Atpūtas parki ar jaunumiem uzsākuši sezonu Gaujas Nacionālajā parkā

Atpūtas parki ar jaunumiem uzsākuši sezonu Gaujas Nacionālajā parkā

Sigulda Adventures uzsākuši sezonu ar vairākiem jaunumiem! Atjaunota Siguldas Vagoniņa sirds - motors. Siguldas Vagoniņš piedāvā mierpilnu braucienu pāri Gaujas senlejai, skatam paverot burvīgu ainavu vairāku kilometru tālumā. Siguldas Vagoniņš kopš 1969.gada no viena Gaujas krasta uz otru ir pārvadājis gan vietējos iedzīvotājus, gan Siguldas viesus no Latvijas un ārvalstīm.

2024.gadā Sigulda Adventure atpūtas piedāvājums ir jaudīgs! Šogad adrenalīna ieguvējiem tiek atklāts Turbo Zērglis! Vēl ātrāk! Vēl elpu aizraujošāk! Zērglis ir pasaulē pirmais un vienīgais nobrauciens pa Trošu ceļu ar “zip-line”. Savukārt Turbo versijā Zērglis ir papildināts ar aviācijas turbīnu, kas dod papildu jaudu un nodrošina vēl ātrāku un aizraujošāku piedzīvojumu - līdz pat 90 km/h.

Kopā ar Sigulda Adventure sāciet savu piedzīvojuma sezonu aktīvi - lidojiet vēja tunelī Aerodium, iepazīstiet Gaujas ielejas noslēpumus un dārgumus, laivojot un smartbike izbraucienos.

Atpūtas parkā “Rāmkalni” gūstiet prieku atrakcijās visai ģimenei, baudiet gardas maltītes bistro un Bella pizza, un iepazīstiet Gaujas Nacionālo parku laivu un velo braucienā. Ģimenes jaunākajiem bērniem pieejama bērnu autoskola un trampalīni “jautrās gumijas”, Visa ģimene aicināta smelties adrenalīnu un emocijas rodeļu trasē jau tagad un kameršļūkšanas trasē vasarā.

Atpūtas parks “Rāmkalni” ļauj ielūkoties kā top Rāmkalnu slavenās pastilas un gardās Bella Pizza picas! Bērni un jaunieši aicināti piedalīties izzinošās un gardās meistarklasēs. Ekskurisjā Rāmkalnu sukāžu un pastilu ražotnē speciālisti parādīs un pastāstīs, kā top pastilas no ogām un augļiem, un ļaus pašiem radīt pastilas ar savām rokām, savukārt ekskursijas noslēgumā - Rāmkalnu gardumu degustācija!

Mini Zoo Mežiņi Valmieras novadā sezonu sāk ar jaunumiem! Apmeklējot Latvijas lauku dzīvniekus un eksotiskos dzīvniekus, baudiet pankūkas, vafeles un uz ugunskura pagatavotu zupu no vietējām un labām izejvielām. Varēsiet palutināt ne tikai savas garšu kārpiņas, bet gūt dalīšanās prieku arī ar zvēriem. Mini Zoo iegādājami veselīgi našķi pūkainajiem mini zoo iemītniekiem. Mini zoo lepojas ar trušu ciemu, cukurvistiņu cukuriņu parku un vilnas darbnīcu, kurā no alpaku, aitu un trušu vilnas top dzijas kamoliņi un silti adījumi.

POLIGON #1 Laser Tag Siguldā gūsti asas emocijas Laser tag spēlē laukumā ar objektiem, aiz kuriem slēptiem un tēpēt pretinieku komandai, un kvesta spēlē padomju laika bunkurā zem zemes. Šeit tev noderēs ass prāts, modrība, veiklība un uzticami komandas biedri!

POLIGON #1 iespējams arī iziet Minotaur labirintu, kura teritorija pārsniedz 1000 kvadrātmetrus. Unikālais "Minotaura" labirints Jūs aizvedīs uz īpašu pagātnes civilizācijas laikmetu - Seno Grieķiju!

Jaunums Gaujas Nacionālajā parkā! Maijā sezonu atklāj Siguldiņš - Siguldas Hop-in Hop-off ekskursijas. Tas ir omulīgs un mīlīgs busiņš, kurš vedīs Tevi pa Siguldas skaistākajām, nozīmīgākajām un interesantākajām vietām. Siguldiņš aprīkots ar audiogidiem.

Savas aizraujošās un lieliskās brīvdienas Gaujas Nacionālajā parkā plāno Enter Gauja mājaslapā un mobilajā aplikācijā “Enter Gauja”. Uzzini par aktuālajiem pasākumiem, maršrutiem, izklaides, gastronomijas un nakšņošanas iespējām https://www.entergauja.com/


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62755585sec.