ziedu paklājus

Ventspils Pilsētas svētku notikumi plānoti no 4. līdz 6. augustam. Šogad pilsētai 700+33. Trīs svētku dienas piepildītas ar ziedu, mūzikas un jaunā rodeļa virpuļiem. Vairāk nekā četrdesmit pasākumu ikvienam pilsētas iedzīvotājam un viesim. Līdz ar Ostas ielas promenādes remontdarbiem, svētku galvenās norises notiks pilsētas centrā - Lielajā laukumā un Reņķa dārzā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rēzekne plaši svin dzimšanas dienu

Augusta pirmās nedēļas nogalē, no 4. līdz 6. augustam, Rēzekne ielūdz uz savu 738. dzimšanas dienu, piedāvājot plašu un daudzveidīgu pilsētas svētku programmu trīs dienu garumā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Intars Busulis un daudz dažādu pasākumu Alūksnes pilsētas svētkos

Jau 2023. gada 4. augustā starts dots Alūksnes pilsētas svētkiem, kur pasākumu un notikumu būs tik daudz, ka nāksies palauzīt galvu, kuriem dot priekšroku. Plašāka informācija atrodama šeit.

Marienhauzenai jeb Viļakai - 730

Tuvojas Marienhauzenas (Viļakas) 730-gades pasākumu cikla kulminācija – svētki “Mana sirds Viļakai”! 5. augustā Viļakas pilsēta svinēs svētkus ar plašu notikumiem un pasākumiem bagātu programmu. Uz svētkiem ielūdzam ģimenes kopā ar bērniem, radiem, draugiem un paziņām, lai dalītos sirds siltumā, priekā, līksmībā! Dejosim, dziedāsim un svinēsim kopā! Plašāka informācija atrodama šeit.

Liepājas pludmale dunēs

Šajā nedēļas nogalē, piektdien, 2023. gada 4. un sestdien - 5. augustā Liepājā norisināsies Baltijā lielākais pludmales festivāls “Summer Sound 2023”, kas šogad notiks jau vienpadsmito reizi un, kā ierasts, piedāvās plašu programmu vasaras piedzīvojumu baudītājiem. Augusta pirmajās dienās uz četrām festivāla “Summer Sound” skatuvēm kāps vairāk nekā 40 pašmāju un starptautisko mūziķu, būs pieejama plaša izklaides un aktivitāšu programma, kino telts, dejas līdz rīta gaismai pagājušā gadā atklātajā klubā “Klubs++”, kā arī pludmales volejbola turnīrs. Plašāka informācija atrodama šeit.

Arī aviošovs Liepājā

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic no 5. līdz 6. augustam piedalīsies Baltijas reģiona lielākajā aviācijas šovā Baltic International Airshow 2023. Jau otro gadu pēc kārtas tas norisināsies starptautiskajā lidostā Liepāja. Plašāka informācija atrodama šeit.

Tautas muzikanti pulcējas Madonas novadā

2023. gada 4. un 5. augustā Madonas novada Barkavā notiks 22. Tautas muzikantu svētki. Šogad svētkos muzicēs gan Latvijas novadu muzikanti, muzikantu grupas un kapelas, gan Lietuvas kapela no Parovejas un Igaunijas ermoņiku klubs no Pērnavas. Otro gadu svētkos piedalīsies arī Kapelmeistaru mācību kursu dalībnieki. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46925688sec.