Travelnews.lv piedāvā: TOP7 idejas nedēļas nogales pavadīšanai

11. novembrī Latvijā svin Lāčplēša dienu. Atzīmējot šo dienu visās Latvijas pilsētās un novados būs daudzi patriotiski pasākumi. Taču ir arī virkne citu notikumu.

Piedāvājums gardēžiem Latvijas muižās un pilīs

 Novembra svētku laikā Latvijas Piļu un muižu asociācija aicina izbaudīt restorānu nedēļu pilīs un muižās, kur no 2023. gada 11. līdz 21. novembrim tiks gatavots īpašais gardēžu rudens piedāvājums. Plašāka informācija atrodama šeit.

Auto foto orientēšanās Salaspilī

Laika posmā no 2023. gada 11. - 20.novembrim, Salaspils novadā ikvienam būs iespēja piedalīties patriotu dienām par godu veltītā auto foto orientēšanās aktivitātē. Tās dalībniekiem būs iespēja pavadīt laiku azartiski aktīvi, izzinoši un ar cieņu pret vēstures liecībām un vērtībām, ne vien dodoties interesantās orientēšanās kontrolpunktu medībās, bet arī veikt dažādus papildus uzdevumus, kas tapuši sadarbībā ar Salaspils novada Tūrisma informācijas centru. Piedalīties aktivitātē varēs jebkurā sev ērtā dienā un laikā bez laika ierobežojuma. Plašāka informācija atrodama šeit.

Lāčplēša diena aktīvajiem

2023. gada 11.novembrī plkst. 11:00 aicina pievienoties uz aktīvu pastaigu gar Tērvetes upes līkločiem, godinot latviešu karavīrus un Latvijas karogu Tērvetes vēsturiskajā sirdī, smeļoties spēku un iedvesmu jauniem darbiem un idejām. Plašāka informācija atrodama šeit.

Eposs “Lāčplēsis” Likteņdārzā

No 2023. gada 10. līdz 19. novembrim Likteņdārzā (Daugavas krastā, Koknesē) skatāms Latvijas vadošo gaismas oriģinālizrāžu veidotāju – režisora Kārļa Anitena un gaismu mākslinieka Oskara Pauliņa jaunākais multimediālais lieluzvedums “Lāčplēsis”, kurā 17 epizodēs, sadarbojoties dabai ar gaismu, skaņu, mūziku, video un aktieru balsīm, tiks izstāstīts Andreja Pumpura tautas teikās balstītais eposs. Plašāka informācija atrodama šeit.

Līvānos stiprinās Latgales kultūras procesus

2023. gada 11. novembrī, Līvānos notiks radošo semināru cikla “SPĀKA LAB” rudens sezonas pasākums. Semināru cikla mērķis ir stiprināt Latgales kultūras dzīves organizētāju un nevalstisko organizāciju pārstāvju, kā arī jauniešu izaugsmi, sadarbības spējas un izpratni par mūsdienu kultūras procesiem. “SPĀKA LAB” Līvānos jauniešus aicinās izzināt tradicionālo kultūru un latgaliešu repa mūziku, bet Preiļu semināra mērķis būs iemācīties izmantot katras vietas unikalitāti jaunu kultūras ideju radīšanā, kā arī vienoties, kā 2025. gadā varētu svinēt Latgali un tās vērtības – gan uz vietas Latgalē, gan ārpus tās. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīgas Porcelāna muzejs aicina

Valsts svētku mēnesī Rīgas Porcelāna muzejs aicina interesentus apmeklēt muzeja izstādes un tematisko porcelāna dekorēšanas darbnīcu MĒS, kurā tās apmeklētāji varēs iejusties mākslinieku lomā, dekorējot porcelāna priekšmetus ar īpaši muzejam radītiem dekoliem. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jūrmala aicina

Pieminot brīvības cīnītājus, Jūrmalā Lāčplēša dienā, 11. novembrī, notiks svētbrīdis Slokas baznīcā un norises kritušo karavīru piemiņas vietās, norisināsies lāpu gājiens. Plašāka informācija atrodama šeit - https://travelnews.lv/?m_id=18254&i_id=5&pub_id=141959&prev

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69623303sec.