Čellu trio «MELO-M» aicina čellistus no visas Latvijas pievienoties mega orķestrim

Čellu trio «MELO-M» aicina čellistus no visas Latvijas pievienoties mega orķestrim

2024 gada 9. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē muzicēs Melo-M mega orķestris, kurā vienkopus uzstāsies vairāk kā 100 čellisti no visas Latvijas. Čellu trio aicina ikvienu čellistu piedalīties šajā vērienīgajā koncertā, lai kopīgi radītu grandiozu čellu orķestra skanējumu un piedāvātu klausītājiem muzikāli krāsainu koncertprogrammu.
Melo-M mega orķestra izpildījumā gaidāmi labi zināmu un iemīļotu skaņdarbu atskaņojumi, kas popularitāti ieguvuši visā pasaulē, kā arī komponista Kārļa Auzāna orģinālskaņdarbi, kas īpaši radīti šim koncertam vairāk kā 100 čelliem un perkusijām.

Melo-M mega orķestra koncerti ir jau iesakņojusies tradīcija kopš 2015. gada, tos gaida gan skatītāji, gan paši mūziķi. Čellu orķestra dalībnieku skaits ir dubultojies kopš pirmā mega orķesrta koncerta – no aptuveni 50 čellistiem tas jau ir izaudzis līdz 96 čellistiem un šogad piektajā koncertā plānots vēl lielāks čellistu skaits. Orķestra sastāvā muzicēs dažādas mūziķu paaudzes –spēlēs gan bērni un jaunieši, kuri šobrīd apgūst čella spēli, gan studenti un profesionāli mūziķi un seniori, kuriem atkal būs iespēja atgriezties uz skatuves. Koncerts un čellistu kopā sanākšana ir ne vien skaists muzikāls notikums skatītājiem un mūziķiem, bet arī liela motivācija un iedvesma turpināt vai uzsākt čella spēli īpaši jauniešiem.

“Ir liels gandarījums par iespēju muzicēt tik lielā čellistu sastāvā un, protams, priecēt koncerta klausītājus ar tik grandiozu un unikālu čellu skanējumu,” min čellists Kārlis Auzāns.

Tik vērienīga čellistu apvienošanās uz vienas skatuves ir unikāls notikums ne vien Latvijā, bet pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55101299sec.