Travelnews.lv piedāvā: TOP7 idejas nedēļas nogalei

Šajā nedēļas nogalē gana daudz pasākumu mākslas un kultūras cienītājiem. Mūzikas festivāli, izstādes un koncerti gaida!

Liepājā Ulda Brieža fotoizstāde

Liepājas koncertzāles “Lielais dzintars” mākslas telpā “Civita Nova” skatāma fotogrāfa Ulda Brieža izstāde “Brīvam būt”, kas atspoguļo Latvijas kultūras autoritātes visdažādākajos dzīves mirkļos laika posmā no 1966. līdz 2010. gadam. Izstāde koncertzālē tiks papildināta ar nozīmīgiem kultūras cilvēkiem no Liepājas, kopumā veidojot vairāk nekā 80 fotogrāfijas. Interesenti aicināti uz izstādes atklāšanu ar tās veidotājiem sestdien, 13. janvārī, plkst. 17.00. Plašāka informācija atrodama šeit.

Valmierā skan ziemas mūzikas festivāls

Janvārim Valmierā ir īpaša skaņa – gadu iesākam ar Starptautiskā ziemas mūzikas festivāla brīnišķīgajiem koncertiem. Šogad festivāls norisināsies visu mēnesi, piedāvājot Valmierā apmeklēt gan profesionālu mūziķu koncertus, gan dzirdēt Valmieras novada mūzikas skolu audzēkņu, gan draugu no Limbažu novada un Lietuvas sniegumu. Festivāla pirmajā nedēļā uzzināsim, kā skan dažādu laikmetu un mūzikas žanru apvienojums koncertā “Džezbaroks”; muzicējošās ģimenes tiksies sirds siltā, muzikālā, ar latvju dančiem bagātā notikumā  “Balle kāpostos”; klātesošos savos koncertos priecēs mūzikas skolu jaunāko klašu audzēkņi. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rēzeknē – no Bērzgales līdz Ņujorkai

2024. gada 13. janvārī Latgales vēstniecība GORS aicina uz Matīsa Čudara trio koncertu “No Bērzgales līdz Ņujorkai”, kas būs jaunā albuma “Take Your Time” prezentācija plašākai publikai.  Trio bez Matīsa piedalās arī kontrabasists Edvīns Ozols un bundzinieks Ivars Arutjunjans. Plašāka informācija atrodama šeit.

Izdzīvo kokteiļus un piedzīvojumus Alūksnē

Ziemas sajūtu daudzveidībai līdz 31. martam Alūksnes kafejnīcās pieejams īpašs sezonas piedāvājums “Kokteilis &Piedzīvojums”, kurš aicina izbaudīt Alūksnes īpašo kokteili un skaņas un gaismas piedzīvojumu “MARIENBURGAS astotais brālis” par īpašā piedāvājuma cenu. Sezonas piedāvājuma cena ir 8,- eiro/1 personai (standarta cena- 11,- eiro). Plašāka informācija atrodama šeit.

Daugavpili pieskandina “Sudraba zvani”

No 2024. gada 12. līdz 14.janvārim jau 15.reizi Daugavpilī norisinās Starptautiskais garīgās mūzikas festivāls „Sudraba zvani”, kura ietvaros notiks gan dažādi koncerti, gan arī galvenā aktivitāte – konkurss un sacensība par Grand Prix balvas iegūšanu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Izbaudi “Vidū Salu” Viesītē

2024. gada 13.janvārī no plkst.11 Viesītes Kultūras centrā «Sēlija» norisināsies pasākums «Vidū salu», uz kuru īpaši aicināti Sēlijas cilvēki – tautas mūzikas un tautas deju mīļotāji, un kurš būs horeogrāfa Jāņa Purviņa, kā arī folkloristu Julgī Staltes un Ērika Zepa (grupa «TKP / tā kā pērn») Sēlijas izjūtu redzējums tautas mūzikā un dejā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Dodies uz Viļānu tirgu

Arī 2024. gadā turpinās iesāktās tradīcijas – ierasti katra mēneša otrajā svētdienā norisināsies Viļānu tirgus, savā Facebook lapā informē Rēzeknes novada pašvaldība. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59242105sec.