Lauksaimnieks no Vidzemes laimē šogad lielāko skaitļu loterijas laimestu

Piektdien, 2023. gada 1. septembrī, laimēts Latvijā šogad lielākais laimests skaitļu loterijā Eurojackpot. Tas ticis kādam matemātikas entuziastam no Vidzemes. Laimīgā biļete iegādāta Latvijas Loto interneta veikalā iLOTO.

Rudens Latvijā ir sācies ar aizraujošu notikumu – kāds lauksaimnieks no Vidzemes, uzminot Eurojackpot 5+1 skaitļus, laimējis 447 557,90 eiro! “Veiksme un matemātika var iet roku rokā,” stāsta laimētājs. Loterijas biļeti iegādāties esot pamudinājusi sieva - liktenīgajā dienā esot jutusi, ka gaidāma veiksme.

Būdams skaitļu un aprēķinu entuziasts, viņš iegādājās vienu Eurojackpot loterijas biļeti, skaitļu izvēlei izmantojot savu unikālo stratēģiju. Pēc Eurojackpot izlozes sieva  pamanījusi ziņu latloto.lv - kāds Latvijā esot laimējis gandrīz pusmiljonu eiro. Viņa esot bijusi  pārliecināta, ka laimētājs ir viņas vīrs.

“iLOTO kontā atklāju, ka Latvijas laimētājs tiešām esmu es! Salīdzināju visus skaitļus, noskatījos izlozes ierakstu, lai saņemtu apstiprinājumu savai veiksmei. Biju ļoti priecīgs un gandarīts par rezultātu,” vīrietis stāsta, ar smaidu uzverot, ka sieva ir jāklausa! Vīrietis tic, ka kādu dienu viņam izdosies uzminēt visus laimīgos Eurojackpot skaitļus un laimēt vairākus miljonus vērtu laimestu.

Laimētājs tic, ka katra cilvēka darbība var nest paliekošu vērtību: “Ir jādara pašam, jāpalīdz citiem, jo tas vainagojas ar panākumiem.” Tāpēc viņš laimestu ieguldīšot lauksaimniecības projektu attīstībā, kas ļaus tapt jaunām vērtībām un iespējām.

Veiksmīgais vidzemnieks savu stāstu noslēdz ar novēlējumu: “Mēs dzīvē laimējam katru dienu, vien jāprot to saredzēt un izprast. Nedrīkst zaudēt ticību savām spējām! Bet nevajag arī uzskatīt loteriju par ienākumu avotu – tā ir tikai patīkama izklaide.”

Eurojackpot ir 18 Eiropas valstu kopīgi rīkota skaitļu loterija, kurā, uzminot 5+2 skaitļus iespējams laimēt līdz pat 120 miljoniem eiro. Latvijā šo skaitļu kombināciju līdz šim nav izdevies uzminēt nevienam loterijas dalībniekam, toties trīs reizes ir uzminēts 5+1 skaitlis. Vēsturiski lielākais Eurojackpot laimests Latvijā ir 596 446 eiro, kas laimēts 2017. gada janvārī, savukārt 1. septembra veiksminieks saņems otro lielāko laimestu.

2022. gadā 82% no katra Latvijas Loto loterijās ieguldītā eiro atgriezās pie Latvijas iedzīvotājiem izmaksāto laimestu un valsts un pašvaldību budžetā veikto iemaksu veidā. Kopējais Latvijas Loto pienesums valsts budžetā (nodokļi, nodevas, dividendes) 2022. gadā, ieskaitot pirmstermiņa nodokļu maksājumus, bija 19 miljoni eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.41287589sec.