Izzini, izgaršo, izbaudi, iepazīsti Zemgali!

Daudzveidīgai Zemgales iepazīšanai un apceļošanai izdots jauns tūrisma ceļvedis “Zemgale aicina”, kurā apkopti 340 tūrisma objekti, kas papildināti ar 7 tematiskajiem tūrisma maršrutiem. Iespējams, Zemgale pārsteigs un iepriecinās pavisam negaidītos veidos.

Vai Jūs zinājāt, ka Latvijā mīt pavisam īstas miega peles? Ka patiešām ir iespējami lidojumi ar slotu? Ka arī starp jau pierastiem ēdieniem var atrast vēl neiepazītas, sen aizmirstas bērnības vai īpaši smalkas un modernas garšas? Ka ir tūkstošiem dažādu rožu šķirņu? Ka arī Latvijā var izbaudīt īstas ziemas un vasaras izklaides? Un ka pat gulēšana var kļūt par Piedzīvojumu ar lielo burtu?

Tepat blakus, bet reizē tik nezināma un tik daudz ko vēl jaunu iespējams uzzināt te - Zemgalē. Vai tā būtu sen cerēta aizbēgšana no pilsētas trokšņa, lai atpūtinātu ķermeni un prātu klusumā pie dabas, īstas svinības garšas kārpiņām, romantisks mirklis vai skaļi un priecīgi piedzīvojumi draugu un ģimenes lokā – to visu var atrast tepat blakus Aizkraukles, Bauskas, Dobeles, Jēkabpils, Jelgavas novadā un Jelgavas valstspilsētā.

Šis tūrisma ceļvedis ir sava veida unikāla Zemgales vizītkarte, kas ietver tik daudz jauna. Ceļotāju ērtībai ceļvedis iedalīts 5 tematiskos blokos, kas ikvienam ļaus atrast sev piemērotāko.

Dodies dabā!
Esi aktīvs!
Zemgale gardēžiem
Izzini vēsturi!
Baudi ziemu Zemgalē!
Tik daudz iespēju, tik daudz variantu. Atliek tikai izvēlēties! Šis tūrisma ceļvedis aizraus un ļaus atklāt vietas, stāstus, zemgaliešus!

Tāpat tūrisma ceļvedis papildināts ar 7 tematiskajiem tūrisma maršrutiem kā piemēram “Radošā un darbīgā Zemgale”, “Latvijas personība Zemgale”, “Pagrieziens no Zemgales lielceļiem” un citi, lai atklātu un sajustu Zemgales pamatvērtības – radošumu, darbīgumu, uzņēmīgus cilvēkus, plašumu, tradīcijas un skaisto ainavu. Maršruti ļauj iepazīt Zemgali, tie veidoti ar noteiktu sākuma un beigu punktu. No kura gala sākt? Tas paliek katra paša ziņā. Turklāt katra maršruta galvenos objektus iespējams papildināt. Katram maršrutam ir izveidots piedāvājums ar papildu objektiem, kas ļauj pielāgot maršrutu pirms vai ceļojuma gaitā.

Zemgales Tūrisma informācijas centru pārstāvji iepazīstinās ar tūrisma ceļvedi jau janvāra beigās Lietuvā, Starptautiskajā Tūrisma un aktīvās atpūtas izstādē Adventur 2024, kā arī Latvijā, starptautiskā tūrisma izstādē “Balttour” no šī gada 2. līdz 4. februārim.

Tūrisma ceļvedis drukātā veidā pieejams Zemgales plānošanas reģiona pašvaldību tūrisma informācijas centros, kā arī digitālā formātā: https://www.zemgale.lv/lv/turisma-celvedis-zemgale-aicina

Savukārt 7 tematiskie tūrisma maršruti ikvienam pieejami: https://www.zemgale.lv/lv/zemgales-marsruti

Brošūru sagatavoja Zemgales plānošanas reģions  ar visu tā pašvaldību finansiālu atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.95666981sec.