Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP 7

Klāt jau arī pēdējā augusta nedēļas nogale. Tādu nu šī vasariņa bijusi – maz saulainu, daudz lietainu dienu, un nu jau pavisam drīz sāksies arī skolas laiks. Nu, ko, pēdējais vīkends jānosvin tā riktīgi!

Kauguros dunēs svētki

Šajā nedēļas nogalē – 2023. gada 26. augustā – Jūrmalā norisināsies Kauguru svētki. Tallinas ielā un Kauguru parkā dienas garumā tiks piedāvāta daudzveidīga svētku programma: Jūrmalas radošo talantu skatuve, amatnieku un mājražotāju tirdziņš, Rīgas cirka skolas stacijas, kā arī ielu motociklistu, BMX sportistu un breika dejotāju šovs. Kauguru parkā norisināsies Jauniešu dienas aktivitātes, savukārt vakarā uz lielās svētku skatuves Tallinas ielā kāps hiphoperis Fiņķis, grupa "Carnival Youth", kā arī nepārspējamais mūziķis Dons. Svētku noslēgumā – lāzeru šovs. Plašāka informācija atrodama šeit.

Piekrastes diena Bērzciemā, Engurē, Lapmežciemā un Klapkalnciemā

2023. gada 26.augustā biedrība “Partnerība laukiem un jūrai” aicina uz pasākumu "Piekraste ar rītdienu", kura ietvaros visas dienas garumā būs plaša iespēja baudīt to, ko piekraste var sniegt, īpaši izceļot zvejniecības un zivju pārstrādes tradīcijas. Par visām pasākuma aktivitātēm vairāk var uzzināt biedrības mājaslapā www.plj.lv. Atgādinām, ka šajā nedēļas nogalē piekrastē tiek kurti arī Senās Uguns nakts ugunskuri. Plašāka informācija atrodama šeit.

Apē priecēs pilsētas svētki

Apes pilsētā gaidāmas svētku dienas, kas piepildītas ar kultūru, izklaides un svinību noskaņu. Pasākumi notiks no 2023. gada 25. līdz 27. augustam un sniegs iespēju ikvienam svinēt dzīvi un baudīt pilsētas kopību. Svētku programma ir bagāta un daudzveidīga, piedāvājot interesantas aktivitātes gan jauniešiem, gan pieaugušajiem. Pasākumi norisināsies vairākās pilsētas vietās, un katrs varēs atrast kaut ko sev piemērotu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Izbaudi Mājas kafejnīcu dienas Talsu novadā

Mājas kafejnīcu dienas "Talsu novada raibās garšas" notiks no 2023. gada 26. līdz 27. augustam, savā Facebook mājaslapā vēsta Talsu novada TIC. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jēkabpilī hokejs un roks būs vienuviet

2023. gada 26. augustā, Jēkabpils biedrība “Sporta attīstības fonds” otro gadu pēc kārtas ielūdz uz sportiski muzikālu notikumu “Roks & hokejs” Jēkabpils Sporta hallē. Šogad pasākums ir kļuvis vēl vērienīgāks un apmeklētājus priecēs ne tikai ar azartisku Gunāra Meijera hokeja kausa izcīņu, krāšņu roka koncertu ar grupas “Opus Pro” dalību un atrakcijām bērniem, bet arī ar iespaidīgu labdarības hokeja maču, kurā laukumā dosies tādas zvaigznes kā Harijs Vītoliņš, Rodrigo Laviņš, Lauris Dārziņš, Jānis Jubalts, Aigars Grāvers, Edgars Masaļskis un citi. Pasākuma vadītāja lomā iejutīsies aktieris Edijs Zalaks. Plašāka informācija atrodama šeit.

Mājas kafejnīcu dienas Cēsīs, Līgatnē, Straupē un apkārtnē

Šajā nedēļas nogalē ikviens ir aicināts doties garšu piedzīvojumā Līgatnes, Cēsu un Straupes pusē, kur divu dienu garumā varēs baudīt mājās gatavotas brokastis, pusdienas un vakariņas. 2023. gada 26. un 27. augustā savas mājas kafejnīcu durvis vērs vaļā 15 sirsnīgi saimnieki no Cēsīm un Līgatnes, Straupes, Veselavas, Vaives, Priekuļu, Stables, Drabešu un Raiskuma pagastiem. Galdā tiks likti vietējo zemnieku un pašu audzētu produktu maltītes – uz dzīvās uguns gatavots sautējums un zupa, “Ulmaņlaikiem”  raksturīgi  ēdieni,  itāļu virtuves un Latvijas garšu savijums ar pašu dārza veltēm, pašu audzētu trušu gaļas ēdieniem un austersēņu zupu. Dažādas pašu medītas un pagatavotas meža gaļas izlases, kā arī mājās darināti vīni un dažādu garšu uzlējumi. Būs iespēja iepazīties ar bišu saimniecību un arī dalīties gudrībās par augu dziedinošo spēku. Plašāka informācija atrodama šeit.

Pasākums bērniem Turaidas muzejrezervātā

2023. gada 26. augustā Turaidas muzejrezervātā Arheologu svētku ietvaros no plkst.13:00 līdz 17:00 sagatavota īpaša programma arī bērniem, kurā paredzētas gan radošās darbnīcas, gan paraugdemonstrējumi. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54694891sec.