Travelnews.lv piedāvā: Svētku nedēļas nogales pasākumu TOP7

Travelnews.lv piedāvā: Svētku nedēļas nogales pasākumu TOP7

4. maijs šogad iekrīt sestdienā, taču brīvdiena neizpaliek, jo brīvdiena ir arī pirmdien, 6. maijā. Tādēļ šoreiz mums ir iespēja baudīt daudz vairāk.

Rīgā svētkus svinēs ar vērienu

Svinot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, 4. maiju, rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti apmeklēt daudzveidīgus kultūras pasākumus – gan svinīgo ziedu nolikšanas ceremoniju pie Brīvības pieminekļa, gan svētku dienai veltītās īpašās muzikālās programmas, koncertus un radošās darbnīcas, filmu maratonu, akciju “Uzvelc tautas tērpu par godu Latvijai” un citus pasākumus pilsētas centrā un apkaimēs. Plašāka informācija atrodama šeit.

Tērvete aicina uz Balto galdautu svētkiem

2024. gada 4. maijā, Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienā, Tērvetē aicina visus iedzīvotājus un viesus uz Balto galdauta svētkiem, kas ir brīnišķīga iespēja kopā ar ģimeni un draugiem atzīmēt šo vēsturisko notikumu, baudīt mūziku, vietējo amatnieku piedāvājumu un kopīgi stiprināt piederības sajūtu savai valstij. Plašāka informācija atrodama šeit.

“Inženieru arsenāls” svin dzimšanas dienu

2024. gada 5. maijā, savas darbības pirmo gadadienu svinēs Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs “Inženieru arsenāls” – plašākā retro tehnikas ekspozīcija visā Latgalē. Sezonas atklāšanas pasākumā ikviens ir aicināts pieskarties un dalīties spilgtā sajūtu gammā, kas daudzkrāsaini iezīmēs pirmo iestādes pastāvēšanas gadu. Plašāka informācija ir atrodama šeit.

Brīvības svētku svinēšana Rēzeknē

Šogad Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, 4. maijā, Rēzeknē notiks īpaši Latvijas svētki, jo pēc 12 gadiem Rēzeknē atgriežas vērienīgā Nacionālo bruņoto spēku un Iekšlietu ministrijas pakļautības iestāžu militārā parāde, ko varēs vērot klātienē un tiešraidē translēs Latvijas Televīzija, kā arī notiks virkne citu svētku pasākumu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Svinēt svētkus Bānīša zemē

Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu Bānīša zemē - Gulbenes un Alūksnes novados - 4.maijā atzīmēs azartiski, izzinoši un svinīgi jeb kā saka vietējie - ar pilnu tvaiku. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jelgava aicina uz tematiskām svinībām

2024. gada 4. maijā, tiek atzīmēta Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas diena.  Par godu šai dienai no pulksten 11 līdz 13 interesenti aicināti uz Dzīvesziņas un arodu sētas pagalmu Vecpilsētas ielā 2, kur norisināsies tematiskas svinības. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jaunmoku pilī latviskās noskaņās skanēs Mārča Auziņa solo programma

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, 4. maijā plkst. 18.00, Jaunmoku pils terasē notiks virtuozā ģitārista Mārča Auziņa solo koncerts.  Svētku noskaņai pirms koncerta, plkst. 16:00, ikvienam būs iespēja baudīt trīs kārtu maltīti latviskās garšās pie balti klātiem galdiem pils Baltajā zālē. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 18.05.2024 DZELTENAIS SKRĒJIENS | Engurē Tukuma TIC
Vai esi jau izplānojis, kā pavadīsi 18.maiju? Engurē tevi gaida aizraujošs skrējiens. Piesaki savu dalību līdz 14.05. un saņem personalizētu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 19.05.2024 27. Gaujas plostnieku svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
17. un 18.maijā aicinām uz Gaujas plostnieku svētkiem, kas šogad norisināsies 27. reizi ar skaistu nosaukumu “Šūpo, Gauja, pāri krācēm | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts | Kandavā Tukuma TIC
Eiropas muzeju nakts Kandavas novadpētniecības muzejā 18.maijā no pulksten 17:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.62624693sec.