Tapusi ērta un viegli lietojama mobilā lietotne Pierīgas apceļošanai

Tapusi ērta un viegli lietojama mobilā lietotne Pierīgas apceļošanai

Beidzot ceļvedis Pierīgas apceļošanai ieguvis vēl draudzīgāku veidolu novadu viesiem, jo viss tūrisma piedāvājums tagad pieejams arī jaunajā EXIT RĪGA lietotnē Android un iOS viedierīču lietotājiem!

Ar LEADER atbalstu tapusi pavisam jauna platforma un tajā vienuviet ir pieejama tūrisma informācija par Mārupes, Olaines, Ķekavas, Ādažu, Ropažu, Salaspils un Ogres novadu objektiem un pakalpojumiem. Tajā apkopota informācija par apskates vietām, aktīvās atpūtas piedāvājumiem, dabas vērtībām, izzinošām ekskursijām, ēdināšanas vietām, naktsmītnēm un vietām pasākumiem – viss, lai atpūtas vai biznesa brauciens būtu vēl ērtāk saplānojams!

Plānojot savu atpūtu Pierīgā varēs iedvesmoties jau no piedāvātajiem maršrutiem, kā arī izveidot individuālu ceļvedi, ar sirsniņām atzīmējot favorītvietas. Ar šo lietotni tiks likts īpašs akcents uz pasākumu tūrismu, jo par lielākajiem kultūras, sporta un tūrisma notikumiem Pierīgā beidzot varēs uzzināt vienuviet. Mobilā lietotne ir tapusi sadarbībā ar SIA “Jāņa sēta” un ir lejuplādējama Google Play un App store bez maksas, pieejama angļu un latviešu valodā.
Mobilā lietotne ir būtiska LEADER sadarbības projekta “Pierīgas tūrisma reģiona konkurētspējas paaugstināšana ar ilgtspējīgiem un digitālajiem risinājumiem” aktivitāte, lai veicinātu EXIT RĪGA tūrisma reģiona atpazīstamību un tūrisma informācijas pieejamību padarītu vēl mūsdienīgāku. Jau iepriekš ziņots, ka projekta sākumposmā tapusi digitālā mārketinga stratēģija un gada sākumā uzsākta digitālā mārketinga kampaņa. Šogad starptautiskajā izstādē-gadatirgū “Balttour 2024” pirmizrādi piedzīvoja jaunais EXIT RĪGA zīmola video un tik tikko ir uzsākta Pierīgas saimnieku stāstu sērija. Drīzumā norisināsies pirmais EXIT RĪGA seminārs tūristiem un vēl dažādas digitālā mārketinga aktivitātes.

Mobilo lietotni lejupielādē šeit: https://www.exitriga.lv/idejas-celosanai/mobila-lietotne un tiekamies tepat blakus, Pierīgā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59230709sec.