Spilgts restarts pēc 3 gadu pauzes: sākusies pieteikšanās «Sieviešu rallijam 2024!»

Piektdien, 2024. gada 19. janvārī, ir sākusies dalībnieču pieteikšanās vienam no iemīļotākajiem un populārākajiem, kā arī Ginesa rekordu grāmatā ierakstītajiem pavasara pasākumiem – “Sieviešu rallijam”. Šis gads ir īpašs, jo pēc trīs gadu pauzes tiks svinēta rallija atgriešanās, un organizatori sola dalībnineces šajā “restartā” īpaši lutināt – ar jauniem konkursiem, jautriem uzdevumiem, bagātīgām balvām un atmiņā paliekošiem piedzīvojumiem!

“Sieviešu rallijs” notiks 9. martā, taču organizatori mudina dalību rallijā pieteikt jau laikus un izmantot “agro putniņu cenu”. Pieteikties var, sekojot šai saitei, https://sieviesurallijs.eu/ , sākot no 19. janvāra. Reģistrācija tiek slēgta 7.martā plkst. 23:59.

Rallijā pieteikties var gan draudzeņu komandas, gan uzņēmumu komandas, gan darba kolektīvi. Noteikums gan ir viens – visas dalībnieces ir sievietes. Komandu veido 2 - 4 “Roadgames” lietotnē reģistrētas dalībnieces, bet automašīnā drīkst atrasties tik līdzbraucējas, cik to atļauj transportlīdzekļa reģistrācijas apliecība,  bez vecuma ierobežojuma. Automašīnai jāatbilst visām ceļu drošības noteiktajām prasībām – tai jābūt izietai tehniskajai apskatei un jābūt OCTA.

Rīkotāji apņemas apvienot festivāla atmosfēru un sacensību garu, radot azartisku orientēšanās spēli, kuras laikā dalībniecēm būs iespēja paradīt savas plānošanas spējas, erudīciju un atjautību. Spēle dalībniecēm atklās arī mūsu skaistās Latvijas vietas - vēl iepriekš neredzētas un, iespējams, arī tādas, kas redzētas, bet kuras rīkotāji parādīs no cita skatu punkta.

“Notikumi pie mums un pasaulē diemžēl ietekmēja Rallija norisi pēdējos trīs gadus, un nu ir pienācis laiks restartam un laiks “Sieviešu rallijam” atgriezties uz Latvijas ceļiem,” pauž “Sieviešu rallija” galvenais organizators Juris Kokainis. Viņš pauž, ka “Sieviešu rallijs” ir festivāls un jautra dāmu kopā būšana, kur azartiski un tajā pašā laikā ievērojot ceļu satiksmes noteikumus, tiks noskaidrotas erudītākās, veiksmīgākās un radošākās šī gada ekipāžas. “Mēs aicinām svinēt! Svinēt ar krāsainiem tērpiem, unikālām frizūrām un grimiem, svinēt ar neatkārtojamiem autodizainiem, ļauties sievišķīgajam radošumam, domu lidojumam un fantāzijai,” tā J. Kokainis.

“Sieviešu rallija” spēle sāksies 9. martā plkst. 11.00, kad tā tiks tiks aktivizēta “Roadgames” lietotnē. (Lietotni var lejuplādēt Google Play un AppStore). Informāciju par pieslēgšanos lietotnei dalībnieces  saņems pēc reģistrācijas un dalības maksas apmaksas (Reģistrēties var mājaslapā:  www.sieviesurallijs.eu). Līdz spēlei aplikācijā dalībnieces varēs iepazīties ar spēles norises teritoriju un uzdevumu aprakstiem. Vietu, no kuras startēt, ekipāžas varēs izvēlēties pašas, un spēles uzdevumus varēs pildīt līdz plkst.17:00.

Šā gada jaunums, kuru nodrošinās Rallija lieldraugs “Motointegrator.lv”, ir palīdzība ekipāžām uz ceļa, ja nu orientēšanās spēles laikā gadās kāda ķibele.

“Motintegrator.lv” tāpat kā “Sieviešu rallijs” ir par to, lai atrašanās uz ceļa satiksmē būtu baudāma, patīkama un bez raizēm – ne tikai sacensību laikā, bet arī katru dienu. “Motointegrator.lv” ir plašākā platforma, kur atrast pārbaudītus un uzticamus autoservisus, un arī Rallija laikā “Motointegrator.lv” komanda sniegs atbalstu dāmām, ja būs nepieciešama kāda palīdzība uz ceļa,” stāsta Ivars Klints, “Motointegrator.lv” projektu vadītājs.

Pasākuma lieldraugs “Motointegrator.lv” labākās dalībnieces arī iepriecinās ar balvām no lielākā auto rezerves daļu interneta veikala IC24.lv, kura kopējais balvu fonds būs viens tūkstotis eiro. Galvenā balva 1. vietai - dāvanu karte no IC24.lv 500 eur vērtībā. Vairāk balvas “Sieviešu rallija” organizatori izziņos laika gaitā Rallija oficiālajās sociālo tīklu vietnēs - Facebook un Instagram.

Tradicionāli rallijs noslēgsies ar apbalvošanas ceremoniju un ballīti, kas šogad notiks pie t/c “Rīga Plaza”. Tiks apvalvotas 1., 2. un 3. vietas ieguvējas, kas spēles laikā būs savākušas visvairāk punktu, demonstrējot savu atjautību, plānošanas prasmes un radošumu.

Turklāt šogad kāds patīkams jaunums – pie simpātiju balvām varēs tikt jebkura ekipāža, kas piedalīsies Rallijā, jo šīs balvas tiks izlozēta uz vietas noslēguma pasākumā pie t/c “Rīga Plaza” – atliek vien ierasties un, iespējams, ka laime uzsmaidīs tieši jums.

2024. gada “Sieviešu ralliju” lieldraugs – ērtākā un uzticamākā autoservisu meklēšanas platforma “Motointegrator.lv”, atbalstītāji - modes un izklaides centrs “Riga Plaza”, “Super alko” un “Olearys”.

Pirmais Rallijs norisinājās 2009.gadā. Desmitajā Rallijā 2018.gadā tika sasniegts Ginesa rekords, kur tika pārspēts iepriekšējais Indijā uzstādītais “Pasaules rekords” - visvairāk sievietes dalībnieces motoru sporta pasākumā, kas bija 467 ekipāžas un 934 dalībnieces. Sieviešu rallijā piedalījās 702 ekipāžas un 1600 sievietes (oficiāli reģistrētās). 2024.gadā norisināsies jau 13. Sieviešu rallijs. Šogad norisināsies jau 13. Sieviešu rallijs -  iepriekšējais Rallijs norisinājās 2020. gadā. Kopā šo gadu laikā Sieviešu rallijā ir startējušas vairāk nekā 14 300 dalībnieces.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6546309sec.